Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Tα 7 πεισματάρικα ζώδια που μισούν τις αλλαγές!

Τους σοκάρουν και τους τρομάζουν!

23 Μαΐου 2018 17:05
Ζώδια και σχέσεις: Tα 7 πεισματάρικα ζώδια που μισούν τις αλλαγές!

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν τα πάνε καλά με τις αλλαγές, Δεν τους αρέσει να αλλάζουν περιβάλλον, δουλειά ή τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν. Δεν νιώθουν άνετα ακόμη κι όταν οι ίδιοι αλλάζουν.

Παίζει ρόλο σε αυτό η αστρολογία; Ανήκετε κι εσείς στα; πεισματάρικα αυτά ζώδια που μισούν τις αλλαγές; Το ζώδιό σας μπορεί να πει πολλά για το αν θα αγκαλιάσετε μια αλλαγή ή αν θα προσπαθήσετε να την αποφύγετε.

Το να μην μπορείς να δεχτείς μια αλλαγή, έχει πολλά να κάνει με το φόβο: φοβάστε την απροσδόκητη αποτυχία. Πολλές φορές όμως παρόλο που νιώθετε την αλλαγή σαν έναν κίνδυνο, τα οφέλη της θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ποια είναι όμως αυτά τα ζώδια;
1. Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)


Οι Ταύροι ξέρουν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάντα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι εντάξει με την αλλαγή που τους ωθεί. Είναι πεισματάρηδες και αν πρέπει να γίνει μια αλλαγή, μήπως θα μπορούσε αυτή να έρθει σε μικρές δόσεις;

Τους αρέσει να νιώθουν πως έχουν τον έλεγχο κι όταν συμβαίνει μια απρόσμενη αλλαγή, νιώθουν χαμένοι. Ο Ταύρος μπορεί να μην εκφράζει άμεσα τον τρόπο με τον οποίο δεν του αρέσουν οι αλλαγές και μπορεί να δείχνει ότι την έχει δεχτεί, αλλά η αλήθεια είναι πως τους αγχώνει.

2. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)


Ο Υδροχόος μπορεί να προκαλέσει μαι αλλαγή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι του αρέσει κιόλας όταν δεν έχει καμία σχέση με αυτούς. Λατρεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τους τρόπους που μπορούν να κάνουν τα πράγματα καλύτερα. Τους αρέσει η πρόοδος αλλά αυτό που δεν τους αρέσει είναι η αλλαγή που προέρχεται από το χάος ή μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Θα είναι το πρώτο άτομο στην ουρά που θα περιμένει το νέο iPhone, αλλά συνεχίζει να ζει στο παλιό του διαμέρισμα ακόμη κι όταν μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα καλύτερο. Οι Υδροχόοι μένουν κολλημένοι στα πράγματα που τους αρέσουν και δεν ενδιαφέρονται να τα αλλάξουν.

3. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)


Η αλλαγή μπορεί να είναι αρκετά τρομακτική για έναν Ζυγό, καθώς μπορεί να περιλαμβάνει τόσο πολλά πράγματα. Οι Ζυγοί δεν αρέσκονται στην σύγκρουση, την αντιπαράθεση, τη δυσαρμονία και το άγνωστο. Οι Ζυγοί δεν είναι πεπεισμένοι πως η αλλαγή είναι πάντοτε προς το καλύτερο ή ότι θα είναι σε θέση να χειριστούν την αλλαγή ή τα αποτελέσματά της.

Φυσικά, οι Ζυγοί δεν πρόκειται να παραδεχτούν ποτέ πως η αλλαγή τους φοβίζει. Θα χαμογελούν και θα λένε πως όλα είναι εντάξει, αλλά μέσα τους θα βράζουν.

4. Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)


Ο Παρθένος γνωρίζει πως η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και εκτιμά τι μπορεί να μάθει από αυτήν. Το πρόβλημα είναι πως ο Παρθένος θα αναλύσει τι δημιούργησε την αλλαγή, ποια ήταν η συνέπειά της και τι θα μπορούσε να είχε εμποδίσει την αλλαγή.

Η αλλαγή μπερδεύει τον Παρθένο με τρόπους που δεν μπορεί πάντα να εκτιμήσει. Το συγκεκριμένο ζώδιο κάνει τα πάντα με ακρίβεια και έχουν τις δικές τους μεθόδους μετά από πειραματισμούς που πολλές φορές οδήγησαν σε σφάλματα. Όταν νιώσουν ότι έχουν φτιάξει τα πάντα γύρω τους με τον τρόπο που τους αρέσει, δεν νιώθουν την ανάγκη για αλλαγή. Αν κάτι δουλεύει άψογα, γιατί να το αλλάξεις;

5. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)


Ο Αιγόκερως λατρεύει τα πράγματα που είναι σε τάξη. Η αλλαγή δεν είναι μέσα σε αυτά: είναι ακατάστατη, τυχαία και περίπλοκη κι αυτό προκαλεί μεγάλη δυσφορία στον Αιγόκερω. Εάν συμβεί κάτι καταστροφικό, όπως ένας σεισμός και η αλλαγή είναι απαραίτητη, νιώθουν πως όλα είναι ανεξέλεγκτα και ίσως να μην ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Δεν τους αρέσει να νιώθουν απροετοίμαστοι ή να μην έχουν ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων. Θέλουν να σώσουν τον κόσμο, αλλά δεν είναι πάντοτε σε θέση να το κάνουν μόλις συμβεί μια αλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο απόλυτος γυπαετός του Power Of Love: Την έπεσε και σε... 4η κοπέλα μέσα στο παιχνίδι! (video)

6. Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)


Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι Λέοντες είναι ηγέτες είναι ότι όχι μόνο είναι συχνά υπεύθυνοι, αλλά και στο γεγονός πως είναι καλοί στο να έχουν τον έλεγχο. Μόλις σχηματίσουν μια γνώμη, οι Λέοντες τείνουν να στηρίζονται σε αυτήν και χρειάζονται πολλά αποδεικτικά στοιχεία και επιχειρήματα για να τους αλλάξει κανείς γνώμη.

Ο Λέων λατρεύει τα χρονοδιαγράμματα και θέλουν όλα να γίνονται στην ώρα τους. Μην αλλάξετε τον τόπο συνάντησής σας την τελευταία στιγμή, γιατί είναι κάτι που θα εξοργίσει τους Λέοντες. Μπορεί να είναι άκαμπτοι ακόμη κι αν θα τους ωφελούσε να είναι πιο προσαρμόσιμοι. Μπορεί να μην τους αρέσει η αλλαγή, αλλά αναγκάζονται να την δεχτούν.

7. Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)


Μπορεί να πιστεύετε ότι ένα ζώδιο που είναι τόσο παρορμητικό και πρόθυμο να αναλάβει κινδύνους, θα δεχόταν τις αλλαγές, αλλά αυτό δε συμβαίνει πάντα με τον Κριό. Χρειάζονται μια ζώνη ασφαλείας και μια ισχυρή βάση που θα τους στηρίξει όταν κάνουν κάτι επικίνδυνο.

Ο Κριός είναι αρκετά καλός στις θετικές αλλαγές, όπως ένα μωρό ή μια προαγωγή στην εργασία, αλλά η αρνητική αλλαγή δεν είναι και που τους αρέσει. Τους αγχώνει, τους κάνει να νιώθουν αβοήθητοι και να νιώθουν πως έχουν χάσει τις ισορροπίες. Εάν κάτι τρομερό συμβεί πολιτικά, ή μια φυσική καταστροφή ή ασθένεια για την οποία δεν μπορεί να κάνει κάτι ο Κριός, θα πρέπει να κάνει κάτι ενεργό ή κοινωνικό ή θα αυτοκαταστραφεί.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share