Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (25/05) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

25 Μαΐου 2018 09:00
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (25/05) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 25 Μαΐου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Αρχίστε να γίνεστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο, χωρίς εντάσεις και προβληματισμούς. Συνεχίστε με αυτοπεποίθηση αυτά που πιστεύετε, όσο και αν αντιδρούν δικά σας άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μεταφέρετε στους συνεργάτες τις ιδέες σας και θα επιτύχετε περισσότερα. Μπορείτε να υπερασπιστείτε περισσότερο τους στόχους σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απ’ το να κάνετε βιαστικές κινήσεις, προτιμήστε να είστε ψύχραιμοι και πρακτικοί. Φυλαχτείτε από άτομα που έχουν κακόβουλες προθέσεις και επιδιώκουν να σας εκτοπίσουν από τη θέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους αγενή άτομα με ευγένεια και διακριτικότητα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν προκύψει σε οικονομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ: Γίνετε πιο αντικειμενικοί και πρακτικοί, αφήστε την ειλικρίνεια να σας οδηγήσει και μάθετε να είστε αληθινοί χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεστε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Μάνδρα: Γνώριζε τον δολοφόνο της η 51χρονη! Ο μοιραίος διάλογος που οδήγησε στην τραγωδία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην προκαλέσετε με λόγια άτομα που ξέρετε πολύ καλά ότι δεν θα σας απαντήσουν στην δική σας γλώσσα, αλλά θα είναι ιδιαίτερα σκληροί.

ΖΥΓΟΣ: Συγκεντρωθείτε στα πραγματικά δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας, ώστε οι συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σας να μη σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενισχύεται θετικά η ψυχολογία σας και θα ανταποκριθείτε τόσο στις απαιτήσεις των συνεργατών σας όσο και στον ατόμων του οικογενειακού σας χώρου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τακτοποιήστε την προσωπική σας ζωή με ηρεμία και μην αφήσετε να αιωρούνται θέματα που θα αφορούν την καλυτέρευση της ερωτικής σας ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Πανελλήνιο: Συνελήφθη ζευγάρι σε ερωτικό τρίο με 13χρονο αγόρι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να πάρετε επάνω σας ευθύνες που αναλογούν σε άλλους. Εντοπίστε τις συνθήκες που δημιουργούνται σε κάθε κατάσταση και μην αναλώνεστε κρίνοντας τις αντιδράσεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι όροι και οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται και πρώτοι πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα αν έχετε απαίτηση να τους ακολουθούν και οι άλλοι.

ΙΧΘΥΣ: Μικρές αλλαγές κρίνονται απαραίτητες αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε. Πρέπει να απαλλαγείτε από αμφιβολίες που δε σας είναι χρήσιμες και σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share