Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (03/09) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

3 Σεπτεμβρίου 2018 08:16
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (03/09) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Παρά τις εντάσεις που θα υπάρχουν, ανήκετε στους τυχερούς και πολλά από τα όνειρά σας θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα και να προχωρούν με τάχιστους ρυθμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε σχέδια και οικονομικές επεκτάσεις, καθώς τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται για άλλη μια φορά στο μάτι του κυκλώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου;

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή εσείς λατρεύετε τα ταξίδια και τις συνεχείς μετακινήσεις, φροντίστε αυτό το μήνα να τα χορτάσετε, με βασική προϋπόθεση να έχετε βρει την κατάλληλη παρέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο και αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εντάσεις, δε θα το καταφέρετε και σας επιφυλάσσονται πολλές και διάφορες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα δυσάρεστες.

ΛΕΩΝ: Αναζητήστε καινούριους τρόπους προσέγγισης για να μη χάσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα από κοντά σας και δώστε όλο το βάρος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πιο πιθανό είναι να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα και να ξεκινήσετε μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος, αλλά προσέξτε, γιατί ίσως να μην έχει τη διάρκεια που θέλατε.

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, δε θα σας επιτρέψουν να σκεφτείτε σωστά και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για τα θέματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν κλείσετε συμφωνίες και πριν βάλετε τις τελικές υπογραφές, μελετήστε για άλλη μια φορά τους όρους των συμβολαίων που πρέπει να υπογράψετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην τα βάζετε συνέχεια με τον εαυτό σας για όσες αναποδιές σας τυχαίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο , ενώ ίσως να είναι συνυπεύθυνοι και κάποιοι συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί στη ζωή σας και μην τον πιέζετε για θεαματικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο της ζωής σας και οι φίλοι σας είναι κοντά σας για να προωθήσουν μαζί με εσάς κάθε μακρόπνοο σχέδιό σας.

ΙΧΘΥΣ: Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήσετε όπως συνήθως τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις συναισθηματικές σας σχέσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share