Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου (12/13) από την Άντα Λεούση!

Τι μας περιμένει;

12 Ιανουαρίου 2019 09:52
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου (12/13) από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Μόνο με καλοζυγισμένες ενέργειες θα οδηγηθείτε στην επιτυχία που εσείς ζητάτε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, κάντε σκληρές διαπραγματεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας. Μην επιτρέψετε σε κάποιες μικρές απογοητεύσεις να σας γεμίσουν αρνητισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα περιθώρια για συγκρούσεις μικραίνουν, αφού ο σύντροφός σας αρχίζει να συμβαδίζει με τα καινούρια δεδομένα. Ελιχθείτε στη σχέση σας και μην επιτρέψετε τις παρεμβάσεις τρίτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οκτώ προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά με την καρδιά σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες και ασάφειες. Μην πιέσετε για απαντήσεις που ακόμα δεν είναι η ώρα τους.

ΛΕΩΝ: Οι αναβολές στις αποφάσεις σας, μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Βάλτε στη σχέση σας τη λογική, να λειτουργήσει περισσότερο από το συναίσθημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν. Ελέγχοντας τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και συνεχείς.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες κοινωνικές σας εμφανίσεις θα σημειώσουν επιτυχία και θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Ακούστε προσεκτικά τους συνεργάτες σας, για να βγάλετε συμπεράσματα που θα σας δώσουν λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας που τόσο δύσκολα την αποκτήσατε. Θα κερδίσετε την εκτίμηση και η συμπάθεια των συνεργατών σας, λόγω της καλής σας προετοιμασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν από το οικογενειακό σας περιβάλλον να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από εσάς. Διαχωρίστε τα προβλήματα της εργασίας από τα προσωπικά για να μην τα μεταφέρετε από τον έναν τομέα στον άλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί οι άλλοι επενδύουν πάνω σε αυτές. Προσγειωθείτε ομαλά στην πραγματικότητα για να μην πέσετε απότομα, επειδή φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ευτυχισμένες στιγμές της Σιας Κοσιώνη λίγο πριν το τέλος που ήρθα ξαφνικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι, καθώς η σημερινή ημέρα σας δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό. Εάν μια επαγγελματική πρόταση σας φέρει αντιμέτωπους με το οικογενειακό σας περιβάλλον, μην το βάλτε κάτω.

ΙΧΘΥΣ: Μία ερωτική σας συνάντηση θα είναι ανάλογη των επιθυμιών σας και θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Εάν θέλετε στη συνέχεια να ξεκουραστείτε, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share