Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/02) από την Άντα Λεούση!

16 Φεβρουαρίου 2018 09:14
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/02) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση...

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και στη συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί κάποια εξωτερικά γεγονότα να διαταράσσουν την ηρεμία σας, αλλά η ο παράγοντας τύχη θα σας βοηθήσει να μη χάσετε έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Πανωλεθρία! Ποια ομάδα σέρβιρε άδειο πιάτο στους κριτές; (video)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία. Αρκεστείτε σε ότι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε περισσότερο όποιο στόχο σας κολλάει, πρέπει να τροποποιηθεί ή να αλλάξει. Με διορθωτικές και τονωτικές ενέργειες θα διευκολύνετε την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Με χαμηλούς τόνους και υψηλό τον πήχη των προσδοκιών σας θα νιώσετε πιο βέβαιοι για τα βήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος. Θα έχετε την τάση να επικρατείτε σε αντίξοες συνθήκες και να βάζετε συχνά στοιχήματα με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος και να κάνετε πιο συντροφικές τις σχέσεις σας γιατί ενώ είστε αρκετά υπομονετικοί, κάποιες φορές είστε αδιάλλακτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιέσεις θα συνεχίζονται από διάφορες πλευρές, γι’ αυτό κρατήστε αποστάσεις από εκεί που πιστεύετε πως υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Νεκρή 35χρονη από ιλαρά αν και είχε εμβολιαστεί! (video)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα εναλλάσσεται με τη σοβαρή πραγματικότητα και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας θα επηρεάζουν τη συμπεριφορά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε. Επιλέξτε εσείς τη συντροφιά που θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά.

ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας. Κάντε καινούρια πράγματα αποφεύγοντας να τα κοινοποιείται σε όλους.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share