Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια και σχέσεις: Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

26 Φεβρουαρίου 2018 08:55
Ζώδια και σχέσεις: Αυτά τα 5 φοβούνται περισσότερο την δέσμευση!

Νομίζεις ότι βρήκες τον ένα και μοναδικό; Αυτός όμως τι νιώθει και κυρίως τι θέλει από σένα;

Πολλοί άνδρες (για να μην πούμε οι περισσότεροι) φοβούνται τη δέσμευση. Ίσως νομίζουν ότι περιορίζονται, καταπιέζονται ή δεν έχουν πλέον τον έλεγχο της ζωής τους.

Κάθε ζώδιο στο οποίο ανήκει ο καθένας μας έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έτσι, κάποια ζώδια δεν φημίζονται για την επιθυμία τους να δεσμευτούν σε μια σχέση. Ποια είναι όμως αυτά;

Πες μας το ζώδιό του να σου πούμε αν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η "χοντρή" Σπυροπούλου, ο τραυματισμός, το ξεκατίνιασμα της Χατζίδου και η εμφάνιση του Λιανού! (videos)

1) ΚΡΙΟΣ

Το δύσκολο με τον Κριό δεν είναι να δεσμευτεί, αλλά το να μείνει πιστός. Είναι παθιασμένος, σεξουαλικός και παρορμητικός με τις επιθυμίες του. Το κριάρι θέλει αυτό που θέλει, όταν το θέλει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς ψάχνει την περιπέτεια και την κατάκτηση. Έχει λίγη υπομονή κυρίως όταν θέλει κάτι πολύ

2) ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κατεργάρηδες του ζωδιακού. Από τις πολλαπλές προσωπικότητες στη διάσπαση της προσοχής τους, καλή τύχη με το να δεσμευτείς με έναν Δίδυμο! Δεν σημαίνει ότι δεν θα σε φλερτάρουν. Αγαπούν μια καλή πνευματική κουβέντα αλλά κράτησε το σε χαλαρά επίπεδα. Όταν αυτό το ζώδιο του αέρα αισθανθεί ένταση ή άλλο συναίσθημα, την έκανε. Η αναποφασιστικότητά τους μπορεί να τους κάνει να πάνε από το ένα άτομο στο άλλο χωρίς να το σκεφτούν και πολύ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (26/02) από την Άντα Λεούση!

3) ΖΥΓΟΣ

Αυτό το ζώδιο του αέρα ψάχνει το άλλο του μισό για να βρει την ισορροπία που του λείπει. Πρώτα είναι γοητευτικοί και μετά εξαφανίζονται. Το ρομάντζο δεν είναι το ζητούμενο τους, αντίθετα είναι αναποφάσιστοι. Πληγώνουν τους συντρόφους τους και αυτό γίνεται ξανά και ξανά, γίνονται πάλι γοητευτικοί και πάμε από την αρχή. Βέβαια, αν σε θέλει, θα το ξέρεις από την αρχή.

4) ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχουν πολλά πράγματα να κάνουν, οπότε η δέσμευση μπορεί να είναι πολύ τρομακτική για έναν Τοξότη. Ούτε δεσμεύεται, ούτε μένει δεσμευμένος. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς τα θέλει όλα και σε μεγάλες ποσότητες. Η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να αποκτήσει πολλές εμπειρίες με ή χωρίς ταίρι. Έχουν τη νοοτροπία «yolo» και το να κρατήσεις αυτή τη σχέση είναι αρκετά δύσκολο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με παγετό και χιόνια ξεκινά η εβδομάδα! - Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία;

5) ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι αντισυμβατικός και ίσως η μονογαμία δεν υπάρχει καν γι’ αυτούς. Η φιλία, ωστόσο, είναι πάνω από όλα, καθώς η αγάπη είναι μόνο ένα πιστευτό. Σαν ζώδιο του αέρα, προτιμά να το κρατά χαλαρό και απλό. Μερικές φορές παίζει παιχνίδια με το μυαλό, ενώ επειδή εκτιμά την ελευθερία και την ανεξαρτησία μπορεί να υπάρχει και μόνος του χωρίς άλλον δίπλα του. Είναι καλοί στο να ξεχωρίζουν τα συναισθήματα από τις πράξεις.

Πηγή: bovary.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share