Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που ερωτεύεται το καθένα;

Τι ερωτεύεται το κάθε Ζώδιο; Ποιο χαρακτηριστικό σου πρέπει να αναδείξεις για να σε ερωτευτεί;

20 Νοεμβρίου 2018 09:45
Ζώδια και σχέσεις: Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που ερωτεύεται το καθένα;

Τι ερωτεύεται το κάθε Ζώδιο; Ποιο χαρακτηριστικό σου πρέπει να αναδείξεις για να σε ερωτευτεί

Θες να σε ερωτευτεί;

Εδώ είναι η λύση! Παρακάτω σου παραθέτουμε τα χαρακτηριστικά τα οποία ερωτεύονται τα 12 Ζώδια!

Εκμεταλλεύσου αυτό το χαρακτηριστικό και κάν’τον/την να κολλήσει μαζί σου!

ΚΡΙΟΣ
Ερωτεύεται… τον τσαμπουκά, τον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση, το τσαγανό! Φανέρωσε την ισχυρή προσωπικότητα σου και κάνε τον Κριό δικό σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νάργες - Μουρούτσος: Αυτή είναι η γυναίκα για την οποία χώρισαν!

ΤΑΥΡΟΣ
Ερωτεύεται… την ειλικρίνεια, την τιμιότητα, το ήθος και την αξιοπιστία! Αν του δείξεις ότι αξίζει την εμπιστοσύνη σου, ο Ταύρος σου ανήκει!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ερωτεύεται… την πνευματικότητα, την εξυπνάδα, το χιούμορ και τις έξυπνες ατάκες! Κάνε το μυαλό του να σε ερωτευτεί και θα σε ερωτευτεί και η καρδιά του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ερωτεύεται… την γλυκύτητα, την ναζιά, την τρυφερότητα και την καλή καρδιά! Μην προσπαθείς να τον πληγώσεις, για να τον τσιγκλήσεις, ώστε να τον κερδίσεις… Δώσ’του απλά αγάπη και θα λάβεις το ίδιο!

ΛΕΩΝ
Ερωτεύεται… εκείνον που θα τον διεκδικήσει, θα τον κυνηγήσει, θα τον κάνει να νιώσει μοναδικός! Όχι για το Λιοντάρι δεν ισχύει το «κολλάω με το φτύσιμο»! Θέλει επίμονο φλερτ και κυνηγητό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι τρεις 15χρονοι που σκοτώθηκαν σε τροχαίο! Εργαζόμενη στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκαν η μητέρα του ενός! (photos)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ερωτεύεται… το άτομο που είναι ορθολογιστής, ώριμος, έξυπνος, επικοινωνιακός και διαλλακτικός! Άσε λοιπόν τους ρομαντισμούς και τα παθιάρικα. Θέλει λογική!

ΖΥΓΟΣ
Ερωτεύεται… την καλαισθησία, το χαμόγελο, το στυλ, το γούστο και την φινέτσα! Ναι οκ, ίσως είναι λίγο επιφανειακά όλα αυτά, αλλά Ζυγό ήθελες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ερωτεύεται… το άτομο που αποπνέει μυστήριο και γοητεία, σεμνή σεξουαλικότητα και ερωτική σοβαρότητα! Μην ανοίγεσαι λοιπόν εύκολα και άσ’τον να αναρωτιέται τι θέλει ένα τόσο ερωτικό πλάσμα σαν εσένα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στα Λεχαινά: 18χρονη ζει για 10 χρόνια μέσα σε κλουβί και χωρίς όνομα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ερωτεύεται… την ειλικρίνεια, τα σταράτα λόγια, τον αυθορμητισμό, το χύμα και το ξεχωριστό! Μην φοβηθείς τις γκάφες και να φερθείς παρορμητικά μπροστά του! Δεν θα σε παρεξηγήσει, θα σε λατρέψει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ερωτεύεται… την καλή φήμη, το σωστό κοινωνικό στάτους, το αξιοσέβαστο και το αξιοθαύμαστο! Φρόντισε να σε… «αγαπά» η κοινωνία και θα σε αγαπήσει κι αυτός!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερωτεύεται… τον άνθρωπο που δεν έχει κολλήματα, δεν κολλάει σε στερεότυπα, έχει ανοιχτό μυαλό, σιχαίνεται τα ταμπού και δεν φοβάται να πει την γνώμη του! Δείξε τον… επαναστάτη που έχεις μέσα σου και τον κέρδισες!

ΙΧΘΥΣ
Ερωτεύεται… το άτομο που έχει ευαισθησίες, καλή καρδιά, ανιδιοτέλεια και του αρέσει να βοηθά τους πάντες! Θέλει αθωότητα και καλοσύνη! Αν «το ΄χεις», κάν’τον να σε λατρέψει!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share