Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου (15-16) από την Άντα Λεούση!

Τι μας περιμένει;

15 Δεκεμβρίου 2018 09:38
Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου (15-16) από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Για να αισθανθείτε πληρότητα με το σύντροφό σας, εκφράστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους πραγματοποιείται. Με επιχειρηματικό δαιμόνιο και τις κατάλληλες γνωριμίες, τολμήστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συναισθηματικές ανασφάλειες που σας πιάνουν συχνά δεν αποφεύγονται με τη μοναξιά. Κρατήστε τα έξοδά σας σε κάποιο επίπεδο και μην κάνετε περιττά ψώνια, είτε για εσάς είτε για τους άλλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Μητριά από την κόλαση! Φυλάκισε σε ντουλάπι τον 5χρονο θετό της γιο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβείτε σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον εργασιακό σας χώρο, διακοσμήστε τους προσωπικούς σας χώρους και αλλάξτε διάθεση.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τρόπους να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, διατηρώντας την ψυχραιμία σας. Απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα για να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά σας θέματα. Σταματήστε να μένετε πάντα στη θεωρία και προχωρήστε σύντομα σε πράξεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε σε αναμνήσεις όχι και τόσο ευχάριστες να σας απομονώσουν. Το γεγονός να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις θα αποδειχθεί ωφέλιμο και κερδοφόρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προς το παρόν τουλάχιστον, περιορίστε τις ανάγκες σας στις απολύτως απαραίτητες. Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, προετοιμαστείτε ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας και θα σας βγει σε καλό. Αυτό που θα σας βοηθήσει πολύ τη σημερινή ημέρα, είναι η τυπικότητα και η διπλωματία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αποκαλύπτετε τόσο εύκολα τα συναισθήματα και τις διαθέσεις σας. Θα είναι εποικοδομητικό αν δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία και κυρίως από την πλευρά άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χάσε 5 κιλά σε 2 εβδομάδες» με αυτή την δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν δε ζητάνε τη βοήθειά σας, δε χρειάζεται να τη δίνετε με τόση ευκολία. Βρείτε πρωτότυπες λύσεις και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, που θα σας ανεβάζουν τη διάθεση.

ΙΧΘΥΣ: Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, σκεφτείτε πάρα πολύ καλά. Μη σας φοβίζουν οι αλλαγές και κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί είναι για το συμφέρον σας.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share