Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τετράγωνο Ερμή με Κρόνο στις 23/9 και οι προβλέψεις!

Δες πώς θα σε επηρεάσει…

22 Σεπτεμβρίου 2018 16:59
Ζώδια: Τετράγωνο Ερμή με Κρόνο στις 23/9 και οι προβλέψεις!

Ο Ερμής στον Ζυγό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα σκληρό Τετράγωνο, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, ιδίως για επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Επιβάλλεται αυτό το Σαββατοκύριακο, να προσγειωθούμε και να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, ιδίως επικοινωνιακά!

Επαφές με δυσάρεστο και σκληρό τρόπο επικοινωνίας, θα φέρουν ρήξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Άσχημα νέα και αναποδιές ή ατυχίες σε μετακινήσεις θα βαρύνουν την ατμόσφαιρα.

Μέσα από επαφές και μετακινήσεις εμφανίζονται ή επιστρέφουν προβλήματα και δυσκολίες .

Με σύνεση και λογική, οφείλουμε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις και κάποιες από αυτές, επίπονες!

Τα Παρορμητικά ζώδια είναι εκείνοι πουπλήττονται και ιδιαίτερα αυτοί του 1ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ
Τα λάθη που έκανες ή εξακολουθείς να κάνεις στη συντροφική ζωή θα τιμωρηθούν μέσα από επαφές, μετακινήσεις και επικοινωνίες. Να είσαι ώριμος, έντιμος και σοβαρός ερωτικά!

ΤΑΥΡΟΣ
Ρήξεις στον εργασιακό χώρο αλλά και αρκετή κούραση σε περιμένει! Φρόντισε επιμελώς τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου, χωρίς όμως να τεμπελιάζεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Λόγω της εύνοιας στην ερωτική σου ζωή, έκανες λάθη και τώρα τα προβλήματα στην ερωτική σου ζωή είναι δεδομένα. Σοβαρέψου και συνετίσου άμεσα στην αισθηματική ζωή, αλλιώς θα έχεις αρνητικές συνέπειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά τα προβλήματα σε σπίτι και οικογένεια. Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, μην είσαι σκληρός και πες όχι σε ένα ερωτικό παρελθόν που και πάλι θα σε πληγώσει.

ΛΕΩΝ
Προσοχή στα λόγια σου και ιδιαίτερα στους απότομους τρόπους σου σε επαφές και μετακινήσεις. Απέφυγε οπωσδήποτε κουτσομπολιά και εντάσεις με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: Η απίστευτη αλλαγή που "ξεφτιλίζει" το Survivor! Αυτά θα είναι τα ονόματα των δύο ομάδων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομικά προβλήματα προκύπτουν λόγω της λάθος διαχείρισης σου. Η ερωτική σου ζωή απαιτεί ωριμότητα, αξιοπιστία ολιγάρκεια και κατανόηση από μέρους σου.

ΖΥΓΟΣ
Υποχρεώσεις, προβλήματα, εμπόδια και ίσως ατυχίες να πλήξουν τις επαφές και τις επικοινωνίες σου! Ίσως υπάρξουν άσχημα νέα, ρήξεις και αναποδιές σε μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέα και ειδήσεις, που κλονίζουν την ψυχική σου ηρεμία και προκαλούν μελαγχολία ή και νοσταλγία . Μην παρασύρεσαι σε παράνομους έρωτες ή παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί θα βγεις χαμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κλονίζεται η επικοινωνία με τους φίλους σου και πολύ πιθανόν να είσαι εσύ η αιτία, λόγω της συμπεριφοράς σου. Όνειρα, χωρίς γερές βάσεις από το παρελθόν, γκρεμίζονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα λάθη και η τεμπελιά στην εργασία, δεν μένουν ατιμώρητα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι υπεύθυνος και έντιμος. Η κοινωνική σου εικόνα θα χαλάσει, αν δεν προσέξεις την συμπεριφορά σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου (22-23/09) από την Άντα Λεούση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες και κυρίως μετακινήσεις, θα σου ρίξουν την αισιοδοξία σου και ίσως σου κόψει τα φτερά απέναντι στους στόχους σου. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες!

ΙΧΘΥΣ
Τα θες όλα δικά σου στον έρωτα και θα βγεις χαμένος. Η απολυτότητα σου θα γυρίσει εναντίον σου, όπως και η σκληρότητα που βγάζεις. Φρόντισε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες, γιατί θα πιεστείς πολύ!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share