Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Το ερωτικό αντίο του Σεπτέμβρη 2018, by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

25 Σεπτεμβρίου 2018 17:24
Ζώδια: Το ερωτικό αντίο του Σεπτέμβρη 2018, by MagicF’Ariel!

Από όλα τα καλά έχει το φινάλε του Σεπτέμβρη, κάποιοι θα κάνουν χειμώνα παρέα και κάποιοι μονάχοι, τι να κάνουμε τώρα, επιλογές είναι αυτές και επιθυμίες!

Οι Δίδυμοι και οι Ιχθύες παίζετε με τη φωτιά, θέλετε και δε θέλετε, ποικιλία να υπάρχει, όμως δεν είναι έτσι, πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας, το μαναράκι Νο1 ή Νο2;;; Η έκπληξη είναι με τους Τοξότες, που σας στριμώχνουν σε μια γωνιά, σας περνάνε τη κουλούρα και ξυπνάτε ως δια μαγείας παντρεμένοι! Φοβερό;;; Οι Αιγόκεροι φλέγεστε, παθιάζεστε, μπαίνετε στο παιχνίδι του έρωτα δυναμικά, το φθινόπωρο έχει θερμές διαθέσεις.. όπως φαίνεται..!

Και επειδή τον καιρό αυτόν βιώνω πολλά και διάφορα, θέλω να πω, πως με το ζόρι δουλειά δε γίνεται! Δε λέω, κάθε σχέση χρειάζεται προσπάθεια, μια και περισσότερες μάχες είναι υποχρεωτικό να δοθούν, όμως αν έχει τελειώσει, αν έχει φύγει εκείνο το συναίσθημα του έρωτα, η φλόγα, τότε ότι και να κάνουμε, ποτέ δε θα βρεθούμε σε εκείνο το πρώτο ραντεβού, στο πρώτο το φιλί, στη ματιά που μας κάνει να χάσουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας.. Πεταλουδίτσες τέλος!
Θα μου πείτε και μετά; Φτου πάλι από την αρχή; Εδώ είναι θέμα προτεραιοτήτων! Ή μένεις και συμβιβάζεσαι ή φεύγεις και γίνεσαι ασυμβίβαστος! Όλα έχουν το τίμημά τους, τίποτα δεν είναι ρόδινο αλλά όταν η ψυχή προστάζει, όταν η καρδιά επιμένει, όταν όλο σου το είναι θέλει να τρέξει όσο πιο μακριά γίνεται.. τότε τρέχεις.. πέφτεις, ξανά σηκώνεσαι.. ξανά τρέχεις.. μέχρι που θα βρεις εκείνο το the one and only..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Αντώνης Ρέμος!

Η ιστορία της ζωής μου.. το the one and only.. ήταν μεγάλη απάτη τελικά.. έμεινε ανεκπλήρωτο.. και ακόμα τρέχω και πέφτω και ξανά μανά από την αρχή.. μέχρι να φτάσω το τελικό μου προορισμό.. Παρέα ή μονάχη.. θα τη βρω την άκρη μου.. γιατί είμαι μια Ταυρίνα ερωτιάρα και πολύ πεισματάρα!

Η δική σας ιστορία τι λέει;;;

τρελά φιλάκια..


Κριός
Ζόρικα τα πράγματα στον ερωτικό τομέα, είτε είστε μόνοι, είτε υπάρχει σύντροφος! Τρώγεστε με τα ρούχα σας η αλήθεια είναι αυτή, τα παραπονάκια έχουν γίνει απογοήτευση και όσο οι μέρες περνούν, τρελαίνεστε ακόμα περισσότερο! Αρκετοί σκέφτεστε το χωρισμό, όμως μια κουβέντα είναι αυτή ενώ κάποιοι κάνετε μια ακόμα προσπάθεια, για να μη καταλήξετε εκεί, αφού συζήτηση, στη συζήτηση όλο και κάτι φτιάχνει! Ακόμα και οι ελεύθεροι, αποφύγετε τις νέες γνωριμίες και τα φλερτ, γιατί το φινάλε του Σεπτέμβρη, είναι σκληρό και άκαρδο! *27/09!

Ταύρος
Μπορεί εσείς να φλέγεστε από ερωτισμό, όμως ανταπόκριση καμιά! Μια επιθυμία τύπου να ζήσετε πράγματα και θάματα με το σύντροφό σας θα την έχετε, πριν όμως ρωτήστε, ή φτιάξτε ατμόσφαιρα, αποπλανήστε τον γλυκά, πού το δύσκολο; Αν και πάλι τζίφος η υπόθεση, μην έχουμε δράματα, προφανώς το timing δεν είναι σωστό! Εσείς που γυρεύετε για τον έρωτα, διώξτε μακριά τις ανασφάλειές σας, τις αρνητικές τις σκέψεις και πειραματιστείτε, έτσι για το παιχνίδι! Αφήστε το πράγμα να κυλήσει από μόνο του.. Μη ζορίζετε τις καταστάσεις.. *28/09!

Δίδυμος
Εσείς και οι πεταλουδίτσες! Από όλα τα καλά έχουν οι μέρες αυτές, αφού βρίσκετε το χρόνο να ερωτοτροπήσετε με το σύμπαν όλο! Μέσα στο φλερτ σας βρίσκω και τις γλύκες, όμως αρκετοί μπλέκετε λίγο τα μπούτια σας, κυρίως οι ελεύθεροι, αφού συναναστρέφεστε και με παλιές αγάπες αλλά και με νέες! Να σας δω, ο κλήρος πού θα πέσει, αφού για εσάς δε λέει τίποτα, εκείνο το ραγισμένο γυαλί που δε ξανά κολλά! Θέλετε να βασανίζεστε ένα πράγμα! Οι δεσμευμένοι αφιερώστε λίγο χρόνο στο ταίρι σας, πριν ξεκινήσουν οι γκρίνιες. Κάντε την έκπληξη! *26/09!

Καρκίνος
Να ντύνεστε ωραία, γιατί τις μέρες αυτές μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, να προκύψει νέα γνωριμία, στο δρόμο, στο αμάξι, στις σκάλες, τυχαίο το γεγονός, μυστήριο επίσης! Προτιμήστε τις βόλτες, συναντήστε ανθρώπους σε διαφορετικά μέρη, επιδιώξτε να αλλάξετε τη καθημερινότητά σας, βάλτε χρώμα στη ζωή σας! Σας φλερτάρουν γλυκά, ρομαντική η διάθεσή σας πολύ! Από την άλλη αν υπάρχει σύντροφος, καιρός να φτιάξετε ατμόσφαιρα και να τον αποπλανήσετε, όπως κάνουν στις ταινίες! Κεριά, απαλή μουσική, σοκολάτα και φράουλες! *27/09!

Λέων
Ακόμα και το σύμπαν έχει μπερδευτεί με τη πάρτη σας! Από τη μια σας θέλει σοβαρά δεσμευμένους και από την άλλη να τραγουδάτε από κανάρα σε κανάρα.. Μα τι θέλετε επιτέλους από τη ζωή σας;;; Ιδανικές ημέρες για να αγαπήσετε με το ταίρι σας, να λύσετε τις διαφορές σας, να διασκεδάσετε παρέα και να ονειρευτείτε ένα μέλλον πολύ λαμπρό! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, φλερτ στο φλερτ, όλο και κάποιο μαναράκι γνωρίζετε που θα τραβήξει τη προσοχή σας, στο απόλυτο! Μη βιαστείτε να μπείτε σε σχέση, ένα test drive.. χρειάζεται για να είστε σίγουροι!*28/09!

Παρθένος
Συνήθως τα παράξενα, συμβαίνουν σε παράξενους ανθρώπους σα και εσάς! Όλα παίζουν και τίποτα, στο χέρι σας είναι να περάσετε καλά ή όχι! Μια νέα γνωριμία ίσως να σας ξετρελάνει, να σας παρασύρει, να σας οδηγήσει σε μονοπάτια άγνωστα, που κρύβουν πάθος και ερωτισμό και λίγα λέω! Μια τέτοια περίπτωση, δεν έχει αγάπες και λουλούδια, αλλά μόνο απολαύσεις! Θα το δοκιμάσετε ή ντρέπεστε πολύ;;; Οι δεσμευμένοι, τρώγεστε με τα ρούχα σας και προκαλείτε εντάσεις και γκρίνιες, αφού οι κατασκοπευτικές σας τάσεις ξεφεύγουν εντελώς! *24/09!

Ζυγός
Βασανίζεστε ερωτικά τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη! Έχετε μαζέψει μέσα σας τόσα παραπονάκια, τόσα απωθημένα, τόσο θυμό, όλο και κάτι θα συμβεί, μπουμ η έκρηξη! Από τη μια η επιθυμία να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα θα είναι μεγάλη, από την άλλη όμως δεν είστε έτοιμοι για να υποστείτε τις συνέπειες, για αυτό λάου-λάου! Είτε έχετε σχέση, είτε όχι, προτιμήστε τα φιλαράκια, φιλτράρετε τα δεδομένα μέσα από αυτούς και μετά να πράξετε αναλόγως, που προφανώς θα είστε πιο ήρεμοι και λογικοί! Καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια. Μήπως πρέπει να αντιμετωπίσετε την αλήθεια πρώτα! *26/09!

Σκορπιός
Αχ τι θα κάνουμε με εσάς;;; Είστε πονεμένη ιστορία αιώνες τώρα! Αρκετοί κάνετε μια προσπάθεια για να τα βρείτε με το σύντροφό σας, χειμώνας έρχεται, μη μείνετε μονάχοι μες στα κρύα! Ρίχνετε στάχτη στα μάτια σας και εντάξει μπορεί να έχετε τις καλύτερες προθέσεις για να βελτιωθεί η σχέση σας, αλλά αν κάτι έχει τελειώσει, λυπάμαι επιστροφή δεν υπάρχει. Μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια γιατί πάλι θα σας πουν ψεύτες.. και τι ντροπή;;; Οι ελεύθεροι και ωραίοι, κάντε παρέα με τη πάρτη σας, αποφύγετε τα ανούσια φλερτ, η Αφροδίτη σας έχει μπλοκάρει.. Γιατί;;; *30/09!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τατιάνα πήρε το... όπλο της: Τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα της η Στεφανίδου απέναντι σε ΚουΚου και Σκορδά;

Τοξότης
Χρυσά μου, παντρεύεστε θέλετε, δε θέλετε! Με το ζόρι στην εκκλησιά, για τόσο πολύ λέμε! Το σύμπαν θέλει οπωσδήποτε να σας δει σοβαρά δεσμευμένους, για αυτό μην αντιστέκεστε. Ακόμα και ένα οικογενειακό τραπέζι μπορεί να γίνει η αφορμή για να αρραβωνιαστείτε αρκετοί, να δώσετε λόγο που λέμε! Πω πω.. συμφορά! Χαχα.. Ας πούμε πως οι δεσμευμένοι τα βρίσκετε και περνάτε όμορφες στιγμές.. οι ελεύθεροι όμως .. το νου σας, γιατί ακόμα και οι νέες γνωριμίες έρχονται φυτευτές και τίποτα να ξέρετε δεν είναι τυχαίο! Τα κουφέτα ροζ ή λαχανί;;;*27/09!

Αιγόκερως
Ερωτικοί και φλογεροί όσο ποτέ άλλοτε, φροντίστε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε το συναίσθημα, γιατί αυτό είναι που λέμε το δώρο του σύμπαντος για το τέλος του Σεπτέμβρη! Οι ελεύθεροι και ωραίοι έχετε τη τιμητική σας, για αυτό ξεχάστε το σπιτάκι σας, βγείτε έξω να σας δουν, ντυθείτε ωραία, φλερτάρετε με όλο σας το είναι! Μια νέα γνωριμία αν ανάψετε το πράσινο το φως, μπορεί να σας σώσει από όλα τα κακά που σας βρήκαν μια φορά και έναν καιρό. Οι δεσμευμένοι, αγκαλιάστε το σύντροφό σας, πείτε εκείνο το Σ’αγαπώ! Δείξτε το καλύτερα.. *27/09!

Υδροχόος
Το κερασάκι στη τούρτα είναι τα ερωτικά σας τα ζητήματα, αφού πάλι πνίγεστε, πάλι γίνεστε καχύποπτοι πολύ, πάλι φαντάζεστε πολλά και διάφορα! Φταίτε η αλήθεια αυτή είναι, αφού μόνο με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα ασχολείστε και με το χρήμα! Οπότε αν όλον αυτόν τον καιρό υπάρχει σύντροφος, έφτασε η στιγμή να σας δείξει με κάθε τρόπο, την αδιαφορία του και το πόσο ενοχλημένο είναι από τη συμπεριφορά σας! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, εκνευρίζεστε από τις προθέσεις ακόμα και των αθώων φλερτ, αλλά ότι δίνετε παίρνετε στη ζωή αυτήν! *30/09!

Ιχθύς
Κάτι σας έχει βρει εσάς, έχω την εντύπωση πως ο πυρετός που νιώθετε είναι ψιλο μόνιμος, αφού από τη μια θέλετε να είστε ελεύθεροι και ωραίοι και από την άλλη μέσα σε σχέση, σε αγάπες και λουλούδια! Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, θα πρέπει εσείς να κάνετε το πρώτο βήμα, εσείς να δείξετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, εσείς να κυνηγήσετε το μαναράκι, ακόμα και το σύντροφό σας! Σας έχουν λίγο στην απέξω, αφού αυτό αποζητούσατε όλον αυτόν τον καιρό, τι έγινε, τώρα που χειμωνιάζει θέλετε εκείνη την αγκαλιά; Δώστε για να λάβετε! *30/09!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share