Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια και γάμος: Ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2019; - Κλείσε την σωστή αστρολογικά ημερομηνία!

Ποιες είναι οι ιδανικές ημερομηνίες;

9 Νοεμβρίου 2018 12:53
Ζώδια και γάμος: Ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2019; - Κλείσε την σωστή αστρολογικά ημερομηνία!

Ετοιμάζεσαι να πεις ναι στα δεσμά του Γάμου μέσα στο 2019; Κλείσε την σωστή αστρολογικά ημερομηνία σύμφωνα με την Ανδριάννα Σαρρή…

«Αγαπιόμαστε, ζούμε τον έρωτα μας, είμαστε ευτυχισμένοι μαζί, θέλω τα παιδιά σου, μεγαλώσαμε κιόλας και θέλουμε να σοβαρευτούμε… Γιατί δεν παντρευόμαστε την Κυριακή μωρό μου;»

Γιατί χρυσό μου, έχει αρνητική όψη Αφροδίτης-Κρόνου (π.χ), θα σου πω εγώ! Τι φάση; Την άλλη Κυριακή, που η Αφρο, τα «βρίσκει» με Δία (π.χ.)!

Για να σας προετοιμάσω λοιπόν νυφούλες μου και γαμπρουδάκια μου, σας έχω τις ιδανικές ημερομηνίες γάμου για το 2019!

ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΑΜΟΥ 2019

Ιανουάριος 2019:
18 & 19/1 Η Αφροδίτη με τον Άρη, κάνουν τον έρωτα γιορτή και το ζευγάρι που παντρεύεται αυτές τις ημερομηνίες, απολαμβάνει έγγαμη ζωή γεμάτη συναίσθημα, πάθος, ερωτισμός και… αιώνια έλξη μεταξύ τους!

Φεβρουάριος 2019:
2 & 3/2 Αφροδίτη φιλαράκι με Ουρανό; Ένας γάμος ευχάριστος κατά την διάρκεια του, διαφορετικός, συναρπαστικός, χωρίς ταμπού και πλήξη, που ένας σέβεται την ελευθερία του άλλου και ανανεώνουν τον έρωτα τους με εκπλήξεις και δεν φοβούνται τις αλλαγές!
16 έως 24/2 Ω, ναι, ναι…! Η Αφροδίτη μπορεί να είναι στον Αιγόκερω και να συναντιέται με Κρόνο (δεν την λες και πολύ ερωτική περίοδο), αλλά σίγουρα ιδανική για έναν γάμο που μπορεί να κρατήσει με προσπάθεια και ωριμότητα κι από τους δύο! Extraβοήθεια το πάθος αλλά και η οικονομική εύνοια που θα δώσει ο Πλούτωνας στο ζευγάρι, αλλά και η συναισθηματική ενίσχυση του Ποσειδώνα! Αυτές είναι αστρο-συνεργασίες για δυνατούς παίχτες, γι’ αυτό επαναλαμβάνω: Θέλει αγώνα και θυσίες ο γάμος!

Μάρτιος 2019:
21 έως 27/3 Γάμος ευχάριστος, ανανεωτικός, συναισθηματικά γενναιόδωρος,αντισυμβατικός και το ζευγάρι δεν θα βαρεθεί ποτέ ο ένας τον άλλο. Ακόμα και οι εντάσεις, θα είναι ανανεωτικές για αυτό το αντρόγυνο, αφού συχνά θα καταλήγουν στο… κρεβάτι! Η Αφροδίτη συνεργάζεται με τους μεγάλους Δία και Ουρανό κι ας «τσακώνεται» με Άρη!

Απρίλιος 2019:
9 έως 15/4 Ίσως η ιδανικότερη περίοδος της χρονιάς!!! Γάμος που θα κρατήσει, θα έχει συναίσθημα, ρομαντισμό, πάθος, ερωτισμό αλλά και… γεμάτο κοινό ταμείο! Η Αφροδίτη φτιάχνει την τέλεια ατμόσφαιρα για την τέλεση ενός γάμου, συνεργαζόμενη με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Κρόνο! Προλάβετε!

Μάιος 2019:
14 έως 31/5 Ιδανικότερη περίοδος της χρονιάς, νούμερο 2!Οι μέρες είναι ιδανικές για την τέλεση ενός γάμου, γεμάτο πάθος, βαθύ συναίσθημα, καλή εκπλήξεις, ταίριασμα, ρομαντισμό, σταθερότητα, καλή σεξουαλική ζωή, σιγουριά και μονιμότητα! Η Αφροδίτη τα «βρίσκει» με Άρη, Ουρανό, Κρόνο και Ποσειδώνα! Καλά στέφανα!

Ιούνιος 2019:
1 έως 3/6 Πάθος, άσβεστος έρωτας και φουλ συναίσθημα, μόνιμη έλξη, καλή οικονομική κατάσταση, αλληλοκατανόηση και ένα ζευγάρι γεννημένος ο ένας για τον άλλον! Η Αφροδίτη συνεργάζεται με τον Πλούτωνα!

Ιούλιος 2019:
24 και 25/7 Αφροδίτη και Ερμής στον Καρκίνο, δίνει στο ζευγάρι αλληλοκατανόηση, σωστή επικοινωνία, συναίσθημα και ένα είδος… τηλεπάθειας μεταξύ τους! Κλασσικό παντρεμένο αγαπημένο ζευγάρι που θα πηγαίνουν για διακοπές… στο χωριό!

Αύγουστος 2019:
7/8 έως 1/9 Οκ, ίσως ο πιο σπάνιος μήνας για γάμο, αλλά έλα που το μεγαλύτερο μέρος του είναι φέτος ιδανικό! Όλο αυτό το διάστημα αυτό, η Αφροδίτη συνεργάζεται με Ήλιο, Δία, Άρη, Κρόνο και Ουρανό και υπόσχεται μία έγγαμη ζωή συναρπαστική, διασκεδαστική, λαμπερή, παθιασμένη, ερωτική, σεξουαλική και σίγουρα διαφορετική από τις υπόλοιπες! Κι όλα αυτά, «μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος»!

Σεπτέμβριος 2019:
6 έως 22/9 Γάμος ζευγαριού με σωστή επικοινωνία, πάθος, συναίσθημα, αλληλοκατανόηση, ερωτισμό και καλή οικονομική κατάσταση! Η Αφροδίτη στον Παρθένο συνεργάζεται μέχρι τα μέσα του μήνα με Ερμή και Πλούτωνα! Από 14 του μήνα και ύστερα, περνά στο Ζώδιο του Ζυγού, ιδανική θέση για γάμο, συντροφικότητα και μία συναισθηματική ομαλή έγγαμη ζωή!

28 έως 30/9 Θες ένα γάμο συνεχώς χαρούμενο, συναισθηματικά γενναιόδωρο, με τους ολόδικους του συντροφικούς νόμους και να ευχαριστιέστε σαν παιδάκια τα ταξίδια και την περιπέτεια; Τότε παντρέψου όταν η Αφροδίτη συνεργάζεται με τον Δία!

Οκτώβριος 2019:
19 έως 25/10 Κρόνος, Ποσειδώνας και Πλούτωνας σε συνεργασία με την Αφροδίτη, δίνουν στο ζευγάρι αυτά που χρειάζεται ένας πετυχημένος γάμος, από όλες τις απόψεις! Αγάπη, έλξη, συναίσθημα, πάθος, ερωτισμό, ουσία, ρομαντισμό, κατανόηση, γερές βάσεις και διάρκεια!

Νοέμβριος 2019:
23 έως 28/11 Δίας και Ουρανός σε συνεργασία με την Αφροδίτη, δίνουν την ευτυχία και την παιδικότητα στο γάμο! Περιπέτεια, χαρά, θετική ανατροπή, εκπλήξεις, αλλαγές, ανανέωση και διαφορετικότητα!!

Δεκέμβριος 2019:
2 έως 13/12 Γάμος που μπορεί να έχει απόλυτη επιτυχία, αν το ζευγάρι προσπαθήσει ουσιαστικά Κρόνος και Πλούτωνας, κοιτάζουν το ζευγάρι ως κριτές και δεν συγχωρούν λάθη σε κανέναν από τους δύο! Ωστόσο η βοήθεια από Ποσειδώνα και Άρη, αυξάνει σημαντικά το συναίσθημα και τον ερωτισμό του ζευγαριού, αλλά και την δύναμη να ξεπερνάνε τα προβλήματα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share