Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν ένα άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο (01-02/09)!

Αναλυτικές αισθηματικές προβλέψεις!

31 Αυγούστου 2018 16:09
Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν ένα άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο (01-02/09)!

Καλό μήνα και… καλό Φθινόπωρο, αν και το καλοκαίρι ακόμα καλά κρατεί, αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι! Το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου προβλέπεται μάλλον ήρεμο στα αισθηματικά μας, αφού η απουσία σημαντικών όψεων αλλά και η Σελήνη από τον Ταύρο το Σάββατο θα μας βοηθήσουν να εγκλιματιστούμε πιο εύκολα στη ρουτίνα της καθημερινότητας… Παράλληλα, η Σελήνη με το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα ευνοήσει την αισθηματική ζωή των ζωδίων της Γης και του Νερού, καθώς θα ενισχύσει το συναίσθημα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, ενώ θα συμβάλει στη δημιουργία νέων για τους αδέσμευτους!

Βεβαίως, οι ευκαιρίες για διασκέδαση δε θα λείψουν, αφού την Κυριακή η Σελήνη περνά στους Διδύμους. Αυτό το φεγγάρι, που θα ευνοήσει κυρίως τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, βοηθά στην κοινωνικοποίηση και την επικοινωνία, φέρνει νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, ενώ και οι δεσμευμένοι μπορούν να ασχοληθούν με νέες, πρωτότυπες κι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες από κοινού με το ταίρι τους, γεγονός που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά και θα ισχυροποιήσει το δεσμό τους!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο άγνωστος πρώτος γάμος της Τατιάνας Στεφανίδου, το ξύλο, η ανορεξία και οι πλαστικές!

ΚΡΙΟΣ

Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω μαζί σου, Κριέ μου, γιατί αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες… Η αλήθεια είναι πως το Σάββατο η Σελήνη από τον Ταύρο σε αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Ερμή, σου κλέβει λίγη από την ενθουσιώδη και παρορμητική φύση σου και προσθέτει μια δόση καχυποψίας κι ανασφάλειας στα αισθηματικά σου, ίσως και μια υπερβολική ευαισθησία, που δε σου ταιριάζει. Αυτό πρέπει να το προσέξεις αν έχεις σχέση, γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσεις καυγάδες με το ταίρι σου άνευ λόγου κι αιτίας.

Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση πρόσεξε, γιατί μπορεί να βλέπεις με καχυποψία κάθε νέα γνωριμία, βάζοντας έτσι τον εαυτό σου στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής! Κι αυτό θα είναι μεγάλο κρίμα αν συμβεί, γιατί με την Σελήνη να περνά στους Διδύμους την Κυριακή και να σε ευνοεί, έχεις όλα τα φόντα να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να απολαύσεις τις κατακτήσεις σου! Αν δεν αφήσεις τα παιχνίδια του μυαλού σου να κυριαρχήσουν αυτό το διήμερο, είναι σίγουρο πως θα περάσεις υπέροχα!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβρης, αγαπημένε μου Ταύρε, φέρνει μια αναγέννηση στα αισθηματικά σου και βάζει ένα τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν ενδεχομένως την περίοδο του καλοκαιριού, με τις εκλείψεις! Η αρχή γίνεται αυτό το σαββατοκύριακο, που ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, όψεις που ενισχύουν το συναίσθημά σου και ανεβάζουν τον ερωτισμό, αλλά και τη γοητεία σου στα ύψη, παρόλο που η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία σου δημιουργεί άγχος για τα θέματα της καθημερινότητας που καθυστερούν ή δεν πάνε όπως υπολόγιζες!

Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό το διήμερο η επικοινωνία με το ταίρι σου αποκαθίσταται και λύνονται κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος, ενώ και το κρεββάτι σας παίρνει… φωτιά! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το σαββατοκύριακο αποφασίζεις να το ρίξεις λίγο έξω! Μη χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με φίλους, γιατί με την Σελήνη στους Διδύμους την Κυριακή, οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν, θα είναι πολλές κι ενδιαφέρουσες! Και πού ξέρεις… κάποια από αυτές μπορεί να εξελιχθεί σε… κάτι παραπάνω!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη από το ζώδιό σου την Κυριακή, αγαπημένε μου Δίδυμε, το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη είσαι… ασυγκράτητος/η! Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Ερμή και τον Δία το Σάββατο καθόλου δε σε αγγίζουν, οπότε μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, επικοινωνιακό, αισθησιακό, κοινωνικό, διασκεδαστικό και… όπως αλλιώς το θες, διήμερο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η σχέση σου ανανεώνεται και με το ταίρι σου θα απολαύσετε τόσο τη συντροφιά των κοινών φίλων, όσο και τις ιδιωτικές στιγμές σας, που θα είναι γεμάτες πάθος και θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα της αγάπης μεταξύ σας!

Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ποιος τη χάρη σου! Άλλωστε το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα κι εσύ δε θα προλάβεις να βαρεθείς ούτε στιγμή, οι πολυάριθμοι φίλοι σου δε θα σε αφήσουν σε ησυχία και σαν να μην έφτανε αυτό, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πέφτουν βροχή. Αν η επιθυμία σου είναι να μπεις κι εσύ στο… κλαμπ των δεσμευμένων, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το κατάλληλο ταίρι! Αν πάλι προτιμάς την… εργένικη ζωή, μην ανησυχείς! Ευχαριστήσου τα φλερτ χωρίς ενδοιασμούς, κανείς δεν μπορεί να σε… δεσμεύσει, αν εσύ δεν το θέλεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τεράστια μαγκιά του Epsilon: Έκλεισε το κορυφαίο γεγονός για τα επόμενα 4 χρόνια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί τα υπόλοιπα ζώδια λίγο ως πολύ να επηρεάζονται θετικά από την Σελήνη στον Ταύρο το Σάββατο και στους Διδύμους την Κυριακή, εσύ όμως, αγαπημένε μου Καρκίνε, καλό θα είναι να προσέξεις αυτό το σαββατοκύριακο με την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία και το τετράγωνό της με τον Ερμή, ώστε να μην αφεθείς στα επικίνδυνα παιχνίδια της φαντασίας σου και να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Και το λέω αυτό γιατί πολύ εύκολα μπορεί να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου, αν παρασυρθείς από την καχυποψία που θα σε κυριεύει.

Συγκρατήσου λοιπόν, απόφυγε τις άτοπες σκηνές ζηλοτυπίας και προσπάθησε να εκτονώσεις την έντονη ευαισθησία σου στο… κρεββάτι, γιατί εκεί μπορείς να κάνεις θαύματα! Αλλά και από σένα που είσαι αδέσμευτος/η θέλω προσοχή, γιατί με την Σελήνη από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος/η και μπορεί πολύ εύκολα να εμπιστευτείς τον καθένα, που θα σου πουλήσει… παραμύθι! Κι αυτό θα φέρει σύντομα την απογοήτευση, όταν θα αποδειχθεί… άνθρακας ο θησαυρός. Φυσικά, δεν λέω να… βουλιάξεις και στην καχυποψία, αλλά να ξέρεις πως το μέτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

ΛΕΩΝ

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, αγαπημένε μου Λέοντα, με την Σελήνη στους Διδύμους το… σπίτι σου δε θα σε δει και πολύ! Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να σου… θυμώσει, άλλωστε στην ουσία είναι ακόμη καλοκαίρι! Φρόντισε να αξιοποιήσεις το πλανητικό σκηνικό για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν αυτό το διάστημα δεν έχεις κάποια σχέση. Η γοητεία και η ακτινοβολία σου δεν κρύβονται αυτές τις μέρες, μην αφήσεις το διήμερο να πάει χαμένο, τώρα μπορεί να συναντήσεις το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε συντροφεύει σταθερά για πολύ καιρό ακόμα!

Πρόσεξε όμως, μη βιαστείς να εμπιστευτείς και να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία, ιδιαίτερα το Σάββατο που η Σελήνη θα κινείται στον Ταύρο, γιατί η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ταύρο μπορεί να σε απογοητεύει. Ακόμη όμως κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σου, να συναντήσετε φίλους, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή ακόμα και να κάνετε μια μικρή απόδραση αν έχετε τη δυνατότητα! Ότι και να κάνετε, να ξέρετε πως θα ανανεώσετε το δεσμό σας και θα αναζωπυρώσετε το πάθος μεταξύ σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη προβλέπεται καθοριστικό για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, αγαπημένε Παρθένε! Είναι η αρχή του τέλους για κάθε ανασφάλεια και φοβία σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε αυτό τον μήνα βγαίνεις από το σκοτάδι στο φως, αποκαλύπτονται μυστικά, ξεφεύγεις από την αβεβαιότητα και αρχίζεις να βάζεις τα αισθηματικά σου σε τάξη, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους αδέσμευτους! Σε αυτό το ξεκαθάρισμα σε βοηθά ο Ήλιος από το ζώδιό σου αλλά και ο Άρης που κινείται στον Αιγόκερο σε ορθή πορεία, σχηματίζοντας τρίγωνο με την Σελήνη την Κυριακή.

Άλλωστε, η Σελήνη από τον Ταύρο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ανεβάζει και τη libido σου στα ύψη και σε κάνει… ακαταμάχητο/η, τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς με την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που εκπέμπεις! Και καθώς αμέσως μετά περνά στους Διδύμους, φωτίζει την ανάλαφρη πλευρά σου, θέλεις να έρθεις σε επαφή με φίλους, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου, κι αυτό τελικά θα κάνεις, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Ένα θα σου πω: αυτό το διήμερο θα σου μείνει αξέχαστο!

ΖΥΓΟΣ

Μπλέξιμο προβλέπεται στα αισθηματικά σου το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, αγαπημένε μου Ζυγέ, αφού η φαντασία σου έρχεται να κηρύξει πόλεμο στη λογική σου! Αυτό που σε επηρεάζει κυρίως, είναι το εξάγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο και τον 8ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα, αλλά και η αντίθεσή της με τον Δία, που ενισχύουν την ευαισθησία σου, ενώ σε ωθούν να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, διαφωνίες ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η, καθώς θα αντιμετωπίζεις με καχυποψία τις κινήσεις του/της συντρόφου σου, η ανασφάλειά σου μπορεί να ξεσηκώσει τη ζήλια σου χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες!

Το ίδιο ισχύει και για σένα που δεν έχεις σχέση, θα βλέπεις κάθε νέα γνωριμία ή κάθε άτομο που σε πλησιάζει με… μισό μάτι και θα αναρωτιέσαι τι θέλει να κερδίσει από σένα! Ευτυχώς που η Σελήνη την Κυριακή περνά στους Διδύμους και σε συμμαζεύει λίγο, ενώ και ο Ερμής από τον Λέοντα σε κάνει πιο διπλωματικό και ευέλικτο! Να ξέρεις πως αν δεν πας κόντρα στην επικοινωνιακή φύση σου κι αν δεν αφήσεις την ανασφάλεια να πάρει το πάνω χέρι, μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο διήμερο και να απολαύσεις τα φλερτ, που δε θα είναι λίγα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τίγκα στην τρίχα η Ελένη Μενεγάκη! Οι φωτογραφίες που την "καίνε"!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Δία και το τετράγωνό της με τον Ερμή το Σάββατο, έχουν βαλθεί να σου χαλάσουν το week-end, αγαπημένε μου Σκορπιέ, αλλά μην το επιτρέψεις! Μπορεί να νοιώθεις μια νευρικότητα, μια απογοήτευση από την αισθηματική σου ζωή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ή μια καταπίεση από το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αλλά να ξέρεις ότι αυτό δεν ισχύει, είναι τα παιχνίδια που του μυαλού, που ώρες-ώρες κάνει σενάρια εκεί που δεν υπάρχουν! Γι’ αυτό μην τυχόν και κλειστείς μέσα αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, γιατί θα βυθιστείς στην ανασφάλεια ακόμα περισσότερο!

Άλλωστε, ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός και η συμβουλή των άστρων είναι να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε μια εκδρομούλα, έστω και κοντινή, για να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά από αρνητικές επιρροές τρίτων! Αν δεν υπάρχει ταίρι, μη σκας! Αυτό το σαββατοκύριακο είναι μοναδική ευκαιρία να βρεις ένα, που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό! Βγες με φίλους να διασκεδάσεις και όλα τα άλλα άσ’ τα στη Σελήνη, που την Κυριακή με το κοινωνικό και επικοινωνιακό κλίμα που δημιουργεί από τους Διδύμους, σου στρώνει το δρόμο της δέσμευσης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι όποιες αρνητικές όψεις του διημέρου εσένα σε αφήνουν σχεδόν ανεπηρέαστο, Τοξότη μου! Έτσι, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τη μετακίνηση της Σελήνης στους Διδύμους την Κυριακή, για να γοητεύσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρό σου! Η γοητεία σου είναι επικίνδυνα ανεβασμένη αυτό το σαββατοκύριακο, η libido σου επίσης, κι έτσι καμιά δυσμενής όψη δεν μπορεί να σε περιορίσει. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μη μείνεις λεπτό κλεισμένος σπίτι, εκεί έξω σε περιμένουν στρατιές θαυμαστών, δεν έχεις παρά να… διαλέξεις και να πάρεις!

Αλλά και για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, τα πράγματα είναι εξίσου ευχάριστα! Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο φιλικό Λέοντα κι έρχεται να εξαφανίσει κάθε διαφωνία και κάθε ένταση ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Η αρμονία και η ισορροπία τώρα επανέρχονται και είναι πλέον στο χέρι σας το αν θα περάσετε ένα… παθιασμένο και φλογερό διήμερο στο κρεββάτι ή ένα άκρως διασκεδαστικό week-end με κοινούς φίλους. Βεβαίως, μια χαρά μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα, κάνοντας το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη αξέχαστο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Ερμή, κάνει το σκηνικό λίγο ασαφές για σένα αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε. Αν και συμβαίνει σπάνια σ’ εσένα, αυτό το διήμερο αφήνεις τη φαντασία σου να πάρει το πάνω χέρι και να σου παίξει περίεργα παιχνίδια… Η ευαισθησία σου ενισχύεται και η ευθιξία χαρακτηρίζει κάθε σου αντίδραση. Έτσι όμως, μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου, αφού η ευελιξία σου έχει πάει περίπατο…

Μην επιμένεις να κρατάς μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου, δημιουργώντας του ενοχές για υποσχέσεις που έδωσε στο παρελθόν κι ενδεχομένως δεν τήρησε. Συγκρατήσου και… χαλιναγωγήσου, αν δεν θέλεις να φέρεις τις καταστάσεις στα όρια. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην νομίζεις πως ο καθένας που σε πλησιάζει κάτι θέλει να πάρει από σένα! Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, άλλωστε την Κυριακή το γενικότερο κλίμα που δημιουργεί η Σελήνη από τους Διδύμους είναι άκρως κοινωνικό, δεν είναι κρίμα να μείνεις απ’ έξω και να κλωτσήσεις τις ευκαιρίες συναισθηματικής αποκατάστασης, που θα είναι… άφθονες;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν η Πανσέληνος στους Ιχθύες το προηγούμενο σαββατοκύριακο ξύπνησε τον ρομαντισμό και το… συναίσθημα μέσα σου, αγαπημένε μου Υδροχόε, αυτό το σαββατοκύριακο, το πρώτο του Σεπτέμβρη μπορείς επιτέλους να ξαναβρείς τον παλιό, καλό, λογικό και κοινωνικό εαυτό σου και να δεις τα πράγματα στα αισθηματικά σου πιο σφαιρικά! Ο ορθόδρομος Ερμής συνεχίζει την πορεία του στον Λέοντα, για να ξαναφέρει την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου γενικότερα και στα αισθηματικά σου ειδικότερα.

Έτσι, τώρα μπορείς να απολαύσεις την ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου, με ψυχραιμία, λογική και διαλλακτικότητα θα συζητήσετε τα θέματα που με τις εκλείψεις του καλοκαιριού προκάλεσαν εντάσεις μεταξύ σας και θα βρείτε τη χρυσή τομή! Ταυτόχρονα, με την Σελήνη στους Διδύμους την Κυριακή θα διασκεδάσετε μαζί, θα βρεθείτε με κοινούς φίλους, θα περάσετε όμορφα και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήσεις αυτό το – ακόμα καλοκαιρινό – διήμερο να περάσει ανεκμετάλλευτο! Με σύμμαχο τη Σελήνη γίνεσαι… εξπέρ στο φλερτ, η γοητεία σου δεν κρύβεται και οι θαυμαστές τρέχουν πίσω σου!

ΙΧΘΥΣ

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, αγαπημένε μου Ιχθύ, που ξεκινά με την Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη, σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως οι ανησυχίες και οι ανασφάλειες που σου προκάλεσαν οι εκλείψεις του καλοκαιριού, ήταν τελικά… αβάσιμες! Αυτό το σαββατοκύριακο έρχονται αποκαλύψεις κι επιβεβαιώσεις συναισθημάτων, που σε ανακουφίζουν και σε γεμίζουν αισιοδοξία! Αυτό αφορά τόσο εσένα που έχεις σχέση, όσο κι εσένα που είσαι μόνος/η.

Αν έχεις σχέση, το διήμερο αυτό θα βιώσεις μια αναζωπύρωση της αγάπης με το ταίρι σου, σαν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μαζί, απαλλαγμένοι από μυστικά, δεύτερες σκέψεις, φοβίες και ανασφάλειες. Και βέβαια, δε θα σου κρύψω ότι και το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά, το πάθος κυριαρχεί και ξεχύνεται ανεξέλεγκτο! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το διήμερο θα δεχτείς την επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος ενός ατόμου που ήδη γνωρίζεις ή θα κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου το ρομαντικό, ευαίσθητο κι αξιαγάπητο ψαράκι, αυτό που με το χαριτωμένο πείσμα του όταν βάλει κάτι στο μάτι, θα κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει!

Πηγή: zwdia24.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share