Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Kάντε δικό σας τον άντρα Δίδυμο με μια μόνο κίνηση!

Το πιο άπιαστο ζώδιο!

8 Νοεμβρίου 2018 10:25
Ζώδια και σχέσεις: Kάντε δικό σας τον άντρα Δίδυμο με μια μόνο κίνηση!

Οι άνδρες Δίδυμοι είναι λίγο πιο άπιαστοι! Δεν αποκαλύπτουν εύκολα το ταλέντο τους αλλά ούτε και το πάθος τους που είναι αρκετά έντονο. Μόλις πάρουν μπρος δεν σταματούν με τίποτα!

Από τα αρνητικά τους είναι πως σκέφτονται λογικά! Για να κερδίσετε ένα παθιασμένο βράδυ μαζί τους, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράστε τα "εμπόδια" του μυαλού τους και της λογικής τους που δεν είναι εύκολο. Αντιθέτως χρειάζεται μεγάλη υπομονή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Open!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Πέθανε από ανακοπή ενώ οδηγούσε ο Γιώργος Κολιαμήτριας!

Θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετά και να καταφέρετε να τους κάνετε να σας εμπιστευτούν, να πιστεύουν πως είστε δικά τους άτομα και να σιγουρευτούν πως νιώθετε κάποια πράγματα για αυτούς!

Πως θα σας προσέξουν όμως με μια μόνο κίνηση;Μοιραστείτε κάτι πολύ σημαντικό για εσάς μαζί τους για να νιώσουν ότι τους εμπιστεύεστε και ότι κουβαλάνε ένα δικό σας μυστικό πλέον. Αυτό θα σας φέρει αμέσως πιο κοντά.

Κάτι που κρύβετε βαθιά μέσα σας, μια ανομολόγητη σκέψη σας, ένα παιδικό σας τραύμα που σας έχει στιγματίσει και δεν μπορείτε να το ξεχάσετε ποτέ, ένα μεγάλο σας όνειρο που θέλετε να πραγματοποιήσετε σύντομα κ.α.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share