Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και... φιλοφρονήσεις: Πώς θα κατακτήσετε το καθένα;

Οι φιλοφρονήσεις κάνουν θαύματα!

4 Σεπτεμβρίου 2018 10:40
Ζώδια και... φιλοφρονήσεις: Πώς θα κατακτήσετε το καθένα;

Πώς θα κερδίσετε την καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου; Μια καλή κουβέντα θα σας επιτρέψει να αποκομίσετε πολλά οφέλη.

Τα καλά πράγματα συμβαίνουν μόνο όταν ο σύντροφός σας ξέρει ότι τον εκτιμάτε και τον σέβεστε. Μπορείτε να εγκρίνετε μια καλή πράξη του, να τον θαυμάσετε, να τον κολακεύσετε.

Τα ειλικρινή λόγια αγάπης και οι φιλοφρονήσεις σίγουρα θα σας φέρνουν πιο κοντά. Δε χρειάζεται να απαιτήσετε με εγωιστικό και επιτακτικό τρόπο αυτό που θέλετε, αντίθετα, εκτιμήστε ό,τι σάς προσφέρει ο αγαπημένος σας, πείτε έναν καλό λόγο και… απολαύστε τη νίκη σας! Ποιες είναι λοιπόν οι φιλοφρονήσεις;

Θαυμάστε το καλύτερο σε αυτόν, επαινέστε τον και αυτός θα σας αγαπήσει πιο πολύ! Τώρα… τι είναι αυτό που θα ήθελε να ακούσει; Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του επιθυμίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μερομήνια 2018-2019: Τι καιρό θα κάνει τον φετινό χειμώνα; Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα;

Κριός

«Είσαι θαυμάσιος! Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να το κάνει αυτό καλύτερα!» Αυτοδύναμος, ενεργητικός και πρωτοποριακός, ο Κριός θέλει να είναι πάντα ο πρώτος, ο ηγέτης της κάθε ομάδας. Λάμπει όταν κάνει κάτι με δική του πρωτοβουλία. Να είστε ο… καθρέφτης του και δείτε τι θα κάνει για εσάς.

Ταύρος

«Πόσο όμορφος είσαι! Και πολύ ερωτικός!» Αν μπορείτε να μοιραστείτε τον αισθησιασμό του και την αισθητική του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε. Επαινέστε τα καλλιτεχνικά δημιουργήματά του και δώστε του ανέσεις και καλό φαγητό. Αφήστε τον να τα απολαύσει μαζί σας. Ποιος ξέρει τι μπορεί να σας δώσει…

Δίδυμοι

«Τι θα κάνουμε απόψε; Τι σ’ αρέσει να κάνεις;» Οι Δίδυμοι έχουν μια ανεξάντλητη ενέργεια αλλά και ανησυχία, θέλοντας να προβάλουν νέες ιδέες. Η δημιουργικότητα και η αέναη νοητική διέγερση, είναι το καύσιμό τους. Να έχετε το μυαλό τους σε συνεχή εγρήγορση και συγκινήστε τους με κάτι πρωτότυπο, που δεν θα το βαρεθούν.

Καρκίνος

«Μπορούμε να μείνουμε απόψε στο σπίτι, εγώ θα μαγειρέψω.» Ο Καρκίνος είναι λάτρης της ηρεμίας, αλλά και της θαλπωρής του σπιτιού και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αγγίξετε την καρδιά και την ψυχή του. Στη συνέχεια, θα θέλει να κάνει πολλά περισσότερα από το να σας μαγειρέψει και μόνο.

Λέων

«Πραγματικά είσαι υπέροχος με αυτό που έκανες, είσαι ο καλύτερος!» Κανείς δεν αγαπά τον έπαινο, τις κολακείες και το θαυμασμό περισσότερο από το βασιλικό Λέοντα. Όμως, αποδέχεται τον έπαινο εφόσον είναι ειλικρινής. Προχωρήστε με αυτόν τον τρόπο και γίνετε ο βασιλιάς/βασίλισσα της ζωής του.

Παρθένος

«Έχεις τόση υπομονή! Παρακαλώ βοήθησέ με να το καταλάβω αυτό!» Η Παρθένος είναι η ενσάρκωση της υπομονής αλλά και της προσφοράς, δηλαδή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λύσει. Και είναι στην τόσο ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει, δίνοντάς σας ακόμα και την ψυχή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που απεγκλωβίζουν την άτυχη 30χρονη από το φαράγγι στην Κρήτη!

Ζυγός

«Θα μπορούσα να έχω τη γνώμη σου σχετικά με αυτό;» Ο Ζυγός είναι ο δίκαιος κριτής και ο αποτελεσματικός διπλωμάτης. Μιλήστε του για ό,τι σας απασχολεί και συμπεριλάβετέ τον στην επίλυση των προβλημάτων σας. Τότε θα δείτε πώς λάμπουν τα μάτια του! Θα είναι στην ευχάριστη θέση να συμβιβαστεί με πολλά.

Σκορπιός

«Είσαι ο μόνος που μπορώ να το πω αυτό… μόνο εσένα μπορώ να εμπιστευθώ!» Μοιραστείτε ένα βαθύ μυστικό με τον Σκορπιό σας, ειδικά αν είναι κάτι που δεν υποψιάζεται, δείξτε του ότι τον εμπιστεύεστε τυφλά και θα αγγίξετε βαθιά την καρδιά του. Χαρίστε του παθιασμένες και λάγνες νύχτες και θα γίνετε αυτοκόλλητοι.

Τοξότης

«Γιατί λοιπόν να μην φτιάξουμε τις βαλίτσες μας και να πάμε ένα ταξιδάκι;»
Ακόμη και αν ένα ταξίδι είναι έξω από το θέμα που συζητάτε μαζί του, η απλή σκέψη του ταξιδιού θα ζεστάνει την καρδιά ενός Τοξότη. Με προθυμία και ενθουσιασμό θα είναι όλος δικός σας!

Αιγόκερως

«Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά μαζί, θαυμάζω την υπομονή και την επιμονή σου!» Ο Αιγόκερως έχει αυτό το σπάνιο συνδυασμό της φιλοδοξίας, των υποχρεώσεων και της ευθύνης. Κολακέψτε τον αδυσώπητα με ειλικρίνεια και ο ίδιος θα προσπαθήσει ακούραστα για τη δική σας ευτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος πάνω από τον τάφο κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή!

Υδροχόος

«Θέλεις να κάνουμε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο;» Ο Υδροχόος σας, αγαπά την ελευθερία του και είναι πάντα έτοιμος να αφήσει οποιονδήποτε και οτιδήποτε πίσω και να πάει στη δική του, μοναδική κατεύθυνση. Αφήστε τον να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί και θα είναι όλος δικός σας!

Ιχθύς

«Με κάνεις να αισθάνομαι πολύ καλύτερα!» Η συμπόνια και η κατανόηση είναι δύο πολύ σημαντικά πράγματα για τους Ιχθύς. Αν νιώσει ότι έχει συναισθηματική ταύτιση μαζί σας, θα επιμείνει στη σχέση σας. Να είστε προσεκτικοί, να μη κάνετε τα μάτια του να δακρύσουν.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share