Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: 6 λόγοι για να λατρέψεις έναν Δίδυμο!

Κεντρικό χαρακτηριστικό το...χιούμορ του!

18 Σεπτεμβρίου 2018 10:06
Ζώδια και σχέσεις: 6 λόγοι για να λατρέψεις έναν Δίδυμο!

Εσύ ξέρεις ποιοι είναι οι λόγοι που πρέπει ν’αγαπήσεις έναν Δίδυμο; Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε. 6 λόγοι για ν’αγαπήσεις έναν Δίδυμο.

Έχουν πολύ χιούμορ
Αν είσαι Δίδυμος ξέρεις τι εννοώ. Κεντρικό χαρακτηριστικό ενός Διδύμου είναι το χιούμορ του και το γέλιο που προκαλεί στους άλλους. Πετάει έξυπνες ατάκες και αν είσαι φίλος με έναν Δίδυμο δεν θα σταματήσεις ποτέ να γελάς.

Δεν αφήνουν τίποτα στη μέση
Ο Δίδυμος άπαξ και πάρει απόφαση να κάνει κάτι, θα το κάνει ο κόσμος να χαλάσει και θα φέρει τα πάνω κάτω για να το πετύχει. Θέλει τα πάντα να είναι οργανωμένα και στη θέση τους και αν του ταράξεις αυτόν τον τέλειο και τόσο αρμονικό κόσμο βρες καράβι να φύγεις.

Μεγαλύτερος τους στόχος είναι να κατακτήσουν τον κόσμο
Ο Δίδυμος θέλει κυριαρχία και δύναμη. Να είναι πάνω από όλους και από όλα και όλοι να τον θαυμάζουν. Έτσι μην σου φαίνεται παράξενο που αυτό έχει βάλει ως στόχο στη ζωή του. Και το κακό είναι ότι κάποια στιγμή πιστεύει ότι θα τα καταφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις φθινοπώρου από την Άση Μπήλιου!

Λατρεύουν να τρώνε
Αν θες να σε αγαπήσει ένας Δίδυμος φέρε του φαγητό. Οτιδήποτε που να τρώγεται και θα τον κερδίσεις. Ωστόσο, πρόσεχε τι θα του δώσεις γιατί έχει περίεργα γούστα και μπορεί να σε μισήσει αν του φέρεις κάτι που δεν θα του αρέσει.

Προκαλούν δράματα χωρίς λόγο και τους αρέσει
Ένας Δίδυμος θέλει πάντα να τραβάει τη προσοχή. Δεν έχει σημασία αν θα είναι αρνητική ή θετική, αρκεί να σε κάνει να τον προσέξεις. Οπότε μην παραξενευτείς αν δεις συχνά ξεσπάσματα ή διάφορα δράματα που δεν οδηγούν πουθενά από μέρος του. Φίλε Δίδυμε, κόψε το αυτό γιατί δεν σε βλέπω καλά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share