Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Με ποιο ζώδιο ταιριάζει απόλυτα ο Παρθένος;

Δεν πάει το μυαλό σας!

31 Οκτωβρίου 2018 10:40
Ζώδια και σχέσεις: Με ποιο ζώδιο ταιριάζει απόλυτα ο Παρθένος;

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια έχουν μεγαλύτερη χημεία μεταξύ τους από κάποια άλλα και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία – σας το λέμε εμείς που το ψάχνουμε πολύ.

Επίσης υπάρχουν συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν από το πρώτο λεπτό -κάτι μαγικό συμβαίνει στην ατμόσφαιρα που δεν εξηγείται με λόγια- και άλλα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους για να έρθουν πιο κοντά.

Τι συμβαίνει όμως με τον συνδυασμό Παρθένου και Υδροχόου; Είναι ένας ταιριαστός συνδυασμός ή αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει; Διαβάστε παρακάτω και θα έχετε την απάντησή σας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή για την Τατιάνα Στεφανίδου: Η εκμετάλλευση ενός θανάτου!

O Παρθένος θεωρεί πως ο Υδροχόος είναι θεότρελος και δύσκολα θα τον πάρει στα σοβαρά. Αν όμως του δώσει μια ευκαιρία θα καταλάβει στην πορεία του χρόνου πως οι δυο τους δεν είναι τόσο αταίριαστοι τελικά. Οι Υδροχόοι μπορεί αν δείχνουν εκ πρώτης όψεως χαοτικά ζώδια και άνθρωποι χωρίς συνοχή σκέψης (είναι λίγο στον κόσμο τους αλλά αυτή είναι η γοητεία τους) αλλά κατά βάθος είναι πολύ συγκροτημένα άτομα και ας μην το δείχνουν.

Ο συνδυασμός Παρθένου και Υδροχόου θα φανεί στην αρχή περίεργος και έντονος αλλά τελικά τα δύο αυτά ζώδια ταιριάζουν πολύ.

faysbook.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share