Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Κριός με Κριό! Τι πρέπει να προσέξουν για να μην χωρίσουν;

Συνδυασμός - φωτιά!

17 Οκτωβρίου 2018 14:05
Ζώδια και σχέσεις: Κριός με Κριό! Τι πρέπει να προσέξουν για να μην χωρίσουν;

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια έχουν μεγαλύτερη χημεία μεταξύ τους από κάποια άλλα και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Επίσης υπάρχουν συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν από το πρώτο λεπτό και άλλα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους για να έρθουν κοντά.

Τι συμβαίνει όμως με τον συνδυασμό Kριού με Κριό; Είναι ένας ταιριαστός συνδυασμός ή αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ου φονεύσεις": Αυτό είναι το πρώτο έγκλημα από τη νέα... "10η εντολή" του Πάνου Κοκκινόπουλου!

Η αλήθεια είναι πως ένας Κριός ταιριάζει με έναν Κριό και η σχέση τους θα είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές του ζωδιακού κύκλου. Τους αρέσει να προκαλούν ο ένας τον άλλον και ξέρουν πώς να διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους αμείωτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστική βόμβα: Δεν φαντάζεστε με ποιον συναντήθηκε στο Ψυχικό ο Γιώργος Λιάγκας! Θα πέσουν... τσιμέντα!

Ωστόσο ο συνδυασμός δύο Κριών θέλει προσοχή γιατί αν χαθεί η ισορροπία στη σχέση τους είναι πιθανόν να καταστραφούν όλα. Γι’αυτό αν είσαι Κριός και ο σύντροφός σου είναι επίσης Κριός δώσε λίγη περισσότερη βάση στο να διατηρείτε τις ισορροπίες της σχέσης σας σταθερές.

faysbook.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share