Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/03) από την Άντα Λεούση!

16 Μαρτίου 2018 08:16
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/03) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 16 Μαρτίου από την Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Διάβασε το ημερήσιο astro tip του ζωδίου σου!

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά. Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται και όχι αυτούς που σας αδιαφορούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές. Αν κινηθείτε γρήγορα δεν πρόκειται να χάσετε στον οικονομικό τομέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες Τα νεύρα της Σπυροπούλου, το κάρφωμα της Μελίνας και η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε αναλόγως την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε τη συνέχεια. Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες. Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δε θα σας αφήσουν να το εκφράσετε.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα μηνύματα που θα πάρετε από τον εργασιακό χώρο θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις. Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που θα σχετίζεται με παλιά σας υπόθεση.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Μη φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείται τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δε συμβαδίζει με τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, 15 Μαρτίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές. Μην κάνετε στους άλλους ότι δε σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε, θα σημειώστε επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

ΙΧΘΥΣ: Σε θέματα που εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας, χρειάζεται συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share