Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Τι βρίσκουν οι άνδρες σε κάθε γυναίκα και παθιάζονται;

Δεν φαντάζεστε!

21 Μαΐου 2018 16:53
Ζώδια και σχέσεις: Τι βρίσκουν οι άνδρες σε κάθε γυναίκα και παθιάζονται;

Δεν σας χορταίνει, αλλά ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει; Ο έρωτας είναι περίπλοκος. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με όλα τα έντονα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν ερωτεύεσαι, όλοι μπορούν να γίνουν λίγο εμμονικοί κατά καιρούς.

Ανάλογα με το ωροσκόπιό σας, υπάρχουν διαφορετικοί και έγκυροι λόγοι που κάποιος μπορεί να εθιστεί σε εσάς, σύμφωνα με την αστρολογία.

Ας δούμε όμως τι είναι αυτό το κάτι που έχετε και του προκαλεί τέτοιο εθισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Διέρρευσαν πλάνα από την τηλεόραση της Κολομβίας για το σημερινό ματς της Ελλάδας! (video)

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)


Ξέρετε το ρητό «η εμπιστοσύνη είναι σέξι;» Αυτό μοιάζει πολύ αληθινό όταν πρόκειται για τον Κριό. Οι Κριοί τείνουν να είναι έμπιστοι, ενθουσιώδεις και παθιασμένοι. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τους κάνουν ακαταμάχητους στο ερωτικό τους μισό.

Η βίαια ειλικρινής φύση του Κριού, τους καθιστά σπάνιους κι αυτό προκαλεί τους άνδρες. Ο Κριςό λέει τα πάντα, πράγμα που κάνει τους άνδρες να νιώθουν πιο ικανοί να έχουν μια ανοιχτή συζήτηση μαζί τους. Σίγουρα, ο Κριός έχει είναι ευερέθιστος αλλά αυτό τείνει να κάνει τους ανθρώπους που έχουν εμμονή μαζί τους, να «κολλάνε» ακόμη περισσότερο.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)


Όσοι άνδρες έχουν καεί στο παρελθόν είναι οι πιθανοί να γίνουν εμμονικοί με τον Ταύρο λόγω της αξιόπιστης και αφοσιωμένης φύσης του. Ο Ταύρος είναι επίσης πολύ υπομονετικός και πρακτικός, γεγονός που τους καθιστά τον ιδανικό ερωτικό σύντροφο κάτι όμως που μπορεί να οδηγήσεις τους άνδρες να σκεφτούν ότι είναι «η μία και μοναδική».

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)


Οι άνδρες τείνουν να γίνουν εμμονικοί με τους Διδύμους, επειδή είναι πολύ στοργικοί και προσαρμόσιμοι. Ένας Δίδυμος είναι πολύ πιθανό να γίνει ο τύπος που θα προσαρμόσει το πρόγραμμά του και θα αναζητήσει την αγκαλιά σας μόνο και μόνο γιατί θέλει να σας νιώσει λίγο δίπλα του.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)


Όσοι αποκτούν εμμονή με τον Καρκίνο γίνονται εμμονικοί λόγω της πιστής, ευφάνταστης και επίμονης φύσης του. Ο Καρκίνος είναι ένα πολύ συμπαθητικό και διαισθητικό ζώδιο, με τους άνδρες να προσελκύονται με τον τρόπο που εκφράζει ένα συναίσθημα.
Είχατε μια κακή μέρα στη δουλειά; Ο Καρκίνος είναι πιθανό να το καταλάβει και να ξέρει ακριβώς τι θα σας βοηθήσει για να χαλαρώσετε και να νιώσετε καλύτερα μετά από μια κουραστική μέρα.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)


Οι άνδρες εθίζονται στον Λέοντα λόγω του παθιασμένου, χαρούμενου και χιουμοριστικού χαρακτήρα τους. Είναι πιθανό να «τσιμπηθεί» κάποιος μαζί τους από το γεγονός ότι είναι αστείοι και γλυκοί ταυτόχρονα. Κι επειδή η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, τους κάνει και σούπερ – σέξι, ποιος μπορεί να αντισταθεί;

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)


Οι άνδρες που αποκτούν εμμονή με έναν Παρθένο εντυπωσιάζονται από το πόσο φυσικές μπορεί να είναι. Είναι πιθανό να την αγαπήσουν λόγω της αγάπης τους για την φύση, τα ζώα και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Τελικά, θα την πατήσει άσχημα από την ευγενική και πιστή προσωπικότητα του Λέοντα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)


Οι Ζυγοί τείνουν να προσελκύουν την προσοχή ενός άνδρα με την ειρηνική και χαριτωμένη παρουσία τους. Οι άνδρες παθιάζονται όταν ανακαλύπτουν την απαλή φύση του Ζυγού και την αγάπη τους για την ύπαιθρο. Οι Ζυγοί προσελκύουν κυρίως συντρόφους που είναι άπληστοι πεζοπόροι και κατασκηνωτές.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)


Η γενναία και παθιασμένη φύση του Σκορπιού τους καθιστά ενδιαφέροντες για το αντίθετο φύλο. Όταν ένας άνδρας αποκτήσει εμμονή με τον Σκορπιό, δε θα σταματήσει λεπτό να λέει πόσο παιχνιδιάρης και πόσο άγριος (και σέξι) είναι ο Σκορπιός.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)


Όταν ένας άνδρας γίνει εμμονικός με τον Τοξότη, είναι πιθανό να συμπεριλάβει στον κατάλογο των λόγων για τους οποίους είναι τόσο σπουδαίος, πράγματα όπως ο «ενθουσιασμός του», «η αίσθηση του χιούμορ του» και η «έντονη περιέργεια για τη ζωή».

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)


Ένας άνδρας που αγαπά την οικογένεια είναι πιθανό να «κολλήσει» με έναν Αιγόκερο επειδή οι τελευταίοι είναι ένα από τα ζώδια που δίνουν υψηλή αξία στην οικογένεια, την παράδοση και την ευθύνη. Μόλις ένας άνδρας αποφασίσει να παντρευτεί, θα ψάξει για έναν Αιγόκερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Με δική της εκπομπή παίκτρια του Survivor! Έπεσε η υπογραφή με τον ΣΚΑΙ...

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)


Οι άνδρες που θέλουν τις γυναίκες να είναι διανοούμενες με πιο προοδευτικές αξίες, τείνουν να παθιάζονται με τον Υδροχόο. Η αισιόδοξη φύση του Υδροχόου και η αγάπη του για πνευματικές συνομιλίες τον καθιστούν ιδανικό σύντροφο για όσους απολαμβάνουν μακρές συνομιλίες με θέμα το πώς θα γίνει καλύτερος ο κόσμος.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)


Οι Ιχθύες είναι το πιο πιθανό από τα ζώδια που υπενθυμίζουν στο σύντροφό τους πως κρύβουν μέσα τους μια πριγκίπισσα λόγω της μουσικής φύσης τους, της φύσης τους να δίνουν στους άλλους απλόχερα και της ικανότητάς τους να επιτυγχάνουν τις καλύτερες συναισθηματικές σχέσεις. Η τάση των Ιχθύων να είναι ευγενείς, καλλιτεχνικοί και σοφοί μαζί με τις πριγκιπικές τους ιδιότητες, τους κάνει να νιώθουν συχνά «πολύ καλές για να είναι αληθινές» στους άνδρες που παθιάζονται με αυτές.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share