Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Έτσι θα κατακτήσεις έναν Τοξότη!

Δεν είναι εύκολα, αλλά γίνεται!

9 Απριλίου 2018 13:36
Ζώδια και σχέσεις: Έτσι θα κατακτήσεις έναν Τοξότη!

Τον Τοξότη τον καθοδηγεί η τύχη. Του συμβαίνουν συνήθως καλά πράγματα, αυτό γίνεται επειδή τα βλέπουν όλα θετικά κι αυτή τους η διάθεση τραβάει την καλή τύχη. Παρά τις δοκιμασίες που περνά, είναι πάντα αισιόδοξος και σκέφτεται ότι κάτι καλό θα του συμβεί την επόμενη μέρα. Έχει δυναμική και εκδηλωτική προσωπικότητα. Ελεύθερος σαν τον άνεμο, ο Τοξότης δεν μπορεί να περιοριστεί. Είναι γεμάτος περιέργεια και κοιτά πάντα το μέλλον, ποτέ δεν κολλάει στο παρελθόν. Είναι αποκομμένος από συναισθήματα, γιατί τον κρατάνε πίσω. Δεν του αρέσει να μιλά για τα αισθήματά του, απλά τα ζει και προχωράει. Μπορεί να γίνει απερίσκεπτος και ανεύθυνος γιατί βιάζεται να προχωρήσει σε κάτι νέο χωρίς να σταθμίσει τα πλεονεκτήματα και να μειονεκτήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Oι Διάσημοι ξεσπούν και κάνουν κλίκα κατά του Χάρου! Δύο μαχητές τραυματίζονται σοβαρό και διακόπτεται το αγώνισμα! Ο λόγος για τους....


Πώς είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Τοξότη;
Ίσως σας φανεί δύσκολο να καθηλώσετε αυτόν τον άντρα. Λατρεύει την έξαψη του κυνηγιού, έτσι, ενώ εσείς προσπαθείτε να τον πιάσετε, αυτός έχει ήδη φύγει, κυνηγώντας άλλες γυναίκες. Είναι ειλικρινής όταν λέει ότι του αρέσετε, αλλά το εννοεί εξίσου όταν το λέει και σε άλλες γυναίκες, σύμφωνα με το Myastro. Δεν είναι επιδεικτικός ή ρομαντικός και συνήθως προσελκύει τις γυναίκες που τους αρέσει η συγκίνηση του κυνηγιού, που δεν είναι απαραίτητα κακό, όταν αποτελεί απλά ένα παιχνίδι. Αν θέλετε να τον κερδίσετε, να είσαστε μετριόφρων, όσον αφορά στην αγάπη, μην του μιλήσετε για συναισθηματική δέσμευση και αποφύγετε συζητήσεις για το μέλλον σας μαζί του. Ο Τοξότης είναι ιδανικός για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν δέσμευση ή που φοβούνται να περιοριστούν σε μία σχέση. Είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια περιπετειώδη και δυναμική γυναίκα.


Πώς να σαγηνεύσετε έναν Τοξότη
Συζητήστε μαζί τους, κάντε τους ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό τους, μοιραστείτε μαζί τους ιστορίες, κάντε τους να γελάσουν, αλλά μη ρωτάτε για τις προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής τους. Κρατήστε μια συναισθηματική απόσταση κι εύκολα θα έρθουν αυτοί σε σας. Προτείνετε ένα ραντεβού στο ύπαιθρο, κάτι πρωτόγονο κι εκκεντρικό, μια βαρκάδα ίσως ή ένα πικνίκ στο βουνό. Λατρεύουν αυτές τις δραστηριότητες. Είναι οι πιο εύκολοι άνθρωποι για ραντεβού, αλλά μην νομίζετε ότι δε θα δώσουν σημασία στην επιλογή που θα κάνετε. Να θυμάστε ότι έχουν τον μεγαλύτερο φόβο για δέσμευση από όλα τα ζώδια. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε μαζί, αλλά μην επενδύσετε συναισθηματικά και να είστε προετοιμασμένοι να προχωρήσετε παρακάτω ή να τον μοιραστείτε με άλλους, γιατί κι αυτοί έτσι λειτουργούν. Όλα για την διασκέδαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα στο Καρπενήσι για την Σία Κοσιώνη! Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στα social media!



Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Τοξότη
Οι μηροί είναι πολύ ευαίσθητοι, γαργαλήστε το εσωτερικό των μηρών ή δαγκώστε ελαφρά το δέρμα. Κάντε το χάιδεμα των μηρών παιχνίδι και θα έχετε ανάψει τη φωτιά τους.
Το Σεξ με έναν Τοξότη
Στους Τοξότες αρέσει η εξερεύνηση, το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τις σεξουαλικές επαφές τους. Είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν σεξ στο ύπαιθρο, ή θα έχουν τολμηρές σεξουαλικές επαφές. Είναι πρωταθλητές στο περιστασιακό σεξ, γιατί τους κάνει να αισθάνονται καλά και δε χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα πρέπει να δεσμευτούν σε μια σχέση. Με τον Τοξότη όλα μπορούν να συμβούν, η σεμνοτυφία και η συζήτηση είναι περιττά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share