Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και... χυλόπιτες: Ποια αντιδρούν ήπια και ποια αρνούνται να δεχτούν την απόρριψη;

Τι γεύση αφήσει στο καθένα;

30 Μαΐου 2018 09:40
Ζώδια και... χυλόπιτες: Ποια αντιδρούν ήπια και ποια αρνούνται να δεχτούν την απόρριψη;

Όλοι στη ζωή μας κάποια στιγμή έχουμε δεχτεί την απόρριψη από άτομα που θέλαμε ερωτικά και τελικά μείναμε με τη γεύση της… χυλόπιτας στο στόμα.

Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας σίγουρα μας πληγώνει. Τι δικαιολογίες προβάλουμε μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση και πόσο δεχόμαστε την απόρριψη στη ζωή μας;

Ποια ζώδια αντιδρούν πιο ήπια σε μια χυλόπιτα και ποια προσπαθούν να δικαιολογήσουν με κάθε τρόπο την απόρριψη που θα δεχτούν;

Τα ζώδια και οι… χυλόπιτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία, οι 2 που παίρνουν ατομική και οι 3 υποψήφιοι!

Κριός

Ο Κριός μόνο απορρίπτει, δεν τον απορρίπτουν ποτέ! Αυτό είναι νόμος, πάει και τέλειωσε. Η απόρριψη είναι λέξη άγνωστη για εκείνον. Πάντα καταφέρνει να γοητεύει και να κερδίζει το άτομο που έχει βάλει στο μάτι. Η γοητεία του είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να κάνει και μια παγοκολόνα να τον ερωτευτεί. Τι γίνεται όμως όταν νιώσει τη «χυλόπιτα» να πλησιάζει; Τίποτα απολύτως! Γιατί πείθει τον εαυτό του ότι ο ίδιος απομακρύνθηκε από μια κατάσταση που δεν άξιζε τον κόπο. Και ας έγινε το αντίθετο…

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν είναι ζώδιο που καταπίνει εύκολα μια χυλόπιτα, αλλά για να μην πέσει χαμηλά και να περάσει σε κατινιές, θα δεχτεί την απόρριψη με το κεφάλι ψηλά και με αξιοπρέπεια. Όταν ερωτευτεί ένα άτομο που δεν ανταποκρίνεται στην αγάπη του, σίγουρα πληγώνεται πολύ, αλλά προτιμά να το κρατήσει μόνο για τον εαυτό του. Η αντίδραση του θα είναι χαλαρή και ήρεμη. Και για να δικαιολογήσει όλη αυτή τη φάση, θα ψάξει να βρει όλα τα αρνητικά του ατόμου που τον λύγισε.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος ζει σε ένα δικό του κόσμο, οπότε η ερωτική απόρριψη στη ζωή του δεν υπάρχει. Και ας βλέπουν όλοι οι άλλοι κάτι άλλο. Αυτός είναι εδώ να τους πείσει ότι σαφώς και κάνουν λάθος και πως το άτομο που φαινομενικά τον απέρριψε (στα μάτια τους φυσικά), απλά του κάνει πείσματα και νάζια. Ίσως να θέλει να του δώσει και περισσότερη σημασία και αξία. Κι αν αναρωτιέστε αν αυτό το πιστεύει στ’ αλήθεια ο Δίδυμος, η απάντηση είναι όχι, φυσικά. Γιατί το ζώδιο αυτό είναι πανέξυπνο και ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται. Απλά δυσκολεύεται να δεχτεί τη χυλόπιτα. Είναι και θέμα γοήτρου, πώς να το κάνουμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (30/05) από την Άντα Λεούση!

Καρκίνος

Η απόρριψη και ο Καρκίνος δε συμβαδίζουν ποτέ στον ίδιο δρόμο. Ή τουλάχιστον ο Καρκίνος θα κάνει ότι μπορεί για να μη συναντηθούν. Αν νιώσει ότι πάει να ποντάρει ερωτικά σε ένα άτομο που θα τον απορρίψει, δε θα κάνει καν την προσπάθεια να το προσεγγίσει. Θέλει να είναι σίγουρος για τα συναισθήματα του ατόμου που έχει βάλει στο μάτι, για να μην υπάρχουν… απώλειες. Και αν δεν μπορέσει να αποφύγει τη συναισθηματική εμπλοκή και την πάθει, τότε θα πέσει σε βαθιά κατάθλιψη και σε αιώνιο μαρασμό. Το χειρότερο όμως είναι για τα άτομα που είναι κοντά του, που θα ζήσουν όλη αυτή την τραγωδία…

Λέων

Ο Λέων δεν έχει δεχτεί ποτέ απόρριψη στη ζωή του και κάτι τέτοιο αποκλείεται να του συμβεί. Ποτέ. Μα ποτέ. Ό,τι θέλει το πετυχαίνει και φυσικά όλα τα άτομα που ερωτεύεται είναι έτοιμα να πέσουν στα πόδια του. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει ο ίδιος. Γιατί αν κατά λάθος κάποιος δεν ανταποκριθεί στον έρωτά του, αυτόματα διαγράφεται από τον πληθυσμό της Γης, σαν να μην υπήρξε ποτέ! Κι εσείς, οι κοντινοί του άνθρωποι, καλά θα κάνετε να μην αναφερθείτε ξανά στο θέμα! Τελεία και παύλα!

Παρθένος

Ο Παρθένος θα δεχτεί μια ερωτική απόρριψη με αξιοπρέπεια και θα την πει με το όνομά της. Και τι έγινε; Μέσα στη ζωή είναι και οι χυλόπιτες. Δεν απαίτησε ποτέ άλλωστε να γυρίζει ο κόσμος γύρω του και οι πάντες να υποκύπτουν στον έρωτά του. Θα μπει όμως σε έντονες σκέψεις για να ανακαλύψει τι ακριβώς έχει φταίξει στο θέμα αυτό και γιατί έφτασε σε έναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση. Θα ρίξει το βάρος επάνω του και θα περάσει στον επόμενο ερωτικό του στόχο, έχοντας πάντα στο μυαλό του την αποφυγή των λαθών που μπορεί να έκανε πριν.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα δεχτεί την απόρριψη, μόνο αν γίνει με ευγενικό τρόπο. Αν είναι άγαρμπη και απότομη, νιώθει μεγάλο πόνο και ρίχνει τον εγωισμό του πολύ χαμηλά. Τον πιάνουν οι ανασφάλειες ότι δεν «περνάει η μπογιά του» και ο ερωτισμός του έχει εξαφανιστεί. Για να ξεφύγει από όλες τις αρνητικές συνέπειες μιας χυλόπιτας, θα ρίξει όλες τις ευθύνες του ναυαγισμένου έρωτα στο άλλο πρόσωπο, ενώ ο ίδιος θα ισχυριστεί σε φίλους και γνωστούς ότι δεν είναι σε φάση ερωτική αυτή τη περίοδο, γι’ αυτό και δεν προχώρησε η σχέση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με τον θάνατο της 29χρονης Μαρίας Ελένης στην Ρόδο! Δεν είναι αυτοκτονία αλλά...

Σκορπιός

Για έναν Σκορπιό είναι αδιανόητο να δεχτεί την απόρριψη, δεν υπάρχει άτομο που να μην ανταποκρίνεται στον έρωτά του. Αν όμως αυτό τελικά συμβεί, κάτι δεν πάει καλά με το άλλο πρόσωπο, που δεν μπορεί να διακρίνει τη γοητεία και τον ερωτισμό του Σκορπιού! Τι θα κάνει λοιπόν μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση; Τίποτα! Διαγράφει και πάει παρακάτω. Γιατί στη γωνία τον περιμένει ένα πλήθος θαυμαστών. Και η χυλόπιτα που έφαγε πριν; Μα τι λέτε τώρα, ποτέ έγινε αυτό; Και ποιο άτομο τον απέρριψε; Κάτι δε θυμάστε καλά!

Τοξότης

Ο Τοξότης προσπαθεί να μη δένεται με άτομα και ερωτικές καταστάσεις, κρατάει πάντα μια απόσταση από όλους και όλα, για να μη διακινδυνέψει η ελευθερία και η ανεξαρτησία του. Αυτή είναι η άμυνά του, για να μην πληγωθεί από μια χυλόπιτα. Την οποία χυλόπιτα ούτε καν την αντιλαμβάνεται, αφού ο ίδιος θα συνεχίσει να φλερτάρει το άτομο που τον απέρριψε. Και όταν μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες που θα κάνει, καταλάβει ότι δεν υπάρχει προοπτική, τότε… γεια σας. Ξενερώνει, διαγράφει και πάει παρακάτω. Άλλωστε, το ερωτικό παιχνίδι για το ζώδιο αυτό δεν τελειώνει ποτέ.

Αιγόκερως

Η λογική πάνω από όλα! Ο Αιγόκερως καταλαβαίνει πολύ καλά πότε ο έρωτας που νοιώθει δεν έχει ανταπόκριση και πότε πλησιάζει η… χυλόπιτα. Κάποιες φορές όμως, αντιλαμβάνεται την ερωτική άρνηση χωρίς να υπάρχει καν, ίσως από μια εσωτερική ανασφάλειά του, χάνοντας πολλές ευκαιρίες στον έρωτα. Οι συνέπειες; Απλά θα απομακρυνθεί, χωρίς να ασχοληθεί με το θέμα περαιτέρω και χωρίς να χάσει το χρόνο του. Έτσι, η χυλόπιτα αυτή θα έχει λιγότερο πόνο για τον ίδιο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος φροντίζει να απορρίπτει πρώτα αυτός, όταν δει ότι μια ερωτική φάση δεν τραβάει, πριν το κάνει ο άλλος. Αν του ξεφύγει κάτι όμως, και η χυλόπιτα τον πλησιάσει απειλητικά, τότε προσπαθεί να την αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και ειλικρίνεια. Όλα είναι μέσα στη ζωή. Στην πραγματικότητα όμως, δείχνει στους άλλους ότι δεν τον πείραξε, ενώ κατά βάθος βράζει μέσα του. Και για να μην χάσει τελείως το παιχνίδι του έρωτα και τον έλεγχο, γίνεται φίλος με το πρόσωπο που τον απέρριψε, για να νιώσει ότι κέρδισε τουλάχιστον το άτομο αυτό στη ζωή του, έστω σε άλλο ρόλο!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο πολύ ευαίσθητο και δύσκολα δέχεται το “όχι” στη ζωή του. Για να μην πληγώνεται συνέχεια, έχει φτιάξει έναν κόσμο φανταστικό, εντελώς δικό του, και εκεί καταφεύγει όταν η απόρριψη τον απειλεί. Μπροστά σε μια χυλόπιτα μετατρέπεται αυτόματα σε θύμα, αλλά κρατάει πάντα στην καρδιά του την ελπίδα αναμμένη, ότι ίσως να γίνει κάτι τελικά. Δίνει χρόνο στο άτομο εκείνο να σκεφτεί ξανά τη φάση τους. Και αν δεν γίνεται, τότε καταφεύγει στο δικό του κόσμο και εκεί μέσα ελπίζει ξανά σε κάτι καλό!

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share