Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ημερήσιες προβλέψεις (12/10) για τα 12 ζώδια από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

12 Οκτωβρίου 2018 08:30
Ημερήσιες προβλέψεις (12/10) για τα 12 ζώδια από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας. Προσεγγίστε τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και να καλυτερεύσετε τις συνεργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε τη φαντασία σας και αναλύστε τα δεδομένα, για να ανακαλύψετε πως πολλά από τα προβλήματα που εσείς βλέπετε είναι ανύπαρκτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενισχύονται τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στον τρόπο που θα εκφραστείτε, καθώς δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε εντάσεις και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ξεκίνημα της μέρας αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Προτιμήστε τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοκτόνησε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής στις γραμμές του ΗΣΑΠ!

ΛΕΩΝ: Η καλή σας ψυχολογία θα περάσει και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού αυτή τη φορά δε θα επιβαρύνετε τον προσωπικό σας χώρο με τα εργασιακά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει.

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια που θα έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιόλογη μέρα για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν και οι καλύτεροι όροι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες και σχέσεις και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα δώσουν άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ερωτήσεις που θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά. Η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για την αλλαγή.

ΙΧΘΥΣ: Άτομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας, επανεμφανίζονται στη ζωή σας, έχοντας αξιώσεις. Εάν το θελήσετε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share