Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Τα 3 ζώδια που ''κολλάνε'' στους τοξικούς ανθρώπους!

Δείτε αν είστε ανάμεσα σε ένα από αυτά!

30 Απριλίου 2018 17:43
Ζώδια και σχέσεις: Τα 3 ζώδια που ''κολλάνε'' στους τοξικούς ανθρώπους!

Έχουν την ανθυγιεινή τάση να «κολλάνε» σαν το στρείδι σε ανθρώπους που τους αφαιμάζουν συναισθηματικά γιατί ξεκάθαρα τα βρίσκουν και τα κάνουν. Αγαπάνε, είναι αφοσιωμένοι και συντροφικοί, θέλουν να χτίζουν μακροχρόνιες δεσμεύσεις ακόμα και με μεγάλο κόστος, έχουν υπομονή ή είναι απλά αγαθιάρες κι αγαθιάρηδες και δεν βλέπουν το καλό τους. Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν, καταλαβαίνεις γιατί η παρακάτω ζωδιακή τριπλέτα έχει τη ροπή να μπλέκει σε τοξικές καταστάσεις και να ζει μεγάλα δράματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love - Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Παρασκευή!

Ιχθύς
Από τη μία ζουν στον κόσμο τους, αυτή είναι η γνωστή τους ικανότητα. Από την άλλη, υπομένουν τις θυσίες και τις δύσκολες καταστάσεις- για να μην πω ότι τις μαγνητίζουν κιόλας-. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός βοηθάει ώστε να παραμένουν σε σχέσεις που είναι αντικειμενικά χάλια. Δεν κερδίζουν τίποτα τα Ψαράκια επιβιώνοντας μέσα σε καταστάσεις στις οποίες άλλοι (ένας Τοξότης, π.χ.) θα το 'χαν βάλει στα πόδια προ πολλού). Σίγουρα δεν είναι εύκολο να παραδεχτείς ότι ο άνθρωπος που αγαπάς σου κάνει κακό, γι' αυτό και ωραιοποιείς τις καταστάσεις σαν την Πάστα Φλώρα στο «Μια Τρελή Τρελή Οικογένεια» ή στρουθοκαμηλίζεις. Καμιά φορά ίσως χρειαστεί να πουλήσεις και τρελίτσα για να επιβιώσεις. Αλλά άλλο η εξαίρεση κι άλλο ο κανόνας.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι το πιο πιστό ζώδιο. Υποστηρίζει το ταίρι του, το αγαπάει και το δείχνει, κεράκι αναμμένο σου λέω. Αλλά το παρακάνει. Περνάει από την όχθη της αφοσίωσης, στην άλλη, που είναι γεμάτη με κορόιδα. Δεν αξίζουν όλοι αφοσίωση και πλήρη δοτικότητα. Ο Ταύρος ολοκληρώνεται όταν δίνει και έχει μία σταθερότητα στη ζωή του, αλλά όταν το κάνει αυτό ό,τι κι αν γίνεται, τότε δεν αγαπάει απλά άνευ όρων (δηλαδή σαν θύμα), αλλά χάνει και τον αυτοσεβασμό του. Το να κάνεις τα πάντα για να έχεις δίπλα σου αυτόν που αγαπάς, βάζοντας τις ανάγκες σου πίσω ή κάτω από τις δικές του είναι μία μορφή τοξικότητας. Οι Ταύροι το επιτρέπουν αυτό. Και από τη στιγμή που οι ερωτικές σχέσεις είναι μάχη, ποιος δεν θέλει να κερδίζει συνέχεια ειδικά όταν τον αφήνουν;

Δείτε ακόμη: Η δίαιτα εξπρές της Μαρίας Μπακοδήμου! Χάστε 8 κιλά ...

Ζυγός
Έχει γεννηθεί για να συνυπάρχει. Το λέει και τ' όνομά του, είναι ζυγός, ποτέ μονός. Τα Ζυγουδάκια νομίζουν ότι έχουν τις αντοχές του Προμηθέα ξεχνώντας πως είναι άνθρωποι κι αυτοί και όταν πληγώνονται, αυτά μένουν και πονάνε. Η συντροφικότητα είναι ο αυτοσκοπός τους, κι αυτό σημαίνει πως όταν κάτι καταντάει εμμονικό, έχει συνέπειες. Αντέχουν πολλά, προτιμούν να υποχωρήσουν ή να επισημάνουν το δικό τους- έστω κι ελάχιστο σε σχέση με του άλλου φταίξιμο- προκειμένου να «είναι καλά, μαζί». Το παράδοξο όμως με το Ζυγό (κι αυτό που τον σώζει την κρίσιμη στιγμή) είναι πως εκτός σχέσης είναι εξαιρετικά ανεξάρτητο πλάσμα. Όσο πιο νωρίς το συνειδητοποιήσει στη ζωή της, σε τόσο λιγότερο απαράδεκτες καταστάσεις με βλαμμένους ανθρώπους θα μπλέξει. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, περιορίζεται στο να βρει έναν έστω και προσωρινό αντικαταστάτη, που θα του κάνει τον αποχωρισμό από τον Mr.Toxic κάπως πιο εύκολο (ο οποίος μπορεί να είναι και χειρότερος από τον προηγούμενο. Φαύλος κύκλος).

Πηγή: ladylike.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share