Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (12/03) από την Άντα Λεούση!

12 Μαρτίου 2018 07:58
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (12/03) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 12 Μαρτίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τα πραγματικά σας αισθήματα και μη φοβάστε τις αντιδράσεις αυτών που είναι δίπλα σας. Δεχθείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και κατεβάστε τους τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να κάνετε καινούρια σχέδια. Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη πριν το ζητήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην το παρακάνετε με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πλήξει σημαντικές σχέσεις. Ενδέχεται να μάθετε ορισμένες αλήθειες τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Διακόπτεται επ' αόριστον το πρωτάθλημα!

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε με διάφορους καινούριους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εάν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δε θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να μην αναλωθείτε με συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Κάθε απόπειρα διαλόγου θα πέσει στο κενό, οπότε αφήστε το για αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει, χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα, εξετάστε σωστά τα γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο αρνητισμός που υιοθετείτε τελευταία, ρίχνει τη ζωντάνια και το κέφι του συντρόφου σας. Αν συνεχίσετε να φέρεστε απότομα, θα βάλετε δυναμίτη στη σχέση σας και θα καταστρέψετε ότι χτίζατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά. Μπορείτε να φτιάξετε το κλίμα στην προσωπική σας ζωή, αν αυτό που επικρατεί δεν είναι θετικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Το ξέσπασμα της Δαλάκα, το παράπονο του Μουρούτσου, η ειρωνεία και το bullying στην Μελίνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε. Πριν αρχίσετε την επίθεση σκεφτείτε πως ίσως φταίτε εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας. Ρωτήστε συνεργάτες τις απόψεις τους για κάποια θέματα και τολμήστε να πείτε τις δικές σας.

ΙΧΘΥΣ: Δε χρειάζεται να κολλάτε σε λεπτομέρειες που σας δυσκολεύουν τη ζωή. Προσέξτε να μην πέσετε σε παγίδες, καθώς είναι πιθανές οι παραπλανήσεις σε οικονομικά θέματα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share