Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και γυμναστική: Πώς αντιδρά το καθένα στο γυμναστήριο; - Για ποια είναι «βασανιστήριο»

Τα 12 ζώδια πάνε στο γυμναστήριο!

27 Μαΐου 2018 13:00
Ζώδια και γυμναστική: Πώς αντιδρά το καθένα στο γυμναστήριο; - Για ποια είναι «βασανιστήριο»

Όλοι λίγο - πολύ έχουμε εξοκείλει στις διακοπές μας, με τα μεζεδάκια μας, τα ουζάκια μας, το κρασάκι μας, τις τοπικές σπεσιαλιτέ, τα μπαράκια με τα κοκτέιλ…

Μετά από τόσους πειρασμούς στο πιάτο μας, μας ανοίγει και λίγο την όρεξη και ο καθαρός αέρας… Τι να μας κάνει το κολύμπι και το περπάτημα, θέλει σύστημα για να ανακτήσουμε την σιλουέτα μας.

Δρόμο λοιπόν για το γυμναστήριο, μπας και χάσουμε κανένα κιλό! Εμπρός μαρς!

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνω με θάρρος, πρέπει να διεκπεραιώσω τις διαδικασίες με την ρεσεψιόν, για την γνώμη μου είναι το περιττό κομμάτι, γρήγορα, για τον Θεό, βιάζομαι να ισοπεδώσω τα πάντα, να αποδείξω ότι είμαι ο/η καλύτερος/η, ο/η σπουδαιότερος/η, κανένας δεν γυμνάζεται σαν εμένα, τρέχω, αυξάνω την ταχύτητα στον διάδρομο, αυξάνω τα βάρη, μου φαίνονται τόσο λίγα όλα για τις δυνατότητές μου, αν είμαι γυμνασμένος φεύγω απλά γονατιστός/η, σερνόμενος/η, αλλά με ύφος ‘’μπράβο μου! Τα κατάφερα!’’ Αν δεν είμαι γυμνασμένος/η και πρέπει να ξεκινήσω τώρα προσεύχομαι να μην σπάσει η μέση μου και τρέχω στους ορθοπεδικούς. Πάντως τα βάρη δεν μειώνονται γιατί μας βλέπει και ο κόσμος και πρέπει να είμαι ο/η πιο δυνατός/ή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Λαμία με τον θάνατο της μητέρας! Δεν άνοιξε τυχαία την πόρτα του αυτοκινήτου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γυμναστική! Πολύ καλή ιδέα, παρ’ όλα αυτά εγώ σήμερα έχω μασήσει πολύ περισσότερο την τροφή μου, έχω φάει τα πέντε, υγιεινά, γεύματα μέσα στην ημέρα, όπως συστήνει ο γιατρός, έχω σηκωθεί και έχω κάνει και μερικές δουλειές μέσα στο σπίτι. Όχι-όχι, θα αναβάλλω για αύριο την γυμναστική γιατί θεωρώ ότι δεν κάνει να γυμνάζουμε τόσο απότομα τους μύες, θα πρέπει και να τους ξεκουράζουμε! Κυρίως οι μύες του προσώπου και ιδίως αυτοί που είναι για την μάσηση, έχουν εξαντλήσει τα όριά τους σήμερα! Ας την αφήσουμε λοιπόν για αύριο την γυμναστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αχ, γυμναστική, πάρα πολύ ωραία! Θα γνωρίσω και κόσμο στο γυμναστήριο, ελπίζω να έχει πολυκοσμία, να μάθω ποιες ώρες μαζεύεται ο περισσότερος κόσμος, να πάω και εγώ. Βεβαίως θα πρέπει να επιδείξω και τις ικανότητές μου! Καλύτερα να κάνω μια αερόβια άσκηση. Ή μήπως να πάω σε ένα ομαδικό. Όπως και να έχει, θα κοζάρω που είναι τα ομορφότερα άτομα που θα με προσελκύσουν να φλερτάρω και εκεί θα ενταχθώ! Ποιος νοιάζεται τώρα για την γυμναστική, το βασικό ενδιαφέρον είναι να κάνω καλές γνωριμίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ναι, είναι ωραία η γυμναστική, και πολύ υγιεινή ενασχόληση! Και θα πρέπει να πάω. Ωστόσο όμως μπορεί να θυμηθώ ότι όταν ήμουν παιδάκι, μια φορά που δεν είχα καταφέρει να κάνω καλά την ασκησούλα μου, ο γυμναστής με είχε μαλώσει, και εμένα από τότε μου έχει μείνει τραύμα, και κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή με το γυμναστήριο ξυπνάνε αυτές οι τραυματικές αναμνήσεις, και πληγώνομαι γιατί σκέφτομαι πόσο άδικος είναι ο κόσμος μαζί μου, και γενικά… αφήστε με ήσυχο/η, πάω να κλάψω!

ΛΕΩΝ

Α, ναι! Βεβαίως η γυμναστική είναι εξαιρετική απασχόληση, αλλά πρέπει να δω σε ποιο γυμναστήριο θα πάω. Δεν μπορώ να πάω όπου κι όπου! Θα πάω εκεί που μαζεύεται η αριστοκρατία, που τα πάντα είναι πολύ γυαλιστερά, φανταχτερά και γκλαμουράτα, που θα έχουν πετσέτες πολυτελείας, την μεγαλύτερη και ωραιότερη πισίνα, που θα έχουν την τέλεια καφετέρια ώστε να καλέσω κάποιον φίλο να τον κεράσω ένα καφέ όταν ξεκουράζομαι μετά την γυμναστική, που θα είναι όλα προσεγμένα και τέλεια και σε καλή περιοχή, φυσικά. Μην μας πούνε και μπασκλασαρία. Αν πληρούνται όλες αυτές οι προδιαγραφές, μεταξύ καφέ και φαγητού θα κάνω και λίγη γυμναστική, με personal trainer πάντα, κάποιον που θα ασχολείται μόνο μαζί μου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν το συζητώ, η γυμναστική είναι Υγεία! Ωστόσο, καλύτερα είναι να γυμναζόμαστε στην ύπαιθρο. Τρέξιμο, ομαδικά παιχνίδια σε μέρη με πολύ πράσινο, να αναπνέουμε καθαρό αέρα! Πάντως όλοι θα θέλανε την γνώμη μου σχετικά με τα γυμναστήρια, μια και εγώ είμαι το μόνο άτομο που μπορεί να δίνει συμβουλές και οδηγίες για την καθαριότητα και την υγιεινή, τόσο του χώρου όσο και των αντικειμένων! Και μόνο εγώ μπορώ να διορθώνω τα λάθη και τις παραλείψεις, ακόμα και αυτών των γυμναστών! Ας πάω λοιπόν στο γυμναστήριο. Μπαίνω στην αίθουσα που γυμνάζονται και φεύγουν όλοι! Μα, τι συμβαίνει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτός ο παίκτης θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2!

ΖΥΓΟΣ

Αχ, το γυμναστήριο! Καταπληκτική αφορμή να κατέβω στα μαγαζιά να πάρω μια φόρμα που θα αναδεικνύει το τέλειο σώμα μου, ένα μπλουζάκι που θα αναδεικνύει τους τέλειους μύες μου, τις τέλειες αναλογίες μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν πρέπει να ιδρώσω μην τυχόν και αλλοιωθεί το άψογο μακιγιάζ μου. Πάντως θα το παλέψω. Θα μείνω στο γυμναστήριο για περίπου μιάμιση με δύο ώρες, ιδανικός χρόνος για γυμναστική, μου έχουν πει. Τι εννοείτε ότι πέρασαν δύο ώρες και εγώ ακόμα ψάχνω τις φόρμες στο κατάστημα του γυμναστηρίου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ναι, γυμναστήριο, καλή ιδέα. Βεβαίως υπάρχουν και καλύτεροι τόποι να βρεθεί κανείς αλλά δεν είναι και ο χειρότερος. Ας πάω για μια γυμναστική που θα ξεθολώσει το μυαλό και την ψυχή και θα τονώσει το σώμα. Θα διαλέξω σίγουρα δυνατές, έντονες ασκήσεις να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να βρεθώ σε τέλεια φόρμα. Βλέπετε, το βράδυ έχω να αναδείξω αντοχή και δυνάμεις σε άλλου τύπου ‘’στίβο’’, σε άλλου τύπου ‘’άθληση’’… Να επιβεβαιώσω την φήμη του σεξουαλικού όντος, βρε αδελφέ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να βρω οπωσδήποτε παρέα, να πάω στο γυμναστήριο γιατί βαριέμαι θανάσιμα μόνος/η μου. ‘Οσο κάθομαι εδώ τόσο βαριέμαι. Καλή η γυμναστική, δεν λέω, αλλά με παρέα είναι ακόμα καλύτερη. Ας πάω στο γυμναστήριο να δω τι κάνουνε και εκεί, να προσπαθήσω να κάνω καμιά άσκηση, είναι ενδιαφέροντα τα αθλήματα, μαθαίνεις τόσα πράγματα για τον ανθρώπινο οργανισμό μέσα από την γυμναστική! Ωστόσο όμως εγώ προτιμώ τα σπόρ που έχουν μετακίνηση, στην εξοχή. Τα θεωρώ πιο διασκεδαστικά. Αφήνω την ιδέα του γυμναστηρίου. Θα ασχοληθώ με ποδηλασία ή και ορειβασία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω γραφτεί σε γυμναστήριο, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα πηγαίνω τρείς φορές την εβδομάδα. Θα είμαι απόλυτα συνεπής στην υποχρέωσή μου αυτή, ακόμα και με 40 πυρετό! Εκτός εάν κάτι εκεί δεν μου αρέσει. Πάντως σε κάθε περίπτωση, θα ντυθώ ανάλογα, σπορ, αθλητικά ρούχα και παπούτσια, τον ακριβό αθλητικό μου σάκο, θα πάω στο γυμναστήριο στην ώρα μου, θα κάνω αυστηρά και με απόλυτη συνέπεια το πρόγραμμά μου και δεν θα σκεφτώ ούτε στιγμή αν αντέχω ή όχι. Ότι έχω δεσμευτεί να κάνω, θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει. Είμαι παιδί του ‘’πρέπει’’ και θα το αποδείξω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (27/05) το έπαθλο άνεσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το γυμναστήριο δεν μου αρέσει, με ψυχοπλακώνει. Σιγά την άθληση, κλεισμένος/η σε τέσσερεις τοίχους, πνίγομαι, ασφυκτιώ. Ενώ είναι προτιμότερος ο αθλητισμός στη φύση, πεζοπορία ή τρέξιμο στο δάσος ή, ακόμα καλύτερα, ένα ενδιαφέρον, ομαδικό παιγνίδι, παρέα με τα φιλαράκια μου, ρουφώντας αχόρταγα οξυγόνο που δεν βρίσκεις σε χώρους που κλιματίζονται. Αν, μάλιστα, συνδυάσω και την αγαπημένη μου οικολογία και αρχίσω και καταμετρώ σπάνια, αιωνόβια δέντρα και πανέμορφα αγριολούλουδα, που ούτε στον εθνικό κήπο δεν τα βρίσκεις, δεν θέλω κάτι άλλο από την ζωή μου!

ΙΧΘΕΙΣ

Γυμναστήριο; Ποιο γυμναστήριο, πότε γράφηκα, πόσο αφηρημένος/η είμαι! Τέλος πάντων, αν είναι να πάω σε γυμναστήριο θα επιλέξω κάτι χαλαρωτικό. Γιόγκα ή πιλάτες, θα έλεγα. Κάτι που να εξυψώνει το μυαλό, τον νου και την καρδιά! Επίσης πρέπει να δηλώσω ότι ο καθηγητής της γιόγκα είναι ιδανικός. Όταν μας είπε, σε μια άσκηση, να πάρουμε μερικές αναπνοές και να χαλαρώσουμε, εγώ αποκοιμήθηκα! Εκείνος δεν με ξύπνησε αλλά περίμενε στωικά να τελειώσουμε και μόνο τότε ήρθε, με ακούμπησε, απαλά στον ώμο και μου είπε: ‘ήρθε η επόμενη ομάδα’. Που σημαίνει ότι κατανοεί και σέβεται απόλυτα τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων και κάνει το καλύτερο για τον καθένα μας!

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share