Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο τζάμπας δεν πέθανε: Τα 3 ζώδια-πρωταθλητές στο δωρεάν!

Δείτε ποια είναι!

4 Μαΐου 2018 12:21
Ο τζάμπας δεν πέθανε: Τα 3 ζώδια-πρωταθλητές στο δωρεάν!

Οι μεγαλύτεροι τζαμπατζήδες του ζωδιακού δεν κάνουν πλάκα. Μαζεύουν τα λεφτά τους σαν την Ελένη Βλαχάκη με τις λύρες της και λατρεύουν το οτιδήποτε είναι δωρεάν.

Καρκίνος

Το ζώδιο που ξέρει να μαζεύει και να κάνει τα ευρώ μασούρι. Δεν είναι απλά οικονόμος, είναι σπαγγοραμένος. Αντί να φτιάξει κάτι να φάει στο σπίτι του, θα πάει στη θεία του που μένει από πάνω να του φτιάξει ένα τοστ, αφενός γιατί βαριέται, αφετέρου δεν θα χαλάσει τυράκι και ζαμπόν. Θα χαλάσει χρήματα, αλλά θα χαίρονταν περισσότερο αν δεν είχε χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες αλλαγές στα ΜΜΜ: Δείτε σε ποιους σταθμούς έκλεισαν οι πύλες των ΑμεΑ και ανέργων!


Αιγόκερως
Εδώ μιλάμε για την undercover μορφή του τζάμπα. Ενώ είναι στη δουλειά πάντα έχει ανοιχτά tabs με τις προσφορές στο σούπερμαρκετ. Το 1+1 είναι αδυναμία του. Αισθάνεται ότι μόνο έτσι μπορεί να ψωνίσει. Πάντα κάνει την ερώτηση «τιμούλα»; Δεν χάνει ποτέ τις δωρεάν εξόδους, ξεναγήσεις και οτιδήποτε μπορεί να εκμεταλλευτεί, θα το εκμεταλλευτεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Survivor: Μετά την αποχώρηση του Κρητικού έρχεται και οικειοθελής αποχώρηση; Χαμός μετά το συμβούλιο...


Κριός
H οικονομία είναι το σπορ στο οποίο βγαίνει πρωταθλητής. Θα μπει μέσα σε ένα κατάστημα καλλυντικών και αντί να σηκώσει τους πάγκους θα σαρώσει τα δειγματάκια, θα τα χρησιμοποιήσει όλα και δεν θα αφήσει τίποτα να πάει χαμένο. Το λατρεύει το τζάμπα και δεν θα το κρύψει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share