Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια και Έρωτας: Πως είναι ο Παρθένος πριν και μετά την σχέση!

Για εσάς που σας ταλαιπωρεί!

24 Απριλίου 2018 18:37
Ζώδια και Έρωτας: Πως είναι ο Παρθένος πριν και μετά την σχέση!

Πώς γοητεύουν άνδρες και γυναίκες Παρθένοι πριν τη σχέση
Εκείνος
Μιλά για μακρινούς κόσμους και μέρη με διαφορετική κουλτούρα και ρομαντικές αποχρώσεις, ώστε να διεγείρει της επιθυμίες της αγαπημένης του να τον συνοδεύσει στα όνειρά του. Καθώς εκφράζεται με περιφρόνηση για τις κλασσικές σεξουαλικές απολαύσεις, κατακτά τη γυναίκα μέσω της τελειότητας και της ιδιαιτερότητας των σκέψεων του.


Εκείνη
Η απόμακρη στάση της είναι ο κύριος παράγων της γοητείας της. Κατά βάθος θέλει να παραμερίσει την συντηρητικότητα της για να μπορέσει να διακρίνει αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τον σύντροφο της. Γοητεύεται από διανοητικούς άνδρες και γοητεύει με το να περιμένει να την κατακτήσουν.
Πώς διατηρούν την σχέση τους άνδρες και γυναίκες Παρθένοι
Εκείνος
Ο άνδρας Παρθένος διατηρεί την αγάπη και τη σχέση του, με το να κάνει ότι μπορεί περισσότερο για να βοηθήσει την σύντροφό του, επωμιζόμενος τις δουλειές και υποθέσεις της καθημερινής ζωής τους. Θα ζητήσει διαζύγιο μόνον αν πραγματικά δεν υπάρχει άλλη λύση. Διατηρεί τη σχέση του μέσω των υπηρεσιών που απλόχερα προσφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η επιστροφή του Νάσου και η υποδοχή, η ακομπλεξάριστη Δαλάκα και η γκάφα του Μουρούτσου για την Μπόμπα που προκάλεσε αμηχανία στον Τανιμανίδη! (video)

Εκείνη
Αν πιστέψει ότι έχασε τον σύντροφο της, αμέσως πανικοβάλλεται, αλλά στη συνέχεια την συγκρατεί η σύνεση που την χαρακτηρίζει. Από τη στιγμή που μπει ανάμεσα τους μια άλλη γυναίκα, τότε παρακολουθεί την υπόθεση στενά και διακριτικά. Διατηρεί τη σχέση της με τη λεπτή και διακριτική επιμονή της.


Tip μόνο για γυναίκες
Αν ο σύντροφος σας είναι Παρθένος, τότε είναι πολύ ευαίσθητος στις ενοχλήσεις, στους θορύβους και ένα σωρό «αντιπαθητικές καταστάσεις». Θα μπορούσε να τον ενοχλεί το κάπνισμα ή η πολυλογία. Από τη στιγμή που δεχτείτε να ζήσετε με τον δικό του τρόπο ζωής, τότε τον έχετε κερδίσει. Αγωνίζεται να γίνει καλύτερος και αυτό τον κάνει εριστικό. Θα αποφύγει έναν καυγά, αλλά αν αρχίσετε εσείς πρώτη, τότε θα τον συνεχίσει μέχρι τέλους. Δεν του αρέσει να παίρνει γρήγορες αποφάσεις, αλλά όταν τις πάρει είναι τελειωτικές και δεν σηκώνει περισσότερες κουβέντες: θα έχει τον τελευταίο λόγο στις περισσότερες αντιπαραθέσεις.

Του λείπει η αίσθηση του χιούμορ και αν προσπαθήσετε να παίξετε ή να αστειευτείτε μαζί του, τότε κατέχεται από ένα αίσθημα κατωτερότητας. Είναι ιδιότροπος με το φαγητό, την καθαριότητα και η συντροφικότητα δεν σημαίνει γι' αυτόν ότι μπορείτε να… μοιράζεστε την οδοντόβουρτσα του. Φροντίστε να ασχολείται συνεχώς με κάτι. Επίσης, προσέξτε προπάντων την υγιεινή του περιβάλλοντος και τη δική σας. Αν και δείχνει κατανόηση όταν αρρωστήσετε, δεν αισθάνεται άνετα να ζει με κάποιον που είναι άρρωστος -παρόλα αυτά θα κάνει το χρέος του.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share