Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Πώς θα καταλάβεις ότι αυτός ο Δίδυμος σε γουστάρει τελικά!

18 Φεβρουαρίου 2018 21:37
Πώς θα καταλάβεις ότι αυτός ο Δίδυμος σε γουστάρει τελικά!

Το σκηνικό: Βγήκες χτες νυχτερινή βόλτα με τα κορίτσια και εκεί που δεν το περίμενες είδες μπροστά σου έναν κούκλο Δίδυμο με τον οποίο μάλιστα γνωρίστηκες και περάσατε ένα υπέροχο βράδυ. Θα σου τηλεφωνήσει ξανά;

Πώς σε βλέπει; Ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει καλύτερα;

Αυτές τις απορίες έχεις και δεν έχεις ιδέα τι να σκεφτείς.

Μην αγχώνεσαι, γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να τρυπώσουμε στο μυαλό του αγαπημένου σου Διδύμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σπαράζει καρδιές το μήνυμά του στον Παντελή Παντελίδη δύο χρόνια μετά τον θάνατο του τραγουδιστή!

The fact: Οι Δίδυμοι άντρες είναι πολύ στοργικοί, χαρούμενοι και ευγενικοί. Το μόνο αρνητικό τους είναι πως δεν δείχνουν ξεκάθαρα τα συναισθήματά τους. Άκου λοιπόν προσκετικά τι τρέχει με αυτό το ζώδιο. Οι Δίδυμοι δεν επενδύουν εύκολα σε μια γυναίκα. Αν αρχίσουν και ερωτεύονται τότε θα δείξουν το ενδιαφέρον τους προσπαθώντας να μάθουν όσο το δυνατόν πιο πολλά πράγματα για σένα.

Αν από την άλλη μεριά δεν ενδιαφέρονται, απλά θα αλλάζουν κουβέντα κάθε φορά που πάτε να τους ανοιχτείτε λίγο περισσότερο. Μην ανησυχήσετε αν αρχικά δεν δείχνουν ενδιαφέρον. Οι Δίδυμοι αργούνε λίγο να πάρουν μπρος σε θέματα καρδιάς. Υπομονή και σύντομα θα τους κερδίσετε. (Ειδκά αν είστε γυναίκα Υδροχόος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η Κατερίνα Χαλικιά ξεσκεπάζει του Διάσημους! Οι δύο παίκτες που είναι διπρόσωποι...

Ο ηθοποιός, Mark Wahlberg, είναι ένας κλασικός-παραδοσιακός Δίδυμος και έχει γεννηθεί στις 5 Ιουνίου.

Πηγή:Fay'sBook

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share