Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Να πώς θα κάνεις τον άντρα Παρθένο να μην θέλει να φύγει από δίπλα σου!

1 Μαρτίου 2018 22:30
Ζώδια και σχέσεις: Να πώς θα κάνεις τον άντρα Παρθένο να μην θέλει να φύγει από δίπλα σου!

Ο Παρθένος, λοιπόν, είναι ένας τύπος άντρα εσωστρεφή, επιφυλακτικού στην έκφραση και τις περισσότερες φορές ερμητικά κλειστού στον εξωτερικό κόσμο. Τα κρατά όλα κλεισμένα μέσα του. Ιδέες, σκέψεις, απόψεις, γνώμες. Ακριβώς όπως τα περίφημα αλχημιστικά δοχεία του Ερμή του Τρισμέγιστου, που σφραγίζονται με λιωμένο γυαλί. Το να τα ανοίξεις δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον να τα κάνεις να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την Ειρήνη Λαγούδη! «Έδωσε μάχη με τους δολοφόνους της»! Το μοιραίο λάθος που τους πρόδωσε!


Ο κύριος αυτός φυλάει ζηλόφθονα τα δοχεία του από τα περίεργα μάτια του κόσμου, δοχεία που περιέχουν την πεμπτουσία της προσωπικότητάς του, όπως σκέψεις, ψυχή, υποθέσεις, ανακαλύψεις και άλλα που μόνον εκείνος ξέρει. Όλα είναι χωμένα στα δοχεία. Ίσως κάπως στριμωγμένα αλλά, αναμφίβολα, σε απόλυτη θρησκευτική τάξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Έσκασε τώρα: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο! Απόλυτη επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr

Ο εσωτερικός κόσμος του κυρίου Παρθένου είναι πάντα γεμάτος και συχνά ενδιαφέρων. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι ο πάσα ένας άξιος να τον θαυμάσει. Αν του ζητήσετε να σας τον δείξει, θα διστάσει. Πάντα δυσπιστεί ή είναι υποψιασμένος. Είναι εχθρός της αδιακρισίας και κυρίως απεχθάνεται να χώνουν οι ξένοι τη μύτη τους στα ιδιωτικά του, όποια κι αν είναι αυτά. Αυτή η στάση δημιουργεί αρκετές δυσκολίες στις επαφές του κυρίου αυτού με τον υπόλοιπο κόσμο.

Πηγή: Fay's Book

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share