Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Αυτό είναι το μυστικό για να κάνετε δικό σας έναν Σκορπιό!

Ποιο είναι αυτό;

25 Οκτωβρίου 2018 12:00
Ζώδια και σχέσεις: Αυτό είναι το μυστικό για να κάνετε δικό σας έναν Σκορπιό!

Κάθε ζώδιο έχει χωρίς καμία αμφιβολία τη δική του συμπεριφορά τόσο στις σχέσεις του με τους γύρω του όσο και με τις πιο προσωπικές του σχέσεις και ερωτικές. Αυτό εξάλλου τα κάνει τόσο γοητευτικά και διαφορετικά μεταξύ τους. Οι Σκορπιοί π.χ., όπως θα έχετε καταλάβει οι περισσότερες, είναι μια ιδιάζουσα και άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση που αξίζει να την ζήσετε, γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σας αρέσει πολύ.

Οι άνδρες Σκορπιοί λοιπόν είναι μυστηριώδεις και τους αρέσει πολύ το σεξ -για την ακρίβεια δεν μπορούν με τίποτα να ζήσουν χωρίς αυτό- αλλά και το να βάζουν συναίσθημα στις σχέσεις τους, σεξουαλικές και προσωπικές. Διαφορετικά δεν θα μπουν καν στον κόπο να ορκιστούν πίστη σε μια γυναίκα, αν τα πράγματα είναι τελείως ωμά και μηχανικά.

Επιπλέον λατρεύουν να έχουν αποκλειστικά εκείνοι τον έλεγχο στο κρεβάτι και τους αρέσουν οι γυναίκες που είναι γατούλες στην προσωπική τους ζωή αλλά αγριόγατες στο κρεβάτι – οπότε ξέρετε πολύ καλά τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να τους κερδίσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή δεδομένων στον θάνατο της 23χρονης Λίνας: Δεν αυτοκτόνησε τελικά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον ΣΚΑΙ: Ισχυρή σφαλιάρα και... τρεχάματα!

Ποια είναι η αγαπημένη τους όμως στάση; Σε γενικές γραμμές τους αρέσουν οι στάσεις στις οποίες είναι καθιστοί και απολαμβάνουν το σεξ με τις συντρόφους τους από αυτή τη στάση – αν και μεταξύ μας δεν έχουν και κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, γιατί όπως λέει και ο σοφός μας λαός, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.

Προσέξτε να μην τους περιορίσετε στο σεξουαλικό κομμάτι και αφήστε τους να νομίζουν πως έχουν αυτοί τον έλεγχο, έστω κι αν κάτι τέτοιο επί της ουσίας δεν συμβαίνει.

Δίνοντάς τους αυτή την αίσθηση θα τους κερδίσετε για πάντα και δεν θα θέλουν με τίποτα να φύγουν από το πλευρό σας. .

faysbook.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share