Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και έρωτας: Πως να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας!

Τι πρέπει να κάνεις για το κάθε ζώδιο;

3 Αυγούστου 2018 15:20
Ζώδια και έρωτας: Πως να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας!

Πέρασε καιρός που είστε μαζί; Νιώθετε ότι δε βλέπετε τον ίδιο ενθουσιασμό στα μάτια του, όταν σας κοιτά;

Κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και δε βλέπετε εκείνη τη λάμψη που σας έκανε τόσο όμορφη, κάθε φορά που περιμένατε να τον δείτε; Άλλαξε κάτι…; Ίσως ναι. Ίσως όχι. Αυτό θα το δείξει σίγουρα ο χρόνος.

Θα παραδώσετε όμως τόσο εύκολα τα όπλα;

Φοβάστε ότι χάνετε αυτό που θέλει τόσο πολύ η ψυχή σας; Είναι μια περιστασιακή κρίση ή κάτι που θα φέρει την τελική ρήξη στη σχέση σας; Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Όλοι μας αυτόν τον καιρό, είτε λίγο, είτε πολύ, περνάμε κάποια στάδια προβληματισμού ή φέρουμε έντονα σημάδια κόπωσης, ψυχικής ή σωματικής. Οι λόγοι πολλοί και εμφανείς…! Αν όμως κάτι το θέλουμε πολύ στη ζωή μας, δεν παρατάμε ποτέ τα όπλα και τον αγώνα. Ούτε περιμένουμε το: «πέσε πίτα να σε φάω». Σηκώνουμε τα μανίκια ψηλά και κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, αγωνιζόμαστε!

Ναι, αγωνιζόμαστε, όπως για καθετί στη ζωή μας. Ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα, θα έχουμε τουλάχιστον την ικανοποίηση ότι τα δώσαμε και τα δοκιμάσαμε όλα. Ξέρουμε πολύ καλά πόσο ανακουφιστικό είναι αυτό, ακόμη και σε περιπτώσεις που μπορεί να μην πήγαν όλα όπως θα θέλαμε. Το να μη φέρεις τύψεις και ενοχές ότι έκανες κάπου κάποιο σοβαρό λάθος και φέρεις την ευθύνη για το αποτέλεσμα και το να ξοδέψεις και να εκτονώσεις όλη τη συναισθηματική σου επένδυση πάνω στο ερωτικό σου αντικείμενο, σε βοηθάει να ξαλαφρώσεις ψυχικά και να προχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά, ατενίζοντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το μέλλον σου!

Διάβασε το ζωδιό σου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως θα ανανεώστε το πάθος στη σχέση σας:

ΚΡΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη!

Αν ο Κριός σας άρχισε να …κρυώνει, καιρός να του ξαναφουντώσετε τη φλόγα που κρύβει ασίγαστη πάντα μέσα του. Στην ανάγκη, φροντίστε να εφοδιαστείτε με διάφορα… εγχειρίδια και τα ανάλογα βοηθήματα! Κάντε του έκπληξη και μια μέρα που θα επιστρέφει από τη δουλειά, περιμένετέ τον με κεριά, σέξι εσώρουχα και δυναμική ερωτική μουσική στο στερεοφωνικό σας! Να είστε όμως αποφασισμένη για όλα, γιατί αν έχει περάσει καιρός από τότε που έχετε να βρεθείτε έτσι μαζί, να ξέρετε ότι μπορεί μέχρι το επόμενο πρωί να «δουλέψετε» υπερωρίες… Αν ζεσταθεί και πάλι η μηχανή του Κριού σας, οι μέρες ή μάλλον οι νύχτες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ καυτές! Καλού-κακού, εφοδιάστε και το ψυγείο σας με τις ανάλογες προμήθειες, θα τις χρειαστείτε.

Βασικό στοιχείο: ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΞ!

ΤΑΥΡΟΣ

Torero! Εσείς στο ρόλο του ταυρομάχου κι εκείνος στα πόδια σας να σας εκλιπαρεί για τη ζωή του! Μη μου πείτε; Αυτή δεν είναι η κρυφή σας φαντασίωση; Πριν απ’ όλα, ανοίξτε τσελεμεντέδες, να ’ναι καλά που υπάρχει και το internet, βρείτε συνταγές που θα του ερεθίσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο για να έχουμε κι αλλού ανάλογες… παρενέργειες! Κάντε μια βόλτα σ’ ένα καλό κατάστημα εσωρούχων και αφήστε τις ντροπές κατά μέρος. Συμβουλή: κόκκινο βαθύ της φωτιάς να είναι ό, τι κι αν διαλέξετε! Στρώστε τραπέζι, ανάψτε κεριά, ανοίξτε κρασί, κόκκινο κι αυτό κατά προτίμηση, κάντε beauté, βάλτε κλασική μουσική να παίζει, ετοιμάστε φρέσκια σαντιγί (τα ξέρουν αυτά οι παλιές, να μην τα ξαναλέμε) και ετοιμαστείτε… για την ταυρομαχία της ζωής σας!

Βασικό στοιχείο: ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕΞ!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τι είναι αυτό που τον έχει ενθουσιάσει τον τελευταίο καιρό; Ο Καβάφης, ο Σεφέρης, ο Χόρχε Μπουκάι, η ομάδα ψυχανάλυσης που πηγαίνει…; Εντρυφήστε στο θέμα. Επιτέλους, δεν έχει κι άδικο που παραπονιέται ότι δε σας ενδιαφέρουν τέτοια θέματα… Είναι ό, τι πιο must αυτήν την εποχή στη ζωή του κι εσείς έχετε μείνει στην «απέξω». Κλείστε τραπέζι ή κανονίστε μια μικρή απόδραση μέχρι το Ναύπλιο και καθώς θα συζητάτε, εκδηλώστε του όλο αυτό το ξαφνικό σας ενδιαφέρον γι’ αυτά που του αρέσουν. Αφήστε τον να πάρει το λόγο και να σας δείξει τι σημαντικός και καταπληκτικός δάσκαλος είναι με το χάρισμα της μεταδοτικότητας που έχει… Καθώς θα πηγαίνετε προς το δωμάτιό σας, ετοιμαστείτε να δώσετε εξετάσεις σ’ αυτά που σας δίδαξε και αυτά που σκοπεύει να σας διδάξει…!

Βασικό στοιχείο: ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κυκλοθυμικότητά του σας έχει συνηθίσει που και που να απομονώνεται, τώρα τελευταία όμως, ίσως κράτησε λίγο παραπάνω κι αρχίσατε να ανησυχείτε. Ψυχραιμία! Δύο τρόποι υπάρχουν που μπορείτε να τον επαναφέρετε. Ο πρώτος, το γέλιο. Βρείτε μια καλή κωμωδία στον κινηματογράφο ή πάρτε ένα DVD στο σπίτι, αν γελάσει πολύ, θα λυθεί και θα επανέλθει στο παρόν. Με αφορμή την ταινία, θα χαλαρώσετε κι οι δυο σας και τότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να συζητήσετε τι σας συμβαίνει. Ο άλλος τρόπος, μια εκδρομή, μια διαφυγή από την καθημερινότητα που θα υπενθυμίσει και στους δυο σας πόσο ωραία μπορεί ακόμη να περνάτε μαζί. Και στις δυο περιπτώσεις, φροντίστε να υπάρχει το ανάλογο ρομαντικό περιβάλλον, θα του ζεστάνει την ψυχή και κατόπιν εκείνος θα ζεστάνει εσάς…!

Βασικό στοιχείο: ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΕΞ!

ΛΕΩΝ

Μήπως η καθημερινότητά σας τον τελευταίο καιρό έχασε κάτι από τη λάμψη της; Συνήθως, ο Λέων από μόνος του το παίρνει είδηση αμέσως και προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση, αλλά αν αυτή τη φορά δεν το έκανε, τότε το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και το πιο πιθανό να είναι πολύ λυπημένος. Κλείστε σ’ ένα όμορφο εστιατόριο τραπέζι, φροντίστε από πριν να έχετε πάρει πληροφορίες για το πώς είναι το περιβάλλον, τι μουσική παίζει, μιλήστε στο τηλέφωνο με τον μαιτρ και πείτε του ότι γιορτάζετε ένα ιδιαίτερο γεγονός και ότι θα θέλατε την ανάλογη περιποίηση για εκείνο το βράδυ… Αν το λιονταράκι της καρδιάς σας νιώσει και πάλι βασιλιάς, αν τον κάνετε για λίγο να ξεχάσει τα πρακτικά και ανιαρά θέματα που τον «σκοτείνιασαν» το τελευταίο διάστημα, το λαμπερό του και ζεστό χαμόγελο θα ζεστάνει κάθε γωνιά της ψυχής σας και πάλι!

Βασικό στοιχείο: ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε ποιος παίκτης του Power of love είχε δηλώσει συμμετοχή στο Survivor και δεν τον πήραν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήπως τον τελευταίο καιρό τον έχετε παραμελήσει; Μήπως θέματα πολύ βασικά για εκείνον δεν τηρούνται; Μικρές, αλλά σημαντικές για εκείνον λεπτομέρειες, μπορεί να του φέρουν αναστάτωση και να νιώσει ανασφαλής. Σε μια τέτοια περίπτωση, χρειάζεται υπομονή εκ μέρους σας για να ξαναχαλαρώσει. Κανονίστε μια βραδιά στην όπερα ή σε κάτι ανάλογο που εσείς ξέρετε ότι προτιμά, κάτι δηλαδή με ποιότητα και ταυτόχρονα ξεχωριστό! Μετά, με αφορμή την όμορφη βραδιά σας, πηγαίνετε σε ένα wine bar με σοφιστικέ ύφος και συνεχίστε εκεί τη συζήτηση και την ανάλυση του έργου, βρείτε ψυχαναλυτικές ομοιότητες της υπόθεσης που σχετίζονται με τη σχέση σας… θα του ιντριγκάρει τόσο πολύ το μυαλό η σύγκριση αυτή, που μόλις γυρίσετε σπίτι θα καταλάβετε τι σημαίνει να είσαι …η πρώτη πριμαντόνα στη σκηνή!

Βασικό στοιχείο: ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕΞ!

ΖΥΓΟΣ

Παραμελήσατε την εμφάνισή σας ή τον ίδιο τον αγαπημένο σας τον τελευταίο καιρό; Ξεχάσατε πιο άρωμά πάνω σας του αρέσει; Πως προτιμά να φτιάχνετε τα μαλλιά σας; Η κοινωνική σας ζωή έχει ατονήσει; Έχετε καιρό να του μαγειρέψετε το αγαπημένο του… παστίτσιο; Ό, τι κι αν είναι, από τη στιγμή που σας ενδιαφέρει ο Ζυγός σας, κοιτάξτε σύντομα να το διορθώσετε. Δεν είναι και από τα παιδάκια που κάθονται για πολύ ήσυχα… Κανονίστε μια βόλτα με φίλους που εμπιστεύεστε, εκμυστηρευτείτε τους από πριν το πρόβλημά σας και ζητήστε τη βοήθειά τους. Όταν λοιπόν βρεθείτε όλοι μαζί, η μουσική, το ποτό και οι καλά δασκαλεμένοι φίλοι…(που θα φροντίσουν να κάνουν τα κατάλληλα σχόλια, την κατάλληλη στιγμή, για τους δυο σας) θα τον βοηθήσουν να επανέλθει και να εκτιμήσει το πόσο τυχερός είναι που σας έχει δίπλα του!

Βασικό στοιχείο: ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτα απ’ όλα, είστε σίγουρη ότι τον τελευταίο καιρό δεν του έχει «καρφωθεί» κάτι στο μυαλό; Διαισθάνεστε μια καχυποψία για το άτομό σας; Μήπως μια παρεξήγηση που υπάρχει μόνο μέσα στο δικό του μυαλό; Τώρα βέβαια αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, «μαύρο φίδι που σας έφαγε!» Άντε να του το βγάλεις. Αν όμως νιώθετε ότι κάτι έχει παγώσει στη σχέση σας, καλύτερα να θυμηθείτε το πώς είναι η ζωή σας στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας. Τον επιβεβαιώνετε; Μήπως νιώθει ότι τον ανταγωνίζεστε; Αν ευθύνεστε για κάτι, κοιτάξτε μόνη σας να το διορθώσετε, μην κάνετε όμως το λάθος να αναμετρηθείτε μαζί του λεκτικά, θα σας «ταπώσει» και δε θα βρείτε ποτέ το δίκιο σας. Ο χειρισμός του λόγου του είναι τέτοιος, που αντί να αναθερμάνετε τη σχέση σας, θα την καταποντίσετε! Καλύτερα να μιλήσετε στη γλώσσα του …σώματος! Είναι η μόνη που ξέρει τόσο καλά να αποκρυπτογραφεί.

Βασικό στοιχείο: ΣΕΞ ΚΑΙ… ΣΕΞ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βαρέθηκε! Έπληξε με την ίδια καθημερινότητα που βιώνετε εδώ και μεγάλο διάστημα; Έχετε καιρό να κάνετε κάτι ιδιαίτερο και ακραίο; Ξέρω, τα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά τους, αλλά κι εσείς βάλτε λίγο τη φαντασία σας να δουλέψει… Υπάρχουν τρόποι οικονομικοί που μπορούν να προκαλέσουν συγκινήσεις παρόμοιες με εκείνες σαν να ανεβήκατε μαζί στην κορυφή του Έβερεστ! Παράδειγμα: Διοργάνωση διημέρου: Κάμπινγκ στο πιο κοντινό βουνό της περιοχής σας (άντε κι όσο ο καιρός καλά κρατεί ακόμη). Sleeping bags, φαγητά και κρασιά μαζί σας και όλα τα συναφή… Η νύχτα κάτω από τ’ αστέρια, η φύση και η συντροφιά σας θα ανάψουν τα αίματα του Τοξότη και θα θυμηθεί τον παλιό καλό εαυτό του!

Βασικό στοιχείο: ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι άλλος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Ενδιαφερθήκατε να τον ρωτήσετε τον τελευταίο καιρό πως πάει η δουλειά του; Ή αν πάλι το παρακάνατε στις συζητήσεις με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θέματα, μήπως γι’ αυτό ξενέρωσε η ιστορία…; Πόσο καιρό έχετε να τον δείτε να γελάει με την καρδιά του; Η καθημερινότητά σας περιορίζεται μόνο στα πρακτικά και τετριμμένα; Είπαμε είναι πρακτικός άνθρωπος, αλλά πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος κι αυτός. Ειδικά μάλιστα ένας Αιγόκερως, ακριβώς λόγω της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας που αντιμετωπίζει τα πάντα, έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλον να ξεδώσει κάποιες φορές και κυρίως να αποφορτιστεί ψυχολογικά. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τον κάνετε να γελάσει. Φτιάξτε, λοιπόν, πρώτα τη δική σας διάθεση… και κατόπιν τη δική του. Θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω!

Βασικό στοιχείο: ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΣΕΞ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ, ό, τι κι αν κάνετε θα έχει επιτυχία! Με μια απαραίτητη όμως προϋπόθεση: Ό, τι κι αν κάνετε, φροντίστε να είναι κάτι πρωτότυπο και να «τον πιάσετε στον ύπνο». Βαριέται εύκολα, αν λοιπόν δεν αλλάζετε εύκολα τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας, αν δεν έχετε περισσότερα ενδιαφέροντα, εκτός από το πώς πάει η σχέση σας και τι σκοπό έχει… γρήγορα θα τον δείτε να κατεβάζει βαθμούς θερμοκρασίας στην κοινή σας κλίνη. Δείξτε του λοιπόν λίγη αδιαφορία, τόση μόνο όσο χρειάζεται για να σας προσέξει, μετά κινήστε του περισσότερο την προσοχή με την κοινωνική σας ζωή, που όλως τυχαίως τον τελευταίο καιρό θα έχετε πολλές προσκλήσεις… και μόνο για σας (ο νοών νοείτο!) Άπαξ και τον τσιμπήσει, έστω και τόσο δα, το μικρόβιο της ζήλειας, η αναθέρμανση του πάθους σας έχει να κάψει πολλά χιλιόμετρα…!

Βασικό στοιχείο: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕΞ!

ΙΧΘΥΣ

Από σκηνοθεσία πως πάτε; Ξαναδιαβάστε το «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» ή όποιο άλλο ερωτικό βιβλίο σας αρέσει, εμπνευστείτε και μετά σκηνοθετήστε τη δική σας ερωτική ιστορία! Που να τα έχει όλα, πάθος, σασπένς, κυρίως όμως ρομαντική και ανάλογη ατμόσφαιρα. Κάτι που να τον ταξιδεύει μακριά από την καθημερινότητα, που του στερεί το όνειρο και του πνίγει την ποιητική του διάθεση. Κάντε τον να αισθανθεί και πάλι ο ιππότης σας, προσοχή όμως, με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά από εκείνη του πρώτου καιρού, τώρα μπορεί να νιώσει το βάρος της ευθύνης σας κι αυτό να τον απομακρύνει περισσότερο… Έτσι είναι, όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν, αλλά ευτυχώς κάποια άλλα αρχίζουν…!

Βασικό στοιχείο: ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΞ!

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share