Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (21/09) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

21 Σεπτεμβρίου 2018 08:03
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (21/09) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Οι περίεργες ψυχολογικές σας αλλαγές, μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σας σχέση. Όταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δε σημαίνει πως πρέπει να τους παρεξηγείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία έχετε παραμελήσει. Αποτραβηχτείτε από τα εργασιακά σας θέματα, για να κρατήσετε ψηλά την ψυχολογία σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Γλυφάδα: 17χρονη έδωσε τέλος στην ζωή της πέφτοντας από την ταράτσα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταθεροποιήστε τα έξοδά σας και αυτό θα μειώσει αρκετά το άγχος σας ή τις αντιδικίες που έχετε πάνω σε αυτό τον τομέα. Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ: Η συναισθηματική ένταση που θα έχετε, θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας. Αποφύγετε να κάνετε εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες. Οι ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, όμως, μην επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν.

ΖΥΓΟΣ: Έχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας. Εάν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούριους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προϋποθέσεις για να διακριθείτε και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας θα υπάρχουν, αλλά θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς τι θα επιλέξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι δραστηριότητές σας αρκετές, αλλά εφόσον θα είναι εύστοχες και θα πετυχαίνετε τους στόχους σας, οι πονοκέφαλοί σας θα είναι όλο και λιγότερο μεταφορικά και κυριολεκτικά.

ΙΧΘΥΣ: Δε θα κόψει η ανοδική σας πορεία, αλλά μην κολλήσετε πεισματικά στις λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χάσετε το γενικό νόημα σε όσα συμβαίνουν.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share