Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (29/06) από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν;

29 Ιουνίου 2018 09:28
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (29/06) από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορούν να σας δημιουργήσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Σταματήστε να αγχώνεστε εάν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα, αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανωθείτε για να μην υπάρχει άγχος και για να ξεπεράσετε ταλαιπωρίες που δε σας αφήνουν να χαρείτε. Αποφύγετε δρόμους που θα προτείνουν και θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απειλεί: «Θα κάψουμε τον ΣΚΑΙ»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοση στον επαγγελματικό σας τομέα. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ: Λειτουργήστε με βάση τη λογική και την αποδοχή κάποιων γεγονότων, χωρίς εκρήξεις και χωρίς να σκέφτεστε μονίμως την αξιοπρέπειά σας, που έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω κι αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι και δουλέψτε για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν όση προσπάθεια και να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας όχι μόνο για να περάσετε ευχάριστα, αλλά και για να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε την αντιμετώπιση που είχατε σε καταστάσεις που απαιτούν κόπο δίνοντας μικρό όφελος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν απρόσμενα γεγονότα εισβάλουν στη ζωή σας, καλλιεργήστε την υπομονή και την ευελιξία σας, πιστεύοντας παράλληλα στις ικανότητές σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter «γλεντάει» τον καυγά Μελίνας - Αγόρου και «θρηνεί» την αποχώρηση του Τσίλη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προωθήστε την προσωπική σας ζωή και μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας ή να διορθώσετε λάθη που κάνατε, γιατί οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολλές.

ΙΧΘΥΣ: Μπερδεύεται η προσωπική σχέση με το σύντροφό σας και διχάζετε με τις φιλικές που έχετε, γεμίζοντάς σας διλήμματα και βάζοντας σας να κάνετε ακόμα και ανόητες συγκρίσεις μεταξύ τους.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share