Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Δες τι πρέπει να κάνεις για να σε προσέξει ένας Κριός!

Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

26 Σεπτεμβρίου 2018 16:18
Ζώδια και σχέσεις: Δες τι πρέπει να κάνεις για να σε προσέξει ένας Κριός!

Οι Κριοί είναι πολύ ιδιαίτεροι άνθρωποι και δυναμικές προσωπικότητες. Είναι δραστήριοι άνθρωποι και δεν μπορούν να κάνουν παρέα ή να προσέξουν άτομα που δεν έχουν πολλά ενδιαφέροντα.

Αν λοιπόν είσαι άνθρωπος που αγαπάς να περνάς χρόνο στο σπίτι και σου αρέσει η ρουτίνα τότε ή θα πρέπει να αλλάξεις κάτι στην καθημερινότητά σου ή θα πρέπει να βρεις τον έρωτα σε ένα άλλο ζώδιο γιατί δεν πρόκειται να ταιριάξεις εύκολα με έναν εσωστρεφή και super κοινωνικό Κριό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Οι Κριοί γίνονται σπιτόγατοι μόνο για μκρά διαστήματα που είναι πιο πεσμένοι ψυχολογικά. Σε γενικές γραμμές όμως είναι άτομα κοινωνικά που αγαπάνε πολύ τις εξόδους και τη νυχτερινή ζωή!


Φρόντισε λοιπόν να αποκτήσετε κοινά ενδιαφέροντα. Αν νιώθεις ότι καταπιέζεσαι πολύ όταν βγαίνεις συνέχεια έξω τα βράδια και προτιμάς μια πιο ήρεμη ζωή, ίσως ήρθε η ώρα να αποδεχτείς πως αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Η σχέση με έναν Κριό είναι συνήθως μονόδρομος, ή θα πετύχει ή θα αποτύχει από το ξεκίνημά της. Οπότε αν είσαι ερωτευμένη με έναν Κριό θέσε από την αρχή κάποια standards, κάνε μερικές υποχωρήσεις και αποδέξου πως η ζωή σας θα είναι πολυάσχολη.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share