Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 02/06/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

2 Ιουνίου 2018 12:33
Τα Ζώδια του Σαββάτου, 02/06/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Αφροδίτη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις μέρες αυτές, φλερτάρει με
δυνατούς παίχτες, μια με το Δια μια με το Ποσειδώνα, λέτε να ζήσουμε κανά έρωτα μεγάλο και τρανό, έτσι στα ξαφνικά;;;

Τι όμορφη μέρα ξημέρωσε αστρολογικά δε το φαντάζεστε, ούτε η ίδια προσωπικά, αλλά ας τα αναφέρω τα μαντάτα και ότι προκύψει!

Ρομαντική η διάθεση του κόσμου, οι καρδιές μας θα χτυπήσουν λίγο πιο δυνατά, θα αποζητήσουμε αυθόρμητα εκείνες τις στιγμές, που θυμίζουν καλοκαίρι! Έρωτας, μύρισε έρωτας, η Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της, μοιράζει αγάπη, καλή διάθεση, όμορφες καταστάσεις, στα ζευγάρια, στους ελεύθερους, στη φύση όλη..

Εμένα με φλερτάρει ένα πουλάκι, να κελαηδά έξω από το παράθυρο, μου τραγουδά, έχει τόση ένταση, τόσο πάθος, τόση δύναμη, χαμογελώ, γιατί ένα τόσο μικρό πλασματάκι, μοιράζει απίστευτη ευτυχία! Πού να έρθει και ο Ιππότης πάνω στο άλογο…;; χαχα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Η απώλεια του Νάσου στους Μαχητές και η μεγάλη μάχη στο αγώνισμα! (video)

φιλάκια..


Κριός
Τη παίρνετε την ανάσα σας και όχι μόνο! Σας πιάνουν οι γλύκες σας, αγαπάτε περισσότερο το σύντροφό σας, έχετε πολύ όρεξη για φλερτ, αγάπες και λουλούδια. Ιδανική μέρα για να κάνετε focus στη προσωπική σας τη ζωή, να αδιαφορήσετε για τις υποχρεώσεις σας και να γευτείτε τον έρωτα έτσι όπως σας αρέσει! Οι δεσμευμένοι φτιάξτε ατμόσφαιρα, οι ελεύθεροι και ωραίοι βγείτε έξω, να σας δουν να σας χαρούν!

Ταύρος
Έχω την εντύπωση πως ο φτερωτός ο άγγελος, είναι έξω από το σπίτι σας και θα τα ρίξει τα βέλη του και να σου ήρθε και ο έρωτας! Η Αφροδίτη με το Ποσειδώνα, κάνουν τα μαγικά τους και φέρνουν στο δρόμο σας, ένα πρόσωπο που σίγουρα θα σας αρέσει πολύ και θα σας αναστατώσει! Μήπως είναι ο Ιππότης που λέγαμε; Ή η πριγκηπέσα; Το σύμπαν μιλά για μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, συνεπώς ανοίξτε τις πόρτες και τα παράθυρα πουρνό-πουρνό!

Δίδυμος
Άτακτοι ως συνήθως, είναι και η εποχή σας τώρα, έχω την εντύπωση πως παίζετε με τη φωτιά και θα καείτε αρκετοί. Ωραίο το φλερτ, όμως υπάρχουν όρια κυρίως για τους δεσμευμένους της παρέας, για αυτό φρόνιμα! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, τι να πω, λατρεμένη μέρα σήμερα, επιτρέπεται να τσιλημπουρδήσετε από εδώ και εκεί, μόνο μη τάξετε λαγούς με πετραχήλια γιατί σας βλέπω να γίνεστε μπουχός στο τέλος! Πολύ ροζ τα βλέπετε και ανησυχώ!

Καρκίνος
Νιώθετε μια φούντωση, μια φλόγα μέσα στη καρδιά, πολύ ωραίο το συναίσθημα αυτό, κρατήστε το για το ΣΚ και ερωτοτροπήστε με το σύντροφό σας μέχρι τελικής πτώσης! Έχετε όρεξη για αγάπες και λουλούδια, για φιλάκια και χαδάκια, επιτέλους λίγες μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας! Αφιερώστε το χρόνο σας στο ταίρι σας, στη σχέση σας, φτιάξτε την ιδανική ατμόσφαιρα! Τα ελεύθερα τα πλασματάκια, βγείτε έξω, προκαλέστε το σύμπαν, γοητέψτε με τη παρουσία σας.. και θα δείξει!

Λέων
Μυστήρια η μέρα σας, όχι άσχημη αλλά σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και παίζει να προσφέρετε ότι έχετε και δεν έχετε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Να κάνετε καλές πράξεις, με μέτρο πάντα, γιατί οι υπερβολές βλάπτουν και την έχετε πατήσει πολλές φορές. Εκεί που πρέπει και αξίζει μόνο! Ιδανική μέρα, για να φτιάξετε κανά μεζέ, έτσι μερικές λιχουδιές και να καλέσετε κόσμο στο σπίτι. Ένα σουαρέ είναι μια καλή ιδέα!

Παρθένος
Πιάστε το ταίρι σας αγκαζέ και φύγετε για το ΣΚ, γιατί έτσι προστάζει το σύμπαν! Είναι μια καταπληκτική περίοδος αυτή, ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα καθημερινά, εύχομαι να ζείτε μεγάλες στιγμές, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε ένα φλερτ. Η διάθεσή σας ρομαντική, θέλετε σήμερα να μοιραστείτε το χρόνο σας δημιουργικά, παρέα με εκείνο το πρόσωπο που σας ανάβει φωτιές ερωτικά..! Ξεσηκώστε τους φίλους σας αν χρειάζεται προκειμένου να συμβούν μυστήριες συναντήσεις!

Ζυγός
Μια καταπληκτική μέρα σας ξημέρωσε! Χρήματα γεμίζουν τις τσέπες σας, παίρνετε και κάτι χρωστούμενα, σας βλέπω να κάνετε party τρελό! Ανοίγουν οι δουλειές σας, νέες προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι, κάντε τις επιλογές σας και προχωρήστε αναλόγως. Ιδανική μέρα επίσης για δημόσιες σχέσεις. Να βγείτε έξω να σας δουν, κυκλοφορήστε στα κατάλληλα τα μέρη, καλοκαιριάζει και οι διαθέσεις γίνονται πιο μαγικά αισιόδοξες. Ο τολμών νικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά! Πως μπορείτε να πάρετε 1.000 ευρώ από τη Δευτέρα!

Σκορπιός
Φωτιά που καίει είστε, ξεχειλίζετε από πάθος και ερωτισμό, φταίει σίγουρα το αστρολογικό, δύσκολο να ξεφύγετε από το συναίσθημα αυτό! Άρα τι σας απομένει; Οι δεσμευμένοι να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας, να φτιάξετε κατάσταση τρελή, να επιλέξετε κάτι το διαφορετικό, έτσι για να ξεφύγει το μυαλό! Και το κυνήγι έχει ξεκινήσει για τις ελεύθερες ψυχές, βγείτε έξω, φλερτάρετε, ρίξτε και εκείνη τη ματιά, πάει έπεσε το μαναράκι! Σήμερα παίζει πολύ, να ρισκάρετε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης
Και εκεί που θα πίνετε το καφεδάκι σας, ένα τραγούδι, μια στιγμή, τσουπ και κάποιος από το παρελθόν θα βολτάρει από το μυαλό σας και τσουπ μπορεί να σας πάρει τηλέφωνο ή να το συναντήσετε έτσι ξαφνικά! Δε ξέρω τι θέλει να σας πει το σύμπαν, προφανώς η Αφροδίτη παίζει με το μυαλό σας, έτσι επειδή κάτι θέλει να σας αποκαλύψει μαγικά Τα φιλαράκια πάντα σώνουν τη κατάσταση, για αυτό από το να μελαγχολείτε, μιλήστε, πείτε το πόνο σας!

Αιγόκερως
Μια ανησυχία τη νιώθετε, όχι γιατί θα συμβεί κάτι κακό, να φλέγεστε και εσείς από ερωτισμό και πρέπει οπωσδήποτε να σβήσετε τη καψάδα! Ασχοληθείτε με το σύντροφό σας πιο σχολαστικά, δείξτε του τι σημαίνει να είστε ένας παθιασμένος Αιγόκερως και γεμίστε τη μέρα με εκπλήξεις! Από τη μια έχετε μια ρομαντική διάθεση, από την άλλη είστε κτητικοί, σίγουρα κανείς δε θα βαρεθεί μαζί σας! Ακόμα και στο φλερτ είστε ακαταμάχητα άγαρμποι! Ωραίο και αυτό!

Υδροχόος
Αντιλαμβάνομαι πως θα κάνετε τα πάντα για να γοητέψετε προσωπικότητες που έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Μη τάξετε έρωτες, αγάπες και λουλούδια, γιατί μόλις πετύχετε το στόχο σας, θα γίνετε μπουχός και απλά θα προσθέσετε έναν ακόμα εχθρό στη ζωή σας! Να είστε ειλικρινής και πάνω από όλα ο εαυτός σας! Προτιμήστε τα φιλαράκια σας και εκείνους που πραγματικά σας εκτιμούν και σας θαυμάζουν!

Ιχθύς
Νιώθετε κάτι στο στομάχι; Μήπως είναι εκείνες οι πεταλούδες που τις φέρνει ο αέρας του έρωτα;;; Ένα φοβερό και τρομερό ΣΚ, αφιερωμένο από το σύμπαν σε εσάς, σας δίνει όλα τα όμορφα τα συναισθήματα, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγκαλιάσετε το σύντροφό σας και να ζήσετε ρομαντικές στιγμές και πολύ παθιασμένες! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, παίζει να σας βρει ακόμα και στο super market! Σας φλερτάρουν και εσείς κοκκινίζετε.. κάνετε όμως και πολύ πονηρές σκέψεις..!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share