Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Πως συμπεριφέρεται ένας Λέων πριν και μετά την σχέση!

Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

25 Σεπτεμβρίου 2018 12:55
Ζώδια και σχέσεις: Πως συμπεριφέρεται ένας Λέων πριν και μετά την σχέση!

Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Λέοντες πριν τη σχέση

Εκείνος
Φροντίζει να βρει γυναίκες κατωτέρας κοινωνικής τάξης ή επαγγελματικής θέσης για να φαίνεται δίπλα της σαν ο θεός τον οποίο θαυμάζει. Δίνει την εντύπωση ότι είναι βασιλιάς και προσφέρει απλόχερα εξωπραγματικές υποσχέσεις, όπου καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί, αφού… θα έχει τον κόσμο στα πόδια της.

Εκείνη
Η γυναίκα Λέων γοητεύει με την ζεστή και γενναιόδωρη φύση της. Δίνει την υπόσχεση ότι θα μοιραστεί το κάθε τι που έχει με τον αγαπημένο της Χρησιμοποιεί όλη την δύναμη και ικανότητα της για να κερδίσει ισχύ και γοητεία, στοιχεία τα οποία αγαπά τόσο, όσο και τον εαυτόν της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τατιάνα πήρε το... όπλο της: Τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα της η Στεφανίδου απέναντι σε ΚουΚου και Σκορδά;

Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Λέοντες
Εκείνος
Γρήγορα αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που διατρέχει η σχέση του. Έτσι, προσπαθεί να εμποδίσει τον κίνδυνο προτού γίνει σοβαρός, με χειρονομίες και χάδια που διεγείρουν τις αισθήσεις ή με μία καταιγίδα από ερωτόλογα. Υπάρχουν στιγμές που θέλει να μουγγρίσει σαν λιοντάρι, αλλά γουργουρίζει σαν… τη γάτα.



Εκείνη
Διατηρεί τη σχέση της προσπαθώντας να μη χάσει τον έλεγχο της κατάστασης, επιφέροντας ισορροπία με τα πρώτα συμπτώματα. Για να βοηθήσει τη σχέση της αναφέρεται στο παρελθόν μέσα από αναμνηστικές φωτογραφίες και αντικείμενα που θυμίζουν τις καλές μέρες. Είναι δύσκολο να την εγκαταλείψει κανείς: στο τέλος παίρνει πάντα αυτό που θέλει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός!

Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Λέων, πρέπει να γνωρίζετε, ότι αν τον συγκρίνετε ή τον ταυτίσετε με τον καλύτερο φίλο του, τότε θα έχετε καταστρέψει τη γέφυρα που σας ενώνει. Είναι περίεργος και θέλει να μάθει για τις παλιές σας ερωτικές σχέσεις για να συγκρίνει τον εαυτόν του με αυτές, -μήπως και δεν είναι καλύτερος από τους προηγούμενους. Έχει την ανάγκη να πιστεύει στον εαυτόν του προτού εμπιστευτεί εσάς. Αν κάνετε επίδειξη της γοητείας και των θέλγητρων σας δημόσια, θα νοιώσει σαν κουρελής βασιλιάς πεταμένος στο δρόμο. Αν το ίδιο το κάνετε στο σπίτι σας, ανεξάρτητα αν έχετε καλεσμένους ή υπάρχουν και άλλοι, τότε θα καμαρώνει σαν το παγώνι για σας και θα σας έχει σαν κάτι πολύ πολύτιμο. Το πλούσιο ή περιποιημένο σπίτι του, του δίνει την αίσθηση ότι είναι βασιλιάς και έχει μια ωραία ή μάλλον την ωραιότερη γυναίκα σαν βασίλισσα. Είναι περίεργος σαν γάτα και αν σκεφτεί ποτέ ότι έχετε κάποιο μυστικό, θα κάνει ότι μπορεί, θα σας καλοπιάσει για να του το αποκαλύψετε. Αν του το αρνηθείτε, τότε θα τον κάνετε επικίνδυνα ζηλιάρη και καχύποπτο. Στον έρωτα δείξτε του πάθος και τον έχετε κατακτήσει.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share