Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: 6 λόγοι για να λατρέψεις έναν Ζυγό!

Ο πιο διπλωμάτης του κόσμου!

12 Σεπτεμβρίου 2018 14:54
Ζώδια και σχέσεις: 6 λόγοι για να λατρέψεις έναν Ζυγό!

Ό,τι και να λες για τους Ζυγούς, ένα πράγμα αποκλείεται να μπορείς να αντικρούσεις: 0 Ζυγός είναι ο πιο γλυκός, ο πιο ευγενικός, ο πιο διπλωμάτης και περιποιητικός άνθρωπος του κόσμου.

Δεν θέλει να πληγωθεί κανείς, είναι φοβερά γοητευτικό πλάσμα και ξέρει πώς να κάνει τους γύρω του ευτυχισμένους. Αν έχεις έναν Ζυγό στη ζωή σου είσαι τυχερός, γιατί...

Αν ένα ζώδιο ξέρει να φλερτάρει, αυτό είναι ο Ζυγός

Αν είστε Ζυγός το ξέρετε ήδη -σας το 'χουν πει, το 'χετε νιώσει, έχετε δει τα αποτελέσματα. Αν δεν είστε, τότε θα το 'χετε παρατηρήσει: ο Ζυγός είναι ο βασιλιάς του φλερτ. Ρίχνει ματιές όλο νόημα, οι κινήσεις του αποπνέουν ερωτισμό και η γοητεία του μπορεί να σαγηνεύσει σχεδόν οποιοδήποτε.

Οι ζυγοί... δεν τσακώνονται!

Δεν είναι ότι αποφεύγει τις συγκρούσεις για να μη γίνει δυσάρεστος -όπως λένε οι κακές γλώσσες- ούτε ότι δεν είναι ειλικρινής. Απλώς είναι φύσει χαλαρός και δεν του αρέσει να αφήνει μικροπράγματα και δευτερούσας σημασίας διαφωνίες να ταράζουν τις σχέσεις τους. Ξέρει πότε πρέπει να σταματήσει, δεν του αρέσει η ειρωνεία και θα ακούσει με προσοχή τα παράπονά σου. Κάτι τέτοια κάνετε Ζυγοί, και σκαρφαλώνετε με άνεση στην κορυφή της λίστας με τους ιδανικότερους συντρόφους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή αποχώρηση βόμβα από τον ΣΚΑΙ! Τους έστειλε "σπίτι" τους

Θες να λύσεις μια διαφωνία; Απευθύνσου σ΄ έναν Ζυγό

Το όνομα του ζωδίου του τα λέει όλα: είναι ο απόλυτος μετρ της ισορροπίας και της δικαιοσύνης. Ως άλλος Σολομώντας, ο Ζυγός μπορεί να επέμβει πυροσβεστικά και να δώσει την πιο δίκαιη και λογική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι συνάδελφοι, οι φίλοι και οι συγγενείς του απευθύνονται συχνά σ' αυτόν για να ζητήσουν τη νηφάλια συμβουλή του, όχι μόνο γιατί ξέρει να εξετάζει κάθε κατάσταση ολόπλευρα και λογικά, αλλά και γιατί ξέρει πώς να τοποθετηθεί ώστε να μην πληγώσει κανέναν.

Οι Ζυγοί είναι πολύ ευγενικά πλάσματα

Είναι ο τύπος που θα σου ανοίξει την πόρτα για να βγεις πρώτος, που θα ρωτήσει διακόσιες φορές αν θες κάτι να πιεις ή να φας όταν πηγαίνεις σπίτι του, που θα μιλήσει ευγενικά στον σερβιτόρο, τον ντελιβερά και τον υπάλληλο στο super market. Είναι φύση ευγενική και τρυφερή, περιποιητικός και γλυκομίλητος. Είναι, αυτό που λέμε, παιδί μάλαμα και δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια: θα τον βάλεις στην καρδιά σου βλέποντας και μόνο το μαλακό του βλέμμα και το ζεστό του χαμόγελο.

Οι Ζυγοί είναι... παθιάρηδες

Θα ΄χετε ακούσει για την περιβόητη επιπολαιότητα του Ζυγού -οι φήμες λένει, ότι εύκολα μπορεί να εμπλακεί σε μια παράλληλη ή αδιέξοδη σχέση. Μαντέψτε, όμως. Όλα αυτά είναι στοιχεία που συνηγορούν σε ένα πράγμα: είναι φύση βαθιά ερωτική -σημειώστε, ότι έχει για κυβερνήτη του την Αφροδίτη. Στο σεξ δεν έχει ταμπού, αφήνει την φαντασία του ελεύθερη, ξέρει πώς να κάνει ακόμη και τον πιο ντροπαλό άνθρωπο να νιώσει άνετα. Λατρεύει τα ερωτικά παιχνίδια, τους kinky ρόλους και δεν το βάζει κάτω, αν δεν ικανοποιήσει τον ερωτικό του παρτενέρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη! Όλη η αλήθεια για την υγεία του

Είσαι Ζυγός; Είσαι καλλιτέχνης!

Μπορεί να μην έχει τελειώσει την Καλών Τεχνών ή να μην γράφει φλογισμένη ποίηση, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι ξέρει να βρίσκει ομορφιά σε όλα. Έχει υψηλή αισθητική χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα ή να γίνεται σνομπ. Μπορεί να κάνει τον πιο αδιάφορο χώρο να μοιάζει ζεστός και μοντέρνος, ξέρει να διαλέγει ρούχα κι ας μην επενδύει πολλά χρήματα στην γκαρνταρόμπα του, αγαπάει τις τέχνες και μπορεί να χαμογελάσει απλώς και μόνο βλέποντας ένα ηλιοβασίλεμα ή τον ουρανό καθαρό.

Πηγή: mama365

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share