Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θες να παντρευτείς; Αυτά είναι τα ζώδια που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις,- και τα πιο άπιστα

31 Ιανουαρίου 2018 13:15
Θες να παντρευτείς; Αυτά είναι τα ζώδια που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις,- και τα πιο άπιστα

Βρίσκεσαι σε φάση που θέλεις να βρεις το «λιμάνι» σου, δηλαδή τον άνθρωπο με τον οποίο θα «αράξεις» και θα κάνεις μία όμορφη, σταθερή και μακρόχρονη σχέση ή γάμο; Θέλεις να βρεις έναν άνθρωπο , που θα σου αφοσιωθεί ολοκληρωτικά και με τον οποίο θα μπορείς να αποκτήσεις έναν όμορφο ερωτικό δεσμό που θα έχει αντοχές στο χρόνο; Στην αστρολογία, υπάρχουν ζώδια τα οποία επιδιώκουν και θέλουν την δέσμευση, άλλα ζώδια δεν αποχωρίζονται εύκολα την ελευθερία τους και κάποια από αυτά, θέλουν τον χρόνο τους για να πάρουν την απόφαση να αποκατασταθούν.

Όπως ήδη μπορεί να έχεις ακούσει, ή διαβάσει, τα ζώδια διακρίνονται σε 4 κατηγορίες, ανάλογα με το στοιχείο της φύσης στο οποίο ανήκουν. Έτσι λοιπόν έχουμε τα ζώδια της Φωτιάς, που είναι οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, τα ζώδια της Γης που είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, τα ζώδια του Αέρα που είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι και τα ζώδια του Νερού που είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.


Οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, δηλαδή τα ζώδια του αέρα, τείνουν να αλλάζουν εύκολα και γρήγορα τις σχέσεις τους και δεν διακρίνονται για την σταθερότητα στην αισθηματική τους ζωή, τουλάχιστον μέχρι να βρουν τον «μάστορα» τους! Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), επιθυμούν να έχουν στο πλάι τους, μία μόνιμη σχέση και λειτουργούν πιο συναισθηματικά και αφοσιωμένα προς το σύντροφό τους. Τα ζώδια της Γης, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, θέλουν να κάνουν σοβαρές σχέσεις, όμως αν δεν βρουν τον άνθρωπο που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να είναι και μόνοι τους. Όσο για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), ερωτεύονται σφόδρα, παθιάζονται και ζουν με ένταση τις σχέσεις τους, ωστόσο ο ενθουσιασμός όλος αυτός, μπορεί να φύγει εντελώς ξαφνικά!

Η πίστη, η αφοσίωση και η επιθυμία για δημιουργία σταθερής, μακρόχρονης σχέσης αντικατοπτρίζονται πλήρως από την μελέτη του αστρολογικού χάρτη. Ωστόσο, αν θέλεις να δεις γενικά, αν το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι ιδανικό για μία σταθερή, μακρόχρονη σχέση, αρκεί να μάθεις το ζώδιο, αλλά και τον ωροσκόπο του και να διαβάσει την ανάλυση που ακολουθεί παρακάτω…


 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share