Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 31/07/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

31 Ιουλίου 2018 10:23
Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 31/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξύπνησα από τη μουσική μιας πρωινής βροχούλας! Το φετινό καλοκαίρι, κοντεύει στο τέλος του, όμως δε θυμίζει τίποτα απο τα παλιά τα χρόνια! Εντάξει έμεινε ένας μήνας ακόμα, αλλά έτσι όπως οι μέρες περνούν, ο χρόνος τρέχει και τσουπ, άλλαξε η εποχή.. Ποια εποχή; Τι θα έρθει μετά; Τι να συμβαίνει άραγε στη Γη;; Το σπίτι μας κλαίει! Ξεσπά! Επαναστατεί! Άγνωστο το μέλλον..

Δεν αντέχω άλλο τις καταστροφολογίες, τα δυσάρεστα, το πόνο! Προτιμώ να ψάξω να βρω εκείνο το τριαντάφυλλο, μέσα από τις στάχτες, που εκφράζει την ελπίδα, την αισιοδοξία, τη ζωή, το αύριο!

Ο Άρης κοντά στη Γη! Κάθε φορά που οι πλανήτες αλλάζουν θέση, κάθε φορά συμβαίνουν μυστήρια πράγματα σε εμάς τους κοινούς θνητούς!


Αν το πάρουμε και αστρολογικά; Πάλι τα σταθερά τα ζώδια, Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, στο μάτι του Κυκλώνα! Κάτι πολύ δυνατό θα συμβεί, μπορεί να είναι ευχάριστο, μπορεί δυσάρεστο, σίγουρα θα μείνει αξέχαστο!

φιλάκια..


Κριός
Τις μέρες αυτές αναπολείτε πολλά και διάφορα, κάνετε ένα ταξιδάκι στο παρελθόν, έτσι για να δείτε τη πορεία της ζωής σας! Πολλά τα συναισθήματα, ένα γλυκό παράπονο θα το βγάλετε! Ζόρικα τα πράγματα σήμερα, αφού δε θα σας αφήσουν και τόσο να απολαύσετε το συννεφάκι σας! Οι δικοί σας άνθρωποι σας στρεσάρουν και σας προσγειώνουν ανώμαλα στη πραγματικότητα! Μικρές εντάσεις προκύπτουν από το πουθενά!

Ταύρος
Μπορεί να έχει ανάδρομο Ερμή, όμως εσάς με έναν μαγικό τρόπο δε σας πιάνει και τόσο! Όχι ακόμα, τουλάχιστον! Εργασία και χαρά έχει το μενού και έτσι να μην είναι, διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές μέρες του μήνα και ας έφτασε στο τέλος του! Αποζητάτε το διαφορετικό, έχετε τον τρόπο να το κάνετε, συνεπώς το να ρισκάρετε λίγο, δεν είναι κακό! Η εκφραστικότητά σας και ο αυθορμητισμός σας, είναι το πιο γλυκό σας προσόν!

Δίδυμος
Μια κρύο και μια ζέστη οι μέρες σας, το έχετε καταλάβει νομίζω! Και εκεί που προκύπτουν εμπόδια, εκεί τα ξεπερνάτε κιόλας και αυτοθαυμάζεστε! Σήμερα καλά θα κάνετε να υποστηρίξετε με όλο σας το είναι το έργο σας, να έχετε τις απαντήσεις στο τσεπάκι, γιατί θα χρειαστεί να πείσετε τους ανθρώπους σας, για το πόσο δίκιο έχετε! Ακόμα και μια μικρή ζαβολιά επιτρέπεται, προκειμένου να κερδίσετε χρόνο και να εντυπωσιάσετε το ίδιο! Μμμμμμ…

Καρκίνος
Και εκεί που πιστεύατε πως έχουν όλο δρομολογηθεί με όμορφο τρόπο, διαπιστώνετε πως υπάρχουν κενά και ανεβάζετε πίεση κανονικά! Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια από ένα έμπειρο άτομο! Βέβαια, κάποιες αποφάσεις πρέπει να πάρετε, κάτι σας πιέζει και σας πνίγει. Επεξεργαστείτε λίγο ακόμα τα δεδομένα, ανεξάρτητα αν έχετε κατασταλάξει κάπου και θα έρθει η στιγμή που θα ενεργήσετε αναλόγως! Προς το παρόν ψυχραιμία!

Λέων
Τι έγινε χρυσά μου; Τσακωθήκατε με όλο τον κόσμο; Εντάξει, τα βγάλατε από μέσα σας; Και τώρα, τι;;; Νιώθετε άσχημα; Έχετε τύψεις; Να καθίσετε φρόνιμα στα αυγά σας, πείτε και τη τρελή τη δικαιολογία, πως για όλα φταίει ο ανάδρομος Ερμής και χαμογελάστε, σα να λέτε, ότι έγινε-έγινε! Σήμερα να περιμένετε να γίνετε χταπόδι, πολλές οι υποχρεώσεις, ο χρόνος σας περιορισμένος, δραστηριοποιηθείτε σα να μην υπάρχει αύριο! Τρέξτε!

Παρθένος
Αν και είναι περίοδος διακοπών για αρκετούς από εσάς, κατά πάσα πιθανότητα συγχρόνως να εργάζεστε, έτσι επειδή σας αρέσει τόσο πολύ! Έχετε βάλει νέους στόχους και όλα δείχνουν πως είναι εφικτοί, θα υπάρξει άμεσα αποτέλεσμα, συνεπώς ασχολείστε με όλο σας το είναι! Υπάρχουν άτομα που σας θαυμάζουν, που σας ακολουθούν, που θέλουν να είναι δίπλα σας, γιατί βγαίνουν σχεδόν πάντα κερδισμένοι. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Ζυγός
Τις μέρες αυτές καλά θα κάνετε να κρατήσετε μικρό καλάθι! Ότι και αν σας πουν, να το επεξεργαστείτε έτσι όπως πρέπει, γιατί τι να τα κάνετε τα φούμαρα και τις μεταξωτές κορδέλες; Γυρέψτε την αλήθεια και δράστε αναλόγως! Ότι και αν αποφασίσετε, θα έχετε τρελή υποστήριξη από τους ανθρώπους σας και θα σας σπρώξουν κιόλας, προς μια κατεύθυνση, έτσι γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μπει και μια τελεία! Κρατήστε χαμηλό προφίλ!

Σκορπιός
Παλεύετε εσείς με τα θηρία, που τόσο σας αρέσει και βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο! Βέβαια, τίποτα δεν είναι εύκολο, ούτε ο χαρακτήρας σας, ούτε οι επιλογές σας, ούτε οι άνθρωποι που συνεργάζεστε, για αυτό, είτε υπάρχει φως στο τούνελ, είτε όχι, εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε το έργο σας και ότι βγει! Προτιμήστε να συναναστραφείτε με άτομα που ναι μεν έχουν δυναμική, όμως που κανείς δε γνωρίζει το μυστικό τους αυτό! Ζητήστε βοήθεια!

Τοξότης
Φτου φτου μη σας ματιάσω, όλα βαίνουν μια χαρά και ακούγονται και όμορφα λόγια για εσάς και τη δουλειά σας! Έχετε πετύχει αρκετούς από τους στόχους που βάλατε, όχι αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να σταματήσετε να το παλεύετε, όμως οι κόποι σας αναγνωρίζονται! Βάλτε νέους ανθρώπους μέσα στη ζωή σας, ακούστε ιδέες διαφορετικές από τις δικές σας και κρατήστε αυτό που θα σας κάνει κλικ.. Δημιουργήστε παρέα και φτιάξτε κάτι το μοναδικό!

Αιγόκερως
Εκεί που οι άλλοι χαλαρώνουν, εσείς σοβαρεύεστε και οργανώνεστε για το φθινόπωρο που θα έρθει! Εντάξει δε χρειάζεται να είστε υπερβολικοί και να το παρατραβάτε, γιατί στη τελική το timing είναι καλοκαιρινό και ανέμελο, λέμε τώρα! Καλά θα κάνετε σήμερα, να είστε πιο φιλικοί με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, γιατί πόσο πια θα είστε απότομοι και σκληροί;;; Κερδίστε τις εντυπώσεις με ένα χαμόγελο, με μια γλυκιά κουβέντα. Πείτε ένα ναι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα συγκλονιστικά βίντεο από τις δραματικές ώρες στο Μάτι: Η αγωνία των εγκλωβισμένων με τις φλόγες να πλησιάζουν!

Υδροχόος
Μάχιμοι όπως πάντα, ποιες διακοπές και πιο relax! Θέλετε απεγνωσμένα να κάνετε αλλαγές, μεγάλες και τρανές, να εντυπωσιάσετε τον κόσμο σας, μπορείτε η αλήθεια αυτή είναι, απλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή, να φτάσει το Φθινόπωρο! Σήμερα θα σας εκνευρίσουν αρκετά, η αμάθεια σας τρελαίνει το μυαλό, για αυτό υπάρχετε και εσείς, για να δείχνετε το δρόμο, για να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας, για να φτιάχνετε το μέλλον του κόσμου! Ψυχραιμία!

Ιχθύς
Ναι μεν όλοι γνωρίζουμε πως είστε οι ψυχασθενείς της παρέας, να όμως που σας λατρεύουμε και σας υποστηρίζουμε, γιατί είναι αυτό που λένε, από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια! Σήμερα κλείστε τους διακόπτες, το κινητό, κάθε τρόπο επικοινωνίας και χαλαρώστε είτε στο σπίτι, είτε σε μια παραλία! Αρκετοί θα προτιμήστε ένα extreme sport, έτσι επειδή θέλετε η αδρεναλίνη σας να φτάσει στα ύψη! Και οι πατερίτσες, extreme είναι! Το νου σας!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share