Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Τι απεχθάνεται το καθένα;

Τι μπορεί να σε «βγάλει από τα ρούχα σου»

12 Απριλίου 2018 10:04
Ζώδια και χαρακτηριστικά: Τι απεχθάνεται το καθένα;

Ξέρουμε τι "λέει" το ζώδιο μας για τον αγαπημένο μας τύπο αμαξιού, την αγαπημένη μας γεύση παγωτού, αλλά και το αγαπημένο μας ρούχο.

Ποια είναι όμως αυτά που μισούμε με βάση το ζώδιο μας; Ποια είναι η χειρότερη πιθανή κατάσταση για το κάθε ζώδιο;

Βρες στην παρακάτω λίστα το ζώδιο σου και κάτι που μπορεί να σε κάνει έξαλλη να δικαιολογείται πλέον!

Κριός
Το να είσαι μέσα ενώ οι φίλοι σου διασκεδάζουν έξω είναι το χειρότερο σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το ατύχημα της Δαλάκα, η λιποθυμία πάικτριας των Μαχητών, τα καρφιά του Αγόρου και η γκρίνια του Χάρου! (video)

Ταύρος
Το να ερωτευτείς τρελά κάποιον και μετά να μάθεις πως η δουλειά του είναι να κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο στα οποία εσύ δεν θα είσαι παρούσα.

Δίδυμος
Το να πας σε ένα πάρτι στο οποίο δεν ήθελες να πας εξαρχής, να πας και εν τέλει να περάσεις χειρότερα από όσο περίμενες!

Καρκίνος
Το να είσαι σε ραντεβού και να μην καταλαβαίνεις γιατί ο απέναντι σου αισθάνεται άβολα μαζί σου και δεν σου λέει! Επίσης κάνει κρύο και φοράς μίνι φούστα και ψηλά τακούνια τα οποία σε «χτυπάνε», δεν υπάρχει χειρότερο.

Λέοντα
Το να πάρεις προαγωγή και εν τελεί τα καθήκοντα σου να είναι λιγότερα από ότι πριν υποβιβάζοντας έτσι τη δουλειά σου. Θα μπορούσες να γίνεις έξαλλη!

Παρθένος
Έχεις οργανώσει το τέλειο δείπνο για τους φίλους σου όμως αυτοί έχουν άλλη διάθεση για τη βραδιά αφού φτάσουν σπίτι σου. Σίγουρα δεν θα πέρναγες καλά!

Ζυγός
Εάν είχες πρόσβαση στην ντουλάπα του fashion icon σου και όλα τα ρούχα θα ήταν ασιδέρωτα και εσύ δεν έχεις σίδερο, θα τρελαινόσουν!

Σκορπιός
Το να πας με το ζόρι σε μια stand up κωμωδία και να σε σηκώσουν στη σκηνή και να σε κάνουν ρεζίλι. Ποιος θα σε έβλεπε και δεν θα σε φοβόταν μετά!

Τοξότη
Το να βρεις το διαμέρισμα των ονείρων σου και να πρέπει να υπογράψεις συμβόλαιο 20 χρόνων για να το νοικιάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ' αυτή την απόφαση το 90% των χρηστών του Facebook θα μπει φυλακή!

Αιγόκερως
Πας σε μια συνέντευξη για την ιδανική δουλειά για εσένα και σου λένε την τελευταία στιγμή πως η συνέντευξη είναι ένα τεστ στο οποίο δεν θα μπορούσες να προετοιμαστείς και ότι το 95% αποτυγχάνει.

Υδροχόος
Έχεις εγκλωβιστεί σε μια δουλειά που πρέπει να φοράς κάθε μέρα τη χειρότερη στολή εργασίας που θα μπορούσες να φοράς.

Ιχθύς
Έχεις αναλάβει να κλείσεις εστιατόριο για ένα σημαντικό δείπνο και όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου είναι κρατημένα. Όταν καταφέρνεις να βρεις τραπέζι ο σερβιτόρος σου λέει αφού φτάσετε πως μπορεί να σερβίρει το μαγαζί αυτή την ώρα μόνο veggie burger! Θα έβγαινες από τα ρούχα σου!

Πηγή: joytv.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share