Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (30/07) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

30 Ιουλίου 2018 09:07
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (30/07) από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φορέστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο. Ξεπεράστε εμπόδια που δε σας επιτρέπουν να είστε με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας, θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό και αναλύετε τη ζωή ενός πολύ καλού σας φίλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φίλη της οικογένειας Φύτρου που ξεκληρίστηκε στο Μάτι ξεσπάει:«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου...»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ. Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει.

ΛΕΩΝ: Επιλύστε όσο γίνεται πιο σύντομα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, γιατί όσο τα αφήνετε τόσο πιο πολύ θα γίνει το μόνιμο θέμα απασχόλησής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να μιλήσετε ανοιχτά για ότι κι αν σας ενοχλεί γιατί αυτό που φταίει και συμβαίνουν παρεξηγήσεις είναι αυτά που δεν εκστομίζετε.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή σας αρέσει να είστε αποφασιστικοί στον ερωτικό σας τομέα, δε σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε γρήγορες και λανθασμένες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, ακούστε όλες τις πλευρές τι έχουν να σας πουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε μόνο με ότι σας αρέσει για να δώσετε χρώμα στην καθημερινή σας ζωή. Μην πείτε πράγματα που δεν έχουν βάση και δεν είστε σίγουροι ότι έχετε αποδείξεις να τα στηρίξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε «στοπ» στους περίεργους και θρασείς που εισβάλουν και υπεισέρχονται στα προσωπικά σας θέματα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην είστε συνέχεια σε επιφυλακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Flyingcat 4 προσέκρουσε στο λιμενοβραχίονα της Ραφήνας! Επέβαιναν 255 επιβάτες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινητοποιηθείτε σε θέματα που σας αφορούν και μπορούν να αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Φέρτε τα δημιουργικά σας ταλέντα στην επιφάνεια, για να βοηθηθείτε σε καινούρια επαγγελματικά σχέδια.

ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αν ανατραπούν πράγματα που θεωρείτε δεδομένα. Καταπιαστείτε με εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε και όχι με ανούσια πράγματα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share