Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Άρης Σύνοδος με Ποσειδώνα 7/12! - Μας αποσυντονίζει από την αλήθεια και μας προσγειώνει απότομα!

Απωθημένα και παραπλανήσεις!

6 Δεκεμβρίου 2018 14:16
Ζώδια: Άρης Σύνοδος με Ποσειδώνα 7/12! - Μας αποσυντονίζει από την αλήθεια και μας προσγειώνει απότομα!

Η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στις 7 Δεκεμβρίου 2018, δεν επιτρέπει να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και μας προσγειώνει απότομα…

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας στο ζώδιοτων Ιχθύων, συναντιούνται την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 καιμε την συμμετοχή της Νέας Σελήνης στον Τοξότη, βγαίνουν στο φως με «βίαιο» τρόπο, παραπλανήσεις, εξιδανικεύσεις, έντονο παρασκήνιο!

Πολλές σχέσεις και συνεργασίες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με λογική, καχυποψία, ενώ το παρασκήνιο και η ίντριγκα είναι πρωταγωνιστές αυτήν την περίοδο!

Εξάντληση ψυχική, ορμητικότητα που θα μετανιώσουμε, ανασφάλεια και αρνητικές προθέσεις!

Πως επηρεάζει η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα τα 12 Ζώδια;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Εκδιδόταν με λαθρομετανάστες»: Αυτός είναι το στέλεχος της ΝΔ που προσβάλει την μνήμη της νεκρής φοιτήτριας!

Οι πιο επιρρεπείς σε παραπλανήσεις και εξαπατήσεις σε όλες τις σημαντικές τους σχέσεις και συνεργασίες, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, κυρίως του 2ου δεκαημέρου! Αν βασίζεστε σε υποθέσεις και επιθυμίες, θα έχετε απογοητεύσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για τον Θέμη Αδαμαντίδη!

Οι Ζυγοί, Υδροχόοι, Καρκίνοι και Σκορπιοί , μπορείτε να καταφέρετε να ευνοηθείτε από αυτήν την όψη, αφού οι αποκαλύψεις, θα σας δώσουν δύναμη να προχωρήσετε παρακάτω! Κινηθείτε παρασκηνιακά, αλλά και έντιμα! Μην μπλέκεστε σε κουτσομπολιά!

Κριοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, καλό θα ήταν να μην έχουν μεγάλες προσδοκίες από τα ερωτικά τους θέματα, αλλά επιπλέον να ελαττώσουν και τα έξοδα για απολαύσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share