Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (25/09) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

25 Σεπτεμβρίου 2018 08:23
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (25/09) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στη νέα τάξη πραγμάτων με λιγότερο άγχος, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν ψυχικά. Χειριστείτε χωρίς ρίσκο τα οικονομικά σας και οργανώστε σωστά το χρόνο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφασίστε μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα σας, χωρίς να αφήσετε αναξιοποίητες επαγγελματικές ευκαιρίες. Δώστε με τις πράξεις σας μαθήματα στους άλλους, με επιμονή και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με κατανόηση και αγάπη, βρείτε μαζί με το σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευτείτε. Πριν αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που θα σας μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε το γιατί το κάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Άνδρο: Νεκρός ένας 40χρονος εργάτης!

ΛΕΩΝ: Μην τα βλέπετε όλα μόνο από το πρίσμα της λογικής και ξεχνάτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Αποφασίστε να πραγματοποιήσετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δε χωράει άλλη αναβολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση. Οι ενέργειές σας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέρφους σας, γι’ αυτό μην αγνοείτε τις υποδείξεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Για σήμερα τουλάχιστον μη βασιστείτε σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό σας περιβάλλον. Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποδείξτε πόσο δημιουργικοί είστε ξεπερνώντας τους κρυφούς σας φόβους. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωματικοί, χωρίς να φτάνετε στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργανώστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε στόχους με βάση την κάλυψη των αναγκών σας και βρείτε διεξόδους για να ξεφύγετε από κάποια σημεία που σας καταπίεζαν ή σας περιόριζαν τους τελευταίους μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O «Ξενοφών» ετοιμάζεται να «χτυπήσει» - Η πρώτη ισχυρή κακοκαιρία του φθινοπώρου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τις συναναστροφές σας, αποφεύγοντας περιττά λόγια και διαπληκτισμούς. Κάντε αλλαγές που θα καλυτερέψουν κι άλλο την ψυχολογία σας και βγείτε έξω έτοιμοι να κατακτήσετε τους πάντες.

ΙΧΘΥΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις και τις πιέσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share