Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια και σχέσεις: Αυτά είναι τα 3 πιο καταπιεστικά ζώδια σε μια ερωτική σχέση

Και θα σας κάνουν τη ζωή κόλαση!

17 Οκτωβρίου 2018 15:38
Ζώδια και σχέσεις: Αυτά είναι τα 3 πιο καταπιεστικά ζώδια σε μια ερωτική σχέση

Ταύρος

Η κτητικότητα του Ταύρου είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς επίσης και η ζήλια του. Θα υπάρξουν φορές που η καταπίεσή του θα είναι τόσο υπερβολική καιτο πείσμα του τόσο αφόρητο που θα θέλετε μνα τρέξετε όσο το δυνατόν πιο μακριά του. Αλλά και πάλι μάλλον δε θα τα καταφέρετε μια που δεν πρόκειται να σας αφήσει πολύ εύκολα. Η μόνη λύση αν νιώσετε την καταπίεση του να σας πλακώνει σαν ταφόπλακα, είναι να εξαφανιστείτε. Και πάλι, όμως μπορεί να σας βρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάκης Κολλιαδέλης: Νέα υπόθεση σαν του 23χρονου φαντάρου συγκλονίζει!

Καρκίνος


Το χειρότερο με τον Καρκίνο δεν είναι τόσο το καταπιεστικό του χαρακτήρα του (που είναι δεδομένο), αλλά το ότι το κρύβει με τέχνη. Και αυτό είναι το χειρότερο είδος καταπίεσης, μια που μέχρι να το καταλάβετε θα σας έχει κυκλώσει και θα έχει εξαφανίσει από δίπλα σας, οτιδήποτε σας κάνει πιο κοινωνικούς. Αν μπορούσε να ανοίξει ένα λάκκο και να σας βάλει μέσα και μετά να πηδούσε μέσα και ο ίδιος, θα το έκανε. Αν δεν είναι αυτό καταπίεση, τότε τι είναι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπούκος Βερύκιος στην Τσιμτσιλή: «Μάζεψε τη γλώσσα σου! Μην βάζεις στο στόμα σου τον...»!

Σκορπιός

Το θέμα με τον Σκορπιό δεν είναι ότι είναι απλώς καταπιεστικός. Είναι ότι δε μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και την εμμονή. Είστε μαζί του και θα μείνετε για πάντα. Και αν έχετε κάποιες τάσεις εξωστρέφειας, αποκλείεται να τις δεχθεί. Και αν κάνετε το λάθος να δείξετε πως διαφωνείτε, εκείνος θα προσπαθήσει να σας αλλάξει. Ναι, με το ζόρι!

marieclaire.gr

 

Ζώδια και Άστρα

Ροή ειδήσεων

Share