Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ο Ερμής στον Αιγόκερω ως 24/1! - Πώς θα μας επηρεάσει;

Φέρνει την οργάνωση, την υπευθυνότητα και την δομή σε κάθε είδους επικοινωνιακή δράση!

4 Ιανουαρίου 2019 09:13
Ζώδια: Ο Ερμής στον Αιγόκερω ως 24/1! - Πώς θα μας επηρεάσει;

Στις 5 Ιανουαρίου σκέψεις και επικοινωνίες αλλάζουν ρυθμό, αφού ο Ερμής, κάνει την είσοδό του στο γήινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού τον Αιγόκερω, επιφέροντας την οργάνωση, την υπευθυνότητα και την δομή σε κάθε είδους επικοινωνιακή δράση!

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας σοβαρεύουμε, θέτουμε στόχους, γινόμαστε πιο ρεαλιστές, δεν θα λείψουν όμως και οι ειδήσεις ή και οι συζητήσεις που θα προκαλέσουν ένα κλίμα έντασης, ή και αποκαλύψεων πολλές φορές!

Δες αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής από τον Αιγόκερω ως τις 24 Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε κορυφαίος Έλληνας εφοπλιστής!

Κριός : Σας δίνεται η ευκαιρία να συγκροτήσετε και να οργανώσετε καλύτερα ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να έχουν μία σημαντική επιρροή τόσο στην κοινωνική και στην επαγγελματική σας καταξίωση, ενώ είναι η ιδανική περίοδος για εσάς, για να θέσετε υψηλούς στόχους πάνω στους οποίους θα μπορείτε να κινηθείτε άκρως οργανωμένα και με συνέπεια. Αποφύγετε την απόλυτη και εκρηκτική στάση και συμπεριφορά σας.

Ταύρος: Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου μπορείτε πραγματικά να προωθήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας και να κάνετε τις επικοινωνίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη και εξέλιξη των προσωπικών σας σχεδίων. Η περίοδος κρίνεται εξελεγκτική για θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων, συμφωνιών με το εξωτερικό ενώ θετική είναι και η προοπτική για την οργάνωση ενός μακρινού ταξιδιού!

Δίδυμος: Με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω μπαίνετε σε μία περίοδο διαπραγματεύσεων, διακανονισμών που αφορούν ζητήματα φορολογικά, κληρονομικά, τραπεζικά ή τρέχουσες οικονομικές υποθέσεις που έχετε. Μπορείτε να βάλετε μία καλύτερη σειρά και οργάνωση, τους παραπάνω τομείς, τηρώντας καλύτερη συνέπεια. Από την άλλη πλευρά, ίσως αρκετές στιγμές αυτή την περίοδο να νιώθετε απογοητευμένοι, ή την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε και να βάλετε σε μία σειρά τις σκέψεις σας, λειτουργώντας κάπως πιο μοναχικά.

Καρκίνος: Ο Ερμής περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας και οι επικοινωνίες, οι σκέψεις και οι αποφάσεις, έχουν ως επίκεντρο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Έχετε την ανάγκη να βάλετε κάποια όρια, ή ακόμα και μία σειρά στις σχέσεις σας, ενώ διάχυτη είναι η επιθυμία σας να μοιραστείτε σκέψεις που κρατούσατε καιρό μέσα σας και να εκφράσετε εποικοδομητικά όλα όσα περνούν από το μυαλό σας. Η νέα θέση του Ερμή, λειτουργεί θετικά για την ανάπτυξη επαγγελματικών συνεργασιών./

Λέων: Το επίκεντρο των επικοινωνιών (και των σκέψεων) αφορά τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητάς σας για το επόμενο χρονικό διάστημα και με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω. Προσπαθείτε να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα, το οποίο και θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να λειτουργήσετε με συνέπεια σε όλα όσα έχετε αναλάβει και πρέπει να διεκπεραιώσετε. Το άγχος δεν λείπει από την καθημερινότητά σας και προκύπτει εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος αλλά και των ευθυνών που έχετε αναλάβει. Η περίοδος είναι ιδανική για να προβείτε σε εξετάσεις που αφορούν την φυσική σας κατάσταση ή μπορεί να πάρετε και αποφάσεις (που θα μπορείτε να τηρήσετε) για θέματα διατροφής, ή σωματικής άσκησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τα πράγματα θα είναι δύσκολα...": Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη μετά τον... "χωρισμό" του από την Σία Κοσιώνη!

Παρθένος: Με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας δημιουργείται η ανάγκη να εκφράσετε τα προσωπικά σας θέλω, να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να κάνετε τις επιλογές εκείνες που θα σας προσφέρουν περισσότερη χαρά και έμπνευση! Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν! Τα φλερτ δεν λείπουν για εσάς που είστε ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ οι γονείς μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας.

Ζυγός: Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις έρχονται αυτή την περίοδο σε πρώτο πλάνο. Βρίσκεστε σε σκέψεις και συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, ενώ πολλές φορές προβληματίζεστε αναφορικά με την διεκπεραίωση ευθυνών και υποχρεώσεων που προσπαθείτε να βάλετε τώρα σε μία τάξη και σειρά! Έχετε περισσότερο ανάγκη να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους αλλά και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα ή και το σπίτι σας, οι προκλήσεις και οι αντιδράσεις / εντάσεις δεν λείπουν.

Σκορπιός: Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, σας βοηθά να λειτουργείται αρκετά επικεντρωμένα και οργανωμένα στις καθημερινές επαφές και επικοινωνίες σας βάζοντας μία καλή ιεραρχία στην σκέψη και στο πρόγραμμά σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες, πολύ παραπάνω για θέματα επαγγελματικής φύσεως. Έχετε την ικανότητα αυτό το διάστημα να μπορέσετε να μεταδώσετε πολύ πιο εποικοδομητικά τις σκέψεις σας. Δεν λείπουν οι νέες γνωριμίες, οι επαφές, οι συζητήσεις ή ακόμα και οι μετακινήσεις που θα δώσουν ένα νέο αέρα στη σκέψη σας.

Τοξότης: Ζητήματα πρακτικής φύσεως καλείστε να σκεφτείτε και να οργανώσετε με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τα οικονομικά, έρχονται σε πρώτο πλάνο και τώρα καλείστε να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε συμφωνίες, να θέσετε ένα πρόγραμμα, να οργανώσετε καλύτερα τις εκκρεμότητές σας, αλλά και να σκεφτείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη και σταθεροποίηση του εισοδήματός σας.

Αιγόκερως: Ο Ερμής κινείται στο δικό σας ζώδιο και σίγουρα μπαίνετε σε μία περίοδο που διακρίνεστε από εξωστρέφεια και ετοιμότητα για αποφάσεις! Συναντήσεις, μηνύματα , συμφωνίες, γνωριμίες έρχονται για να σας θέσουν σε εγρήγορση, αυτό ωστόσο που πρέπει να αποφύγετε είναι την απόλυτη ίσως και εγωιστική πολλές φορές συμπεριφορά, αλλά και την λήψη πολλών ευθυνών. Αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις ιδέες σας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Βραζιλία: Ελικόπτερο έπεσε σε παραλία και σκότωσε έναν πεζό! (Video)

Υδροχόος: Με τον Ερμή από τον Αιγόκερω έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε, λειτουργείται πιο μοναχικά ενώ δεν λείπουν και κάποιες αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σας οι οποίες και αφορούν υποθέσεις του παρελθόντος ή ανοιχτά κεφάλαια τα οποία και καλείστε τώρα να κλείσετε. Λίγο προσοχή δείξτε στο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει αυτό τον καιρό γύρω σας, ενώ θυμηθείτε πως η περίοδος είναι κατάλληλα για να πάρετε αποφάσεις ή και να κλείσετε εκκρεμότητες για θέματα επαγγελματικά που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν.

Ιχθύς: Μία περίοδος κοινωνικής δραστηριοποίηση, γνωριμιών, αρκετών επαφών με νέους αλλά και παλαιούς φίλους ξεκινά. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω μπορείτε να ξεκινήσετε νέες συλλογικές δραστηριότητες, να πάρετε αποφάσεις για σχέδια ή επιθυμίες που έχετε, να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε φιλικές σας σχέσεις βλέποντας κάποιες καταστάσεις πιο ξεκάθαρα ! Προτάσεις και προσκλήσεις από άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος δεν λείπουν.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share