Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Tα Ζώδια του μήνα: Μάρτιος 2018 by MagicF’Ariel...

5 Μαρτίου 2018 09:14
Tα Ζώδια του μήνα: Μάρτιος 2018 by MagicF’Ariel...

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που θα εξαφανιστώ τις επόμενες ημέρες, σκέφτηκα να σας γράψω κάτι πιο ζόρικο, έτσι επειδή μου αρέσουν και τα δύσκολα!

Ο φετινός Μάρτης, είναι ένας πολύ πικάντικος μήνας! Τα αστρολογικά γεγονότα, ποικίλα και εμείς ούτε ανάσα! Και για να μη νομίζετε πως υπερβάλω, θα σας αναφέρω τα πιο τρανταχτά, έτσι για να έχουμε και κάτι να συζητήσουμε..

Η Αφροδίτη και ο Ερμής ετοιμάζονται να κάνουν επίσκεψη στο ζώδιο του Κριού! Περισσότερο επαγγελματική τη βρίσκω την επιρροή παρά ερωτική! Το κυνήγι του χρήματος λοιπόν, ξεκινά, ο ανταγωνισμός στα κόκκινα και ο καλύτερος θα νικήσει.. Το τι θα κερδίσει; Θα δείξει!

Και εκεί που όλοι θα τρέχουμε, στο βωμό της επιτυχίας, ξαφνικά ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού! Πω πω, με έπιασε ήδη πονοκέφαλος! Επαγγελματικές σκοτούρες μυρίζομαι!

Και τσουπ ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερου, φανταστείτε πως ένα μαγικό και πολύ δυνατό χέρι θα μας σώσει τη τελευταία τη στιγμή, όμως θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να επαναφέρουμε τη τάξη! Φοβερό;;;;

Αχ και ήδη κουράστηκα, να όμως που το σύμπαν δε ρωτά!

Έφτασε και η εποχή να γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας, δε νομίζω να βγει καμία άκρη το διάστημα αυτό, ούτε σε ερωτικό επίπεδο, ούτε και σε επαγγελματικό!

Να και το Φεγγάρι στο ζώδιο του Ζυγού! Νομίζω θα με πιάσουν τα κλάματα! Χαρτομάντιλα να έχουμε για παν ενδεχόμενο!

Δε θέλω σε καμία περίπτωση να πτοήσω το ηθικό μας, αλλά το σύμπαν έχω την εντύπωση πως δε μας τα λέει και πολύ καλά! Κάθε τι που συμβαίνει φέρνει και μια αναστάτωση στις ζωές μας, το πεδίο είναι μάχιμο, δυνατά ζώδια επηρεάζονται άμεσα και θεωρώ πως οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και υπερβολικές..!
Επιβάλλεται μήπως να ξεκαθαρίσει το τοπίο; Να έρθει η επόμενη μέρα, με αισιοδοξία, ακόμα και αν συμβεί με το πιο άγαρμπο τρόπο; Εδώ είμαστε! Και αυτό θα δείξει.!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Η μπαρούφα της Ξένιας, η μεγάλη νίκη και ο αγώνας Ελλάδας - Τουρκίας που φέρνει τα πάνω κάτω! (videos)


Κριός
Ο Μάρτης είναι ένας ζόρικος μήνας για εσάς! Ναι μεν η Αφροδίτη στις 6 μπαίνει στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως ο έρωτας θα αποκτήσει για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστικό ρόλο, να όμως που οι λοιποί πλανήτες βάζουν εμπόδια και τρικλοποδιές! Επαγγελματικές σκοτούρες προκύπτουν και μεγάλη κούραση, κυρίως ψυχολογική! Μέχρι τα μέσα του Μάρτη θα ξεκαθαρίσει το τοπίο που σημαίνει πως είτε το θέλετε, είτε όχι, θα πρέπει να διαλέξετε ένα νέο μονοπάτι, που σημαίνει ή ένας νέος σύντροφος ή μια νέα δουλειά! Το νου σας στο πώς οδηγείτε, γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι από το πουθενά!

Ταύρος
Αεράτος και ανανεωτικός ο Μάρτης για εσάς, κυρίως σε θέματα σχέσεων. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, δίνετε τις ευκαιρίες σας, έχετε τη διάθεση να χτίσετε το κοινωνικό σας status από την αρχή. Λυπάμαι που το λέω, αλλά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, σας κάνει ανέραστους εντελώς, συνεπώς, πάνε τα καρδιοχτύπια και οι πονηρές οι ματιές, τις πατάει το τρένο, για μέρες αρκετές! Από τα μέσα του μήνα και μετά, η αυτοπεποίθηση σας μεγαλώνει και γίνεστε δυνατοί παίχτες κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο!
Τυχερές ημέρες: 07/03, 15/03, 30/03

Δίδυμος
Κατά πάσα πιθανότητα ο Μάρτης να φέρει έναν έρωτα από το παρελθόν ξανά μέσα στη ζωή σας. Λάθος, ξε λάθος, εσείς θα υποκύψετε στο πειρασμό με την ελπίδα πως κάποια πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο, να όμως που ποτέ δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, άρα πέφτετε στη παγίδα οικειοθελώς και ότι προκύψει! Η υγεία σας είναι ένα θέμα ευαίσθητο, αφού δε ντύνεστε και πολύ ζεστά, συνεπώς ένα κρυολόγημα μπορεί να σας κατσικωθεί για μέρες και να τα παίξετε εντελώς! Χάνετε το επικοινωνιακό σας το χάρισμα με το που γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής, αλλάζει το σκηνικό, φουρτούνες ξανά! Απρόβλεπτα ευχάριστα τελειώνει ο Μάρτης για εσάς! Λέτε να γίνει κανά θαύμα;;; Τυχερές ημέρες: 05/03, 22/03, 28/03

Καρκίνος
Ανανεωτικός και μεταμορφωτικός ο Μάρτης για εσάς, αφού αυτά που θα συμβούν, θα σας ωθήσουν στο να αλλάξετε τα πάντα όλα! Ακόμα και χρώμα μαλλιών! Από τη μια θέλετε να ταξιδέψετε, να φύγετε μακριά να αλλάξετε παραστάσεις, από την άλλη οι δουλειές και οι εκκρεμότητες που έχετε είναι πολλές, συνεπώς ή πραγματοποιείτε τα μικρά σας τα όνειρα και αφήνετε ένα χάος πίσω σας, ή ρίχνετε όλο σας το βάρος στις υποχρεώσεις που έχετε και ξεσπάτε με πολύ μυστήριο τρόπο. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να μπλοκάρει το επικοινωνιακό το κομμάτι, όμως οι πράξεις μιλούν από μόνες τους. Τα λόγια είναι περιττά που λέμε..
Τυχερές ημέρες: 08/03, 14/03, 20/03

Λέων
Πάει μια που βγήκε ο ήλιος, μια που μπήκε ο Μάρτης, το μυαλό σας πάλι σε καλοκαιρινές διακοπές ταξιδεύει! Καμία σωτηρία με τη περίπτωσή σας, εντάξει μπορείτε από τώρα να ξεκινήσετε να ψάχνεστε, όμως όχι και να το βάλετε και ύψιστη προτεραιότητα! Η καλή σας η διάθεση, σας κάνει χαλί να σας πατήσουν και αυτό κάποια στιγμή θα σας εξαντλήσει και μπορεί να το μετανιώσετε κιόλας. Γιατί να είστε εσείς μονίμως το καλό το παιδί; Πάει αυτό ήταν βγαίνει το Λιονταρίσιο σας το ταπεραμέντο και τα κάνετε μπάχαλο! Ηρεμείτε προς τα τέλη του μήνα, βρίσκετε τις ισορροπίες σας, αλλά προφανώς έχετε φτάσει ως τις Μπαχάμες, έστω και φανταστικά!
Τυχερές ημέρες: 08/03, 16/03, 28/03

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter γλεντά την Μελίνα και αποκαλύπτει τις... ομοφυλοφιλικές τάσεις: "Έφαγε άκυρο από τα αγόρια και γλυκοκοιτάζει την..."

Παρθένος
Ο Μάρτης είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας για εσάς! Έξω από τα νερά σας θα είστε, δε θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε και τόσο στους στόχους σας, ξαφνικά θα κάνετε σκέψεις πολύ φευγάτες! Σε όλες τις περιπτώσεις θα προτιμήσετε το σπιτάκι σας, την ησυχία σας γεγονός που σίγουρα θα σας απομονώσει από τα κοινά. Πώς θα το καταφέρετε αυτό; Ο Ποσειδώνας έχει τον τρόπο του.. Είτε αυτό είναι θετικό, είτε αρνητικό! Είστε ένα βήμα πριν κάνετε τη μεγάλη ανατροπή. Οικονομικό το θέμα, όμως μπορεί να τολμήσετε το ρίσκο και ότι προκύψει, μπορεί και όχι. Θα δείξει!
Τυχερές ημέρες: 10/03, 20/03, 28/03

Ζυγός
Από πού να το πιάσω ειλικρινά δε ξέρω! Ζόρικος πολύ ο Μάρτης για εσάς, σε όλα τα επίπεδα! Από τη μια η δουλειά, από την άλλη το σπίτι, καμία κατανόηση και εσείς με τα μυαλά στα κάγκελα! Θα προσπαθήσετε να τα κρατήσετε όλα μέσα σας και αυτό είναι ότι χειρότερο για το ψυχικό σας τον κόσμο. Μήπως να κάνετε το αντίθετο; Για αυτό είναι οι φίλοι για να μας ακούν όταν τους έχουμε ανάγκη.. Πάντως μια καλή νεράιδα άκουσε τη προσευχούλα σας και προς τα τέλη του μήνα, μπορεί ένα μικρό σας όνειρο να πραγματοποιηθεί. Υπομονή & Ψυχραιμία!
Τυχερές ημέρες: 07/03, 19/03, 30/03

Σκορπιός
Να τρώτε καλό πρωινό γιατί ο Μάρτης είναι μόνο εργασία και χαρά! Έχετε βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους πετύχετε αμέτι μουχαμέτι! Να ντύνεστε ωραία, να μιλάτε όμορφα και να εργάζεστε σωστά, έτσι όπως πρέπει! Εννοείται πως πρώτα δείχνουμε το πόσο απαραίτητοι είμαστε και μετά έρχονται οι προσφορές! Από τα μέσα του μήνα λοιπόν, θα ακούσετε πολλά μπράβο και θα έρθει και η έκπληξη, αφού είστε πλέον επίσημο μέλος μιας ομάδας! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του και κουραστείτε, χαλάλι, αν υπάρχει μέλλον και προοπτική. Ξέρετε φέτος έχει δουλειά, όχι παραλίες, πισίνες και κοκτέιλ..!
Τυχερές ημέρες: 05/03, 15/03, 28/03


Τοξότης
Πόσο εκνευριστικά μυστήριος είναι ο Μάρτης για εσάς; Με εντάσεις ξεκινάει κυρίως σε προσωπικό επίπεδο! Η αλήθεια είναι πως είστε τόσο πολύ απορροφημένοι από τις δουλειές σας και τις προσωπικές σας τις ανάγκες, με αποτέλεσμα να αφήσετε τα ερωτικά σας στο έλεος του σύμπαντος και χάλια η κατάσταση. Ε λοιπόν ο σύντροφός σας, θα σας στριμώξει σε μια γωνιά και θα σας τα ψάλει κανονικά! Υπάρχει ή δεν υπάρχει μέσα στη ζωή σας; Και επειδή είστε και παράξενοι άνθρωποι, θα ζήσετε πρώτα τη περιπέτεια, θα σκορπίσετε παντού την αγωνία και στο τέλος εμείς ζήσαμε καλά και εσείς καλύτερα..! Αφού αγαπάτε τι το ζορίζετε το πράγμα;;;;
Τυχερές ημέρες: 06/03, 19/03, 28/03

Αιγόκερως
Χρυσά μου φορέστε τη πανοπλία και βουρ στη μάχη! Άλλοι λένε Μάρτης γδάρτης και τα σχετικά, εσείς το βιώνετε μεταφορικά! Τι να κάνουμε, ο Άρης και ο Κρόνος σας θέλουν στα κόκκινα και πρώτο μέτωπο! Συνεπώς να περιμένετε να εργαστείτε περισσότερες ώρες, να ξεχάσετε το σπιτάκι σας, να παραμελήσετε το σύντροφό σας και ας πούμε εντάξει, συνηθισμένοι σε τέτοιους ρυθμούς, όμως όταν οι άλλοι είναι στο κόσμο τους και ακούτε και κουβέντες από πάνω, είναι πώς να το πω, το κερασάκι στη πιο πικρόχολη τούρτα! Αν καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, τότε θα έχει γίνει ένα θαύμα, αλλιώς, η πανοπλία μόνιμα επάνω σας!
Τυχερές ημέρες: 10/03, 27/03, 31/03

Υδροχόος
Όλα ωραία και ανθηρά! Κάπως έτσι μπαίνει ο Μάρτης για εσάς, αρκετοί θα βρείτε το χρόνο και τη διάθεση, για να αγαπήσετε με τους δικούς σας, να νιώσετε εκείνη την οικογενειακή τη θαλπωρή. Ωραίο όλο αυτό, όταν δεν υπάρχουν συμφέροντα στη μέση. Να είστε πονηροί και καχύποπτοι πολύ, γιατί οι πολλές και ανεξήγητες αγάπες και λουλούδια με συγγενείς, συνήθως κρύβουν κινδύνους από πίσω. Ξέρετε πολύ καλά το τι εννοώ..! Ο ανάδρομος Ερμής στα τέλη του μήνα, θα σας ταρακουνήσει γερά, θα αλλάξετε απόψεις, θα εκνευριστείτε με τους πάντες και με έναν μαγικό και πολύ άγαρμπο τρόπο, θα ανατρέψετε τα δεδομένα! Ως συνήθως..
Τυχερές ημέρες: 07/03, 21/03, 30/03

Ιχθύς
Ο μήνας σας είναι ο Μάρτης, αφού έχετε τα γενέθλιά σας και όλοι σας αγαπούν, είτε είστε καλά παιδιά, είτε όχι! Κάθε μέρα που περνά θα είναι όλο και καλύτερη για το ψυχικό σας τον κόσμο. Μέχρι τα μέσα δηλαδή θα έχετε ηρεμήσει από τα διάφορα βάσανα και τσουπ ο καλός σας ο εαυτός πάλι στην επιφάνεια. Αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο, τα σημάδια θα αρχίσουν να φαίνονται, αφού πόσο πια κάρβουνο;;; Ο ανάδρομος Ερμής προς τα τέλη του μήνα, επαναφέρει οτιδήποτε έχει μείνει άλυτο στο προσκήνιο και γκρινιάζετε ξανά! Λίγο θα κρατήσει αφού η άνοιξη σας χτυπά κατά κούτελα και μπαίνετε σε mood καλοκαιριού.. Μια ζωή βιάζεστε..!
Τυχερές ημέρες: 07/03, 25/03, 26/03

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share