Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: 6 ξεκάθαρες αλήθειες για τον άντρα Ταύρο!

Τι πρέπει να προσέξεις αν μπλέξεις με άνδρα Ταύρο!

17 Ιουλίου 2018 13:42
Ζώδια: 6 ξεκάθαρες αλήθειες για τον άντρα Ταύρο!

Τα έμπλεξες κι εσύ με άντρα Ταύρο; Τι έχεις να τραβήξεις κακομοίρα μου! Εφτά ολόκληρα χρόνια τραβιέμαι με άντρα Ταύρο και μου έχει βγάλει την ψυχή και εκτός αυτού, τον παντρεύτηκα κιόλας.

Εντάξει, είμαι λίγο υπερβολική. Ο άντρας Ταύρος είναι γενικά καλό παιδί, πιστό, δοτικό και καλός σύντροφος. Έχει όμως και τα ελαττώματά του, τα οποία, φυσικά, θα στα πω εγώ.

-Είναι λίγο μονόχνοτος

Πες το βαρετός, πες το χαλβάς, πες το μουντρούχος. Όπως και να έχει, δεν του αρέσουν οι αλλαγές, καθώς οτιδήποτε άγνωστο του προκαλεί φόβο. Όταν βρεθεί μπροστά σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις, θα κάνει ο,τι μπορεί για να τις αποτρέψει, για να αποφύγει το αίσθημα της ανασφάλειας. Οπότε ξέχνα εκπλήξεις, προτάσεις για εξόδους, πρωτοβουλία για ταξίδια. Στην καλύτερη, απλά θα ακολουθεί σε ό,τι του λες. Στην χειρότερη, θα πηγαίνετε στην ίδια καφετέρια και θα κάθεστε στο ίδιο τραπέζι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά στα 35 του ο λοχαγός, Νικόλαος Κλωναρίδης!

-Καθυστερεί μονίμως

Μερικές φορές γίνεται μαλθακός και τεμπέλης και είναι σίγουρα ο κυρίαρχος του ζωδιακού στο να καθυστερεί. Καθυστερεί παντού. Στη σκέψη του, στις αποφάσεις του, στο να ξεπεράσει ένα χωρισμό, στο να εμπιστευτεί τον άλλον, στα ραντεβού, ακόμα και στο.... σεξ! Εάν δεν το αντέχεις, να είσαι προετοιμασμένη πως θα κάνεις άπειρους καβγάδες για αυτό το ελάττωμά του. Βασικά, τι καβγάδες να κάνεις, ο Ταύρος δεν κάνει καβγάδες, απλά θα σε κοιτά και εσύ θα μαλώνεις μόνη σου -άλλο ένα τραγικό χαρακτηριστικό του.

-Αν πάρει μπρος βέβαια, δεν σταματάει με τίποτα

Για τους καβγάδες που λέγαμε προηγουμένως. Ο Ταύρος είναι γενικά ήπιων τόνων, χωρίς εντάσεις, γκρίνιες και καβγάδες. Συνήθως προτιμά τη σιωπή, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν «μαζεύει» μέσα του πράγματα. Όταν, λοιπόν, τα μαζέψει για τα καλά, ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε. Είναι αυτό που λέμε, ταύρος εν υαλοπωλείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Κι όμως! Ο Ηλίας Γκότσης δεν είναι ο μεγάλος νικητής αλλά η Κατερίνα Δαλάκα! Ιδού οι αποδείξεις!

-Είναι κτητικός

Κάτι που πολλές φορές γίνεται άρρωστο. Εάν είσαι κοπέλα που θέλει την ελευθερία της, τον χώρο και την ανεξαρτησία της, τότε άστον τον άνθρωπο να πάει να βρει καμία να του κάνει γούτσου γούτσου. Κι αυτό γιατί, οι σύντροφοι του Ταύρου σε πολλές περιπτώσεις, αισθάνονται ασφυξία από την τόση κτητικότητα, μέσα σε ένα τόσο υπερπροστατευτικό περιβάλλον. Η κτητικότητα επίσης φέρνει ζήλια, και μάλιστα μεγάλη, κάτι το επίσης μη υγιές. Στη δικιά μου την περίπτωση, τουλάχιστον, αυτή τη ωμή αλήθεια, δεν ισχύει -τόσο-.

-Αγύριστο κεφάλι

Όπως έχω πει σε πολλές συζητήσεις μου με Ταύρους, οι Ταύροι μπορεί να έχουν εννιά στα δέκα σωστά, αλλά αυτό το ένα που έχουν λάθος, δεν πρόκειται να το αλλάξουν, δεν πα να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα! Είναι πολύ πεισματάρηδες και εμμένουν στις επιλογές, τις απόψεις και τις αποφάσεις τους μέχρι το τέλος, μερικές φορές, ακόμη και αν αυτό δεν είναι σωστό. Το πείσμα τους είναι τέτοιο, που μπορεί να παρομοιαστεί σαν κάποιος να προσπαθεί να κινήσει ένα βουνό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην ελληνική showbiz: Νεκρός ο Δ. Αμπατζόγλου!

-Υλιστής

Φουλ. Και καλοπερασάκιας. Και καλοφαγάς. Αυτό που λέγαμε πριν με την κτητικότητα στη σχέση, ε, το ίδιο συμβαίνει και με τα πράγματα. Είναι πολύ κτητικοί γι’ αυτά που είναι δικά τους και κάνουν οτιδήποτε για να τα προστατεύσουν και να τα κρατήσουν μόνο για αυτούς. Να πειράξω εγώ το iphone του Χρήστου; Να κάνω ότι το ακουμπάω; Ούτε καν!!!!

Πηγή: y-olo.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share