Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Ζώδια: Τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα 3/10! - Φέρνει σκληρά λόγια αλλά και επίπονες αποκαλύψεις!

Σκάνδαλα για τα 12 ζώδια!

3 Οκτωβρίου 2018 09:46
Ζώδια:  Τετράγωνο Ερμή με Πλούτωνα 3/10! - Φέρνει σκληρά λόγια αλλά και επίπονες αποκαλύψεις!

Στις 3 του Οκτώβρη, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, φέρνει σκληρά λόγια αλλά και επίπονες αποκαλύψεις Δες πως σε επηρεάζει…

Το Τετράγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής στο Ζυγό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, το Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, θα φέρει σκληρές διαπραγματεύσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, απότομα λόγια και ίσως και κακίες σε επαφές και συναντήσεις!

Κάποιες σκανδαλώδεις αποκαλύψεις, θα μας αλλάξουν όλα μας τα δεδομένα, ενδεχομένως με επίπονο τρόπο!
Επίσης χρειάζεται πολύ προσοχή σε οδήγηση και μετακινήσεις.

Επηρεάζονται κυρίως τα Σταθερά Ζώδια που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό τροχαίο με νεκρό έναν 24χρονο! Καραμπόλα με όχημα της οδικής που πρόσφερε βοήθεια!

ΚΡΙΟΣ: Στην συντροφική ζωή, απέφυγε λόγια σκληρά, χειραγώγηση, καχυποψία και παιχνίδια εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καθημερινότητα σε κουράζει αρκετά και κάποια λάθη στην εργασία αποκαλύπτονται ! Απέφυγε εχθρικές σχέσεις με συναδέλφους και φρόντισε επαρκώς την ξεκούραση σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην παρασύρεσαι παράνομους ή καταστροφικούς έρωτες, λόγω πάθους! Μην προκαλείς εντάσεις, μην είσαι εγωιστής και μην έχεις παράλογες απαιτήσεις ή εμμονές στον έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντάσεις, κόντρες και σκληρότητα θα υπάρξουν σε σπίτι και οικογένεια, αν δεν συγκρατηθείς! Μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς έρωτες, για περιστασιακό πάθος!

ΛΕΩΝ: Πες όχι στις επικοινωνιακές υπερβολές, στα κουτσομπολιά και σε απροσεξίες σε μετακινήσεις ή στα μηνύματα σου! Κάποιο μυστικό που έχεις, υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με έδεσαν και με χτύπησαν μπροστά στο παιδί μου" - Θύμα ληστείας πασίγνωστη δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται πολλές οικονομικές δυσκολίες, γι’ αυτό φρόντισε να διεκπεραιώσεις τα πάντα, έγκαιρα! Προστάτεψε τα υλικά σου αγαθά και απέφυγε ζήλια και κτητικότητα στον έρωτα!

ΖΥΓΟΣ: Είσαι εύθικτος και καχύποπτος στις επαφές σου, με αποτέλεσμα να προκαλείς σοβαρές ρήξεις, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην είσαι επιθετικός και εριστικός και μην δοκιμάσεις οικονομικές παρανομίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις αρκετό άγχος, μελαγχολία, φοβίες αλλά και συγκαλυμμένη κακία για κάποιους. Μην βασανίζεις τον εαυτό σου και απέφυγε ερωτικές παρανομίες, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην φέρεσαι σκληρά στους φίλους σου, δημιουργώντας ρήξεις που αργότερα θα μετανιώσεις! Κάνε τώρα ξεκαθαρίσματα, ώστε να προχωρήσεις κατακτώντας τα όνειρα σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα: Ποιοι θα πάρουν επίδομα έως 312,50 ευρώ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή πολύ χρειάζεται στον τομέα της καριέρας, ιδίως για την συμπεριφορά σου! Μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις ή να εκμεταλλευτείς καταστάσεις, γιατί θα αποκαλυφθείς και θα υπάρξουν συνέπειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκράτησε τα νεύρα σου, γιατί θα πεις λόγια που θα μετανιώσεις! Πρόσεχε πολύ την οδήγηση και τις μετακινήσεις σου!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις έντονα εχθρική διάθεση, καχυποψία και εμμονές παράλογες! Προσοχή σε λάθη λόγω εγωισμού σε έρωτα αλλά και χρήμα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share