Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και θρίλερ: Με ποιο θα τα... "κάνεις" πάνω σου ανάλογα το ζώδιο σου;

Αντέχεις να το δεις με σβηστά φώτα;

22 Οκτωβρίου 2018 15:05
Ζώδια και θρίλερ: Με ποιο θα τα...

Όλοι διψάνε για ένα καλό θρίλερ! Οι ταινίες τρόμου είναι ίσως το πιο αγνό είδος κινηματογράφουκαι ο κόσμος δεν σταματά ποτέ να ψάχνει νέες «προκλήσεις» επί της οθόνης! Η αίσθηση αδρεναλίνης που εκκρίνεται στο σώμα σου όταν βλέπεις κάτι που σε τεντώνει, είναι εθιστική!

Ο φόβος είναι το αρχαιότερο συναίσθημα του ανθρώπου, είναι η ύπαρξη η ίδια! Μια spooky ταινία στο ξυπνά αυτό και παρά τις δύσκολες στιγμές που σου δίνει, υπάρχει κάτι που σε κάνει να νιώθεις τόσο αναθεματισμένα ζωντανός!
Πού στρέφεσαι όμως, όταν θες να κάνεις μαραθώνιο και δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις;! Τι σου ταιριάζει καλύτερα και ποιες συνθήκες θα σε τρόμαζαν πιο αποτελεσματικά;

Να που κάπου εδώ, η αστρολογία παίρνει θέση και τα άστρα δείχνουν την ιδανικότερη ταινία τρόμου για σένα!
Τα υπόλοιπα θα τα βρεις μόνος/η σου… αν αντέχεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ληστές στο σπίτι μας..." - Έντρομη η Τατιάνα Στεφανίδου on air! (video)

Κριός
To Αυτό (It, 2017)

Σαν Κριός, βρίσκεσαι πάντα σε αρμονία με το παιδί που κρύβεις μέσα σου! Επομένως, η εικόνα του Pennywise, του creepy κλόουν που χαμογελά παίζοντας με τους εφιάλτες των μικρών πρωταγωνιστών, θα χαραχτεί στο υποσυνείδητό σου και θα το στοιχειώσει! Κι από την στιγμή που είσαι τόσο ανεξάρτητος, αυθόρμητος και ριψοκίνδυνος, θα νιώσεις ταύτιση με τα πιτσιρίκια που κοντράρονται αποφασιστικά μ’ αυτόν τον ψυχανώμαλο!

Ταύρος
Veronica (2017)

Είσαι από τα σταθερά και κτητικά ζώδια, που γουστάρουν την ασφάλεια, οπότε θέλεις και το σπίτι σου να είναι έτσι. Παρακολουθώντας λοιπόν την προσπάθεια μιας κοπέλας να προστατεύσει την οικογένειά της ενώ και η ίδια κυνηγιέται από ένα σατανικό δαίμονα, θα σου εξαφανίσει κάθε αίσθηση ηρεμίας και θα σε τσιτώσει! Επίσης, η ξεροκεφαλιά που σε χαρακτηρίζει, είναι κι αυτή που έμπλεξε την ηρωίδα, αφού έπαιξε με έναν πίνακα Ouija! Κακή ιδέα. Πολύ κακή ιδέα!

Δίδυμο

Διχασμένος (Split, 2016)

Διδυμάκι μου καλό, είσαι τέρμα επικοινωνιακό και κοινωνικό άτομο, μέσα στην τρελή ενέργεια, που δε σ’ αφήνει να σταθείς πουθενά. Είσαι όμως και πολύ κυκλοθυμικό (σε σημείο διπροσωπίας)! Ακριβώς όπως και ο πρωταγωνιστής του Split, που κουβαλάει 23 διαφορετικές προσωπικότητες, αλλάζει συνεχώς χαρακτήρα, δε βάζει κώλο κάτω και έχει ένα στόμα που δεν κλείνει ποτέ! Εγγυημένη ταύτιση, μεγαλύτερος τρόμος!

Καρκίνος

Η Διαδοχή (Hereditary, 2018)

Όλοι ξέρουν πόσο τρυφερός, ευαίσθητος και προστατευτικός είσαι και πως η οικογένεια είναι τα πάντα για σένα! Τι συμβαίνει όμως όταν η οικογένεια… πάσχει;; Συγκεκριμένα, όταν δεν εμπιστεύεσαι την ίδια σου τη μάνα, που είναι λίγο psycho και υποθάλπτει θανάσιμα μυστικά; Το Καρκινάκι… χεσμεντέν, αυτό συμβαίνει!

Λέων
The Girl with All the Gifts (2016)

Σαν λιονταράκι, θέλεις να είσαι ο ένας και μοναδικός, να έχεις την προσοχή όλων! Σφύζεις από αυτοπεποίθηση, μαχητικότητα και φιλοδοξία, που συχνά αγγίζει την εγωπάθεια! Κάποιες φορές όμως, το να είσαι ξεχωριστός έχει και φρικιαστικές συνέπειες, ειδικά όταν καλείσαι να επιβιώσεις σ’ έναν κατεστραμμένο κόσμο και ταυτόχρονα να συμβιβαστείς μ’ αυτό που είσαι… Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις;

Παρθένος

10 Cloverfield Lane (2016)

Οργανωτικός, πρακτικός, μεθοδικός και τελειομανής όσο δεν πάει, είσαι μονίμως έτοιμος για κάθε κατάσταση, ακόμα και την πιο ακραία… όπως για παράδειγμα, το τέλος του κόσμου! Μεταξύ μας, ίσως να πιστεύεις ότι θα ‘σαι και ο μόνος που θα επιβιώσει! Τι κάνεις όμως όταν εγκλωβίζεσαι, δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς και οι κοντινότεροί σου άνθρωποι ίσως να είναι οι πιο επικίνδυνοι εχθροί σου; Εδώ σε θέλω, Παρθένε!

Ζυγός

Σε Ακολουθεί (It Follows, 2014)

Σαν ζώδιο του έρωτα που είσαι Ζυγέ, συνεχώς τον αποζητάς ερεθιστικά! Έχεις σκεφτεί ποτέ όμως ότι ανάγκη σου αυτή για φίκι-φίκι, μπορεί κάποιες φορές να αποβεί μοιραία; Ειδικά όταν μια σεξουαλική επαφή προκαλεί μια μυστήρια οντότητα να σε κυνηγά μια ζωή! Και μιας και απολαμβάνεις την τέχνη, την ομορφιά και την αισθητική, αυτή η ταινιάρα θα σου τα προσφέρει όλα

Σκορπιός

Η Μάγισσα (The Witch, 2015)

Δεν υπάρχει πιο μυστήριο, σκοτεινό και μυστικοπαθές ζώδιο από εσένα, Σκορπιέ! Σε ιντριγκάρουν αρκετά πράγματα, αλλά περισσότερο απ’ όλα το ενδεχόμενο ύπαρξης αόρατων δυνάμεων του Κακού! Πόσο μάλλον όταν αυτές δρουν σε μια πολύ ευάλωτη εποχή, όπου τις βοηθά να καρποφορήσουν… Το στόρι του The Witchλαμβάνει χώρα στα χρόνια της Αποικιοκρατίας (δεκαετία 1630), όπου οι θρησκευτικές προκαταλήψεις ήταν σε έξαρση και ο τρόμος, μια καθημερινότητα! Κοινώς, «μυρίζει» Σκορπιός!

Τοξότης
Η Κάθοδος (The Descent, 2005)

Βρε Τοξότη, είσαι τόσο αισιόδοξο άτομο, μέσα στη θετική ενέργεια και με τη δίψα που έχεις για περιπέτεια, άνετα θα πήγαινες για ορειβασία κι εξερεύνηση σε μια σπηλιά! Η επιπολαιότητά σου όμως, μπορεί να σε στείλει σε πολύ μεγάλα ζόρια, πόσο μάλλον αν χαθείς σ’ αυτό το αμείλικτα κλειστοφοβικό περιβάλλον, όπου κατοικούν κι αιμοβόρικα τέρατα! Σαν να κώλωσες λίγο;

Αιγόκερως
Μην Ανασαίνεις (Don’t Breathe, 2016)

Ότι βάζεις σε μεγάλη προτεραιότητα την καριέρα σου, το έχουμε καταλάβει όλοι. Φτάνεις στο σημείο Αιγόκερε, να γίνεις ψυχρός και σκληρός για να πραγματοποιήσεις τους μεγαλεπήβολους στόχους σου! Ακόμα κι αν αυτοί, είναι για παράδειγμα να μπουκάρεις στο σπίτι ενός τυφλού ερημίτη για να τον ξαφρίσεις… μέχρι να δεις ότι ο παππούς δεν είναι τόσο ανήμπορος όσο νόμιζες και να μπλέξεις σε πολύ στριμόκωλες καταστάσεις!

Υδροχόος
Τρέξε! (Get Out, 2017)

Ζώδιο με αίσθηση ανθρωπιάς, που οραματίζεται έναν ιδανικό κόσμο και θέλει ανεξαρτησία. Οπότε λογικό είναι να νιώθεις ανασφάλεια στους χαιρέκακους καιρούς μας, όπου ο καθένας μπορεί να δεχτεί απρόκλητη επίθεση! Γνωρίζοντας για τη μισαλλοδοξία που κυριαρχεί στην κοινωνία σήμερα, η ιδέα ενός περίτεχνου συστήματος (με βιτρίνα καθωσπρεπισμού) που «αρπάζει» και βλάπτει βάναυσα ανθρώπους, είναι αφόρητα τρομακτική, ειδικά για σένα Υδροχόε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: "Αφήστε με..." η νέα μαρτυρία που ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση! (video)

Ιχθύες
The Blair Witch Project (1999)

Ονειροπόλο ψαράκι, ζεις σ’ έναν δικό σου κόσμο κι η φαντασία σου καλπάζει με ρυθμούς που άλλο ζώδιο δε σε φτάνει! Αν λοιπόν τύχει να χαθείς σ’ ένα δάσος και τα βράδια ακούς απόκοσμους και ανεξήγητους ήχους, εύκολα βυθίζεσαι στο κρύο του φόβου! Το άγνωστο είναι κάτι που σε τρομάζει από τη φύση σου και η ιδέα του κινδύνου που ελλοχεύει παντού, σε αφήνει πολύ εκτεθειμένο σ’ ένα μέρος που δε γνωρίζεις!

neopolis.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share