Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Ποιες συναισθηματικές δυσκολίες αντιμετωπίζει το καθένα;

Κάθε ζώδιο έχει την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα του!

19 Αυγούστου 2018 16:41
Ζώδια και σχέσεις: Ποιες συναισθηματικές δυσκολίες αντιμετωπίζει το καθένα;

Είναι φυσιολογικό να έχετε μεταβαλλόμενα συναισθήματα και συγκινήσεις ανάλογα με τις συνθήκες και τις περιστάσεις.

Όλοι μας γνωρίζουμε ανθρώπους που μας δείχνουν άλλοτε τη θετική και άλλοτε την αρνητική πλευράτους. Αν εστιάζουμε στην αρνητική πλευρά, μπορεί να υπάρξει συναισθηματική κυκλοθυμικότητα, απροσεξία, αφηρημάδα και παρορμητικότητα. Άλλοι πάλι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη ρουτίνα των καθημερινών καθηκόντων τους, άλλοι έχουν εμμονές ή αναζητούν την προσοχή ή έχουν υπερβολικό άγχος και εναλλαγές της διάθεσης.

Ο Κριός είναι επιθετικός, ο Ταύρος είναι τεμπέλης, οι Δίδυμοι επιπόλαιοι, ο Καρκίνος κυκλοθυμικός, ο Λέων εγωιστής, η Παρθένος ασκεί υπερβολική κριτική, ο Ζυγός φιλήδονος, ο Σκορπιός είναι εκδικητικός, ο Τοξότης υπερβολικά φιλελεύθερος, ο Αιγόκερως σκληρός και απότομος, ο Υδροχόος αντιδρά επαναστατικά στους περιορισμούς, οι Ιχθύες ονειροβατούν… Κάθε ζώδιο έχει την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα του.

Διαβάστε το ζώδιό σας ή του ατόμου που σας ενδιαφέρει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά!

ΚΡΙΟΣ

Εσείς θα πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά όλη αυτή την έντονη ενέργεια που έχετε μέσα σας και την οποία συχνά χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπο. Είστε ευτυχισμένοι όταν οι άλλοι άνθρωποι σας αναγνωρίσουν και σπεύδουν να σας βοηθήσουν, και κατά βάθος, δεν έχετε την πρόθεση να βλάψετε κάποιον ή να καταστρέψετε κάτι. Θα πρέπει να ενθαρρυνθείτε στις ενέργειές σας, διαφορετικά θα είστε ανασφαλείς και θα υποφέρετε από κατάθλιψη. Αρχίζετε νέα πράγματα ή αναβιώνετε πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να είχαν τελειώσει και μετά αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκινήσετε κάτι νέο.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς κατά βάθος είστε σιωπηλοί, προτιμώντας να είστε στην ησυχία σας και να επικοινωνείτε με τη φύση. Η επαφή με την ενέργεια της γης σας ηρεμεί και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεταδώσετε στους άλλους τη θετική σας ενέργεια. Μπορεί να φαίνεστε ότι είστε αργοί ή ακόμα και τεμπέληδες, αλλά χρειάζεστε χρόνο για να αισθανθείτε ασφαλείς και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε ή να ενεργήσετε ή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Δεν χρησιμοποιείτε το μάξιμουμ της ενεργητικότητάς σας όταν θέλετε να πετύχετε κάτι και εκτιμάτε την αξία του ελεύθερου χρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς έχετε δυσκολία στο να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά σας ικανοποιεί. Όταν λειτουργείτε με τη λογική σας, σκέφτεστε και μιλάτε σωστά και μπορείτε να πετύχετε αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Όταν όμως κινείστε βασιζόμενοι στην παρόρμησή σας, χάνεστε και δεν μπορείτε να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Όταν πάλι σκέφτεστε πολύ, τότε είστε σιωπηλοί, κλείνεστε στον εαυτό σας και δεν γνωρίζετε πώς να επικοινωνήσετε. Θα πρέπει να αποδεχθείτε τη διπλή φύση σας και να εκφράσετε τη φαντασία σας και τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς βιώνετε τόσο έντονα τα συναισθήματά σας που καταλαμβάνουν ολόκληρο το «είναι» σας και εμφανίζεστε πολύ κυκλοθυμικοί στους άλλους. Οι διαθέσεις σας έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και θέλετε αρκετό χρόνο για να έρθετε και πάλι στους φυσιολογικούς ρυθμούς σας. Ο μισός εαυτός σας αισθάνεται ώριμος και το άλλο σας μέρος σαν παιδί, πράγμα το οποίο δυσκολεύει την ορθή κρίση σας. Θα πρέπει να μάθετε να κάνετε σωστή διάκριση των αναγκών σας, διαφορετικά, οι άλλοι δεν θα μπορούν να σας κατανοήσουν κι εσείς θα νιώθετε μοναξιά.

ΛΕΩΝ

Εσείς παρουσιάζεστε εντελώς διαφορετικοί από ό, τι πραγματικά αισθάνεστε μέσα σας. Είναι εύκολο να σας αποθαρρύνουν, αν σας φέρονται ψυχρά. Χρειάζεστε να σας ενθαρρύνουν οι άλλοι στις ενέργειές σας και αναλώνετε μεγάλη ενέργεια για να ακτινοβολείτε τόσο πολύ που απαιτείτε πολλή αγάπη και χαμόγελα για να αισθάνεστε γεμάτοι συναισθηματικά. Πρέπει να σας ακούνε, καθώς και να σας αποδέχονται στον κοινωνικό σας περίγυρο, και δεν είναι εύκολο για σας να έχετε και τα δύο ταυτόχρονα. Εάν σας εκτιμάνε, κάνετε τα πάντα για τους άλλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος πρώην παίκτης του Survivor ανάβει φωτιές για την σχέση Παπαργυρόπουλου - Σαλταφερίδου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς επικρίνετε τους πάντες και τα πάντα αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό και δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια και την ανάλυση. Έχετε την αίσθηση ότι τίποτα λιγότερο από την τελειότητα δεν είναι αρκετά καλό. Με αυτόν τον τρόπο, καταπονείτε τον εαυτό σας και δημιουργείτε άγχος στη ζωή σας. Συχνά επισημαίνετε μόνο τα λάθη, ξεχνώντας να εκφράσετε τις ευγνώμονες σκέψεις σας. Κάνετε αγώνα για να σας αναγνωρίσουν ότι είστε χρήσιμοι στους άλλους και έχετε ανάγκη να σας επισημαίνουν ότι έχετε δημιουργικά ταλέντα και ότι είστε εργατικοί.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς φοβάστε ότι θα διαταραχθεί η ισορροπία της ζωής σας. Ακόμα κι όταν γνωρίζετε καλά μια κατάσταση, αμφιταλαντεύεστε πολύ καιρό μέχρι να αποφασίσετε την καλύτερη πορεία δράσης σας. Οι μόνες αποφάσεις που μπορεί να πάρετε γρήγορα είναι εκείνες που ξέρετε πραγματικά ότι δεν έχουν σημασία, αλλά όταν πρόκειται για κάτι σοβαρό, θα σας πάρει κάποιο χρόνο. Σκέφτεστε συνέχεια τους άλλους και λιγότερο τον εαυτό σας, αφήνοντας να αποφασίζουν οι άλλοι για σας, πράγμα το οποίο σας επιφέρει απογοήτευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς είστε συναισθηματικά ευάλωτοι σε ένα πιο βαθύτερο επίπεδο από τα άλλα ζώδια. Χρησιμοποιείτε πολλές μεθόδους προστασίας και άμυνας του εαυτού σας. Άλλοτε είστε σιωπηλοί, άλλοτε στρέφετε την προσοχή σας σε άλλους ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα και άλλοτε συμπεριφέρεστε απότομα και σκληρά για να έχετε τον έλεγχο. Εξερευνήστε και αποδεχθείτε τα συναισθήματά σας, για να καταφέρετε να κατανοήσετε και να υποστηρίξετε τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς δεν είστε σε θέση να αποδείξετε αυτό που γνωρίζετε και συχνά υπερβάλλετε, τόσο στα λόγια σας όσο και στις πράξεις σας. Η φαντασία σας είναι πέρα από τη λογική σας και η περιπέτεια είναι συστατικό στοιχείο της ζωής σας. Ο ενθουσιασμός σας εμπνέει τους άλλους να κάνουν τις δικές τους προσπάθειες για να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά χωρίς να τους καθοδηγείτε. Το χιούμορ σας και τα αστεία που κάνετε προσβάλλουν κάποιες φορές τους άλλους αλλά ακούσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη 20 - 26 Αυγούστου 2018!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς είστε τόσο υπεύθυνοι που αυτό σας επιβαρύνει ψυχικά, ειδικά όσο είστε νέοι αλλά ευτυχώς απαλλάσσεστε από αυτό το βάρος καθώς μεγαλώνετε. Η υπευθυνότητά σας και η εργατικότητά σας κάνουν τα επιτεύγματά σας να φαντάζουν μαγικά. Τα ικανοποιητικά αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σας, σας ενδιαφέρουν περισσότερο από την ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών σας, Έτσι, συχνά παραλείπετε να λέτε στους άλλους ό, τι νιώθετε ή ακόμα ότι είστε υπερφορτωμένοι με πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπροκάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς μπορεί να φαίνεστε ανάλαφροι και ανεξάρτητοι, αλλά αισθάνεστε ότι παλεύετε με τα έντονα συναισθήματά σας που απειλούν να σας εξαφανίσουν, αν παρασυρθείτε από αυτά. Η αποστασιοποίησή σας από τους άλλους σας δίνει υπέροχα οράματα αλλά και εσωτερική μοναξιά, όμως η αίσθηση του ανθρωπισμού που έχετε, καλύπτει το απρόσωπο του χαρακτήρα σας. Η ισχυρή προσήλωσή σας στις αρχές και τα ιδανικά σας μπορεί να σας οδηγήσει στο να πληγωθείτε από τους άλλους που έχουν διαφορετικές προτεραιότητες στη ζωή τους.

ΙΧΘΥΣ

Εσείς δεν έχετε όρια και ζείτε στο όνειρο και τη φαντασία σας, αποφεύγοντας να δείτε την πραγματικότητα, πράγμα το οποίο είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στον υλικό κόσμο. Πρέπει να μάθετε να θέτετε προσωπικά όρια, ώστε να γνωρίζετε τι αισθάνεστε μέσα στην ψυχή σας. Η κυκλοθυμικότητα των συναισθημάτων σας, σας παρασύρει σε λάθος ενέργειες και αποφάσεις. Όταν ενεργείτε με την καρδιά σας, ταυτίζεστε τόσο πολύ με ό, τι αισθάνεστε, κι αυτό δημιουργεί προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share